iRobot Braava Jet M6 Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή
Σκούπες Ρομπότ

iRobot Braava Jet M6 Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi ΛευκήΚωδικός: 21126500

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 500ml
  • Αυτονομία: 90min
  • Για σκληρά δάπεδα

Η ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava jet m6 προσφέρει την πατενταρισμένη πλοήγηση iAdapt 3.0 και τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας

Δες όλη την περιγραφή
481,48
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 481,48 €

Περιγραφή

Η νέα ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava jet m6 προσφέρει την πατενταρισμένη πλοήγηση iAdapt 3.0, τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας και μπορεί να επιστρέψει στη βάση φόρτισης για να φορτίσει ενώ καθαρίζει.

Πλοήγηση iAdapt 3.0 με Imprint smart mapping

Η εκπληκτική πλοήγηση iAdapt 3.0 με κάμερα και τεχνολογία vSLAM εξασφαλίζει στη νέα Braava τέλειο προσανατολισμό σε δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους. Χάρη στην έξυπνη χαρτογράφηση Imprint, το ρομπότ μαθαίνει να ξεχωρίζει τα διαφορετικά δωμάτια και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να επιλέγεις ποιες συγκεκριμένες περιοχές θα καθαρίσει και πότε.

Μέσω του Message Centre λαμβάνεις τακτικά προτάσεις για το που να τοποθετήσεις ζώνες μη πρόσβασης στους χάρτες. Από τα ιστορικά στοιχεία των κύκλων καθαρισμού το ρομπότ θα ξέρει που συνήθως "κολλάει" και θα προτείνονται τα σημεία στα οποία ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει ζώνες μη πρόσβασης. Ο χρήστης μπορεί να ακυρώσει και να μην τοποθετήσει αυτές τις ζώνες μη πρόσβασης ή να αλλάξει το μέγεθός τους πριν να τις αποθηκεύσει.

Λειτουργία Imprint Link που επιτρέπει την αμοιβαία επικοινωνία

Η Braava jet m6 μπορεί να συνεργάζεται με τις ρομποτικές σκούπες Roomba σειρών i και s. Χάρη στην επαναστατική λειτουργία Imprint Link, πρώτα σκουπίζει η Roomba και αφού τελειώσει αυτόματα στέλνει οδηγία στην Braava, η οποία στη συνέχεια σφουγγαρίζει το δάπεδο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ρομπότ εξασφαλίζει πλήρη καθαρισμό του δαπέδου χωρίς να είσαι παρών, προσφέροντας έτσι ευκολία άνευ προηγουμένου στο καθάρισμα του νοικοκυριού.

Εφαρμογή iRobot HOME

Έλεγξε τη Braava χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο όπου κι αν είσαι, όποτε θέλεις. Η εφαρμογή iRobot HOME για παράδειγμα σου επιτρέπει να προγραμματίσεις και να επιλέξεις ειδικά για εσένα τα δωμάτια που θέλεις να καθαριστούν ή να καθορίσεις την ένταση ψεκασμού νερού στο πάτωμα.

Ψεκασμός ακριβείας

Η Braava διαθέτει δεξαμενή νερού 445 ml και είναι εξοπλισμένη με ψεκαστήρα ακριβείας, ο οποίος απλώνει το νερό στοχευμένα κατά τον υγρό καθαρισμό. Ειδικοί αισθητήρες εξασφαλίζουν ότι δεν θα ψεκαστούν έπιπλα, τοίχοι ή η περιοχή κάτω από τα σκαλιά. Για πιο αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς και άρωμα φρεσκάδας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα διάλυμα καθαρισμού Braava jet.


Βάση φόρτισης

Η Braava jet m6 είναι η πρώτη ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava που προσφέρει αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης και μπορεί επίσης να γυρίσει στη βάση για να φορτίσει ενώ καθαρίζει. Η βάση φόρτισης είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή του υγρού πανιού με το πάτωμα κατά τη φόρτιση.

Επαναχρησιμοποιούμενα πανάκια καθαρισμού

Η Braava jet m6 χρησιμοποιεί πανάκια για στεγνό και υγρό καθαρισμό του δαπέδου. Τα πανάκια υγρού καθαρισμού είναι φτιαγμένα από απορροφητικές ίνες που βοηθούν στη διάλυση του λίπους και της βρωμιάς που υπάρχει στην κουζίνα. Τα πανάκια στεγνού καθαρισμού συλλαμβάνουν ηλεκτροστατικά βρωμιά, σκόνη και τρίχες. Τα πανάκια είναι πλενόμενα και επαναχρησιμοποιούμενα.

Λειτουργία εικονικού τοίχου

Ο χώρος που θα κινηθεί η Braava μπορεί να οριστεί με τη βοήθεια των εικονικών τοίχων. Ο εικονικός τοίχος δημιουργεί ένα αόρατο εμπόδιο, το οποίο το ρομπότ δεν μπορεί να περάσει. Χρησιμοποιείται όταν θέλετε να καθαρίσετε μόνο μια συγκεκριμένη περιοχή ή όταν θέλετε να εμποδίσεις τη Braava να πάει κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια, καλώδια υπολογιστών ή εύθραυστα αντικείμενα. Ο εικονικός τοίχος προσφέρει ακόμη τη λειτουργία Halo, η οποία δημιουργεί μια ζώνη μη πρόσβασης κατά μήκος των τοίχων. Το ρομπότ δεν μπαίνει ποτέ σε αυτή την περιοχή και η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιοχές γύρω από τα μπολ των κατοικίδιων.

Κατασκευαστής

iRobot (Σκούπες Ρομπότ)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
500 ml
Διάρκεια Φόρτισης
180 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
90 min
Θόρυβος
48 dB
Απορρόφηση
-
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
92 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Όχι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9 cm
Πλάτος
27 cm
Βάθος
25,2 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Alex1s
    2
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Να και η αξιολόγηση μου μετά από 6 μήνες χρήσης. Tο ξερω, την περιμενατε πως και τι.

    Ενα χρόνο περίμενα να πέσει η τιμή της την black friday tou 21, Και πράγματι την πήρα για 499 αντί για 699 που ήταν η χαμηλότερη τιμή τότε
    στο εντωμεταξύ είχα δει ότι αγγλόφωνο review και συγκριτικό υπάρχει online, και έχω επίσης ήδη και μια σκούπα xiaomi με το attachment για το σφουγγάρισμα που απλά γυροφέρνει ένα βρεμένο πανάκι στο πάτωμα αλλά ως σκουπάκι είναι εξαιρετικό.

    Λέω κ εγώ για να είμαι τόσο ικανοποιημένος από την κινεζιά στην σκούπα που πήρα με ~200ευρω, θα πάθω πλάκα από την πανάκριβη σφουγγαρίστρα designed in USA.

    δυστυχώς χάσατε.

    Η βασική της λειτουργιά είναι ΟΚ, πράγματι ψεκάζει φρέσκο νερό με καθαριστικό, και ανάλογα το πρόγραμμα, το δυνατο/αργο προγραμμα, κάνει μια σχετική κίνηση "τριψίματος" μπρος-πισω. το αποτέλεσμα είναι κάλο όπως βλέπεις σε όλα τα video στο you tube.

    κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά και αρχίζει η απογοήτευση

    1. Η συσκευή είναι απελπιστικά αργή
    Για ένα σπίτι minimal χωρις χαλακια, τζατζαλα και επιπλα που πατανε στο πατωμα, 4 δωματίων 75τμ, με ωφέλιμο δάπεδο 43τμ, το "κάλο" πρόγραμμα θέλει 3μιση ώρες, και το "γρήγορο" κάνα 2ωρο

    2. Κάνει παραπάνω θόρυβο από αυτό που φαντάζεσαι για μια σφουγγαρίστρα:
    Κάθε φορά που ψεκάζει νερό, δηλαδή καθε 15-20 δευτερόλεπτα ενεργοποιείτε το μοτέρ της τρόμπας που είναι αρκετά δυνατό. επίσης παρότι η συσκευή θέλει να κάνει 2 mapping runs για να μάθει τον χώρο εξακολουθεί να κοπανάει σε κάθε επιφάνεια με την προφυλακτήρα/αισθητήρα. οπότε δεν μπορείς να κοιμηθείς για να σώσεις το 3ωρο.

    3. το λογισμικό είναι ντροπιαστικά κακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
    Δεν βλέπεις live map. όσο σφουγγαρίζει, ξεκινάει το πρόγραμμα και δεν έχεις ιδέα που είναι η συσκευή και τι έχει κάνει μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμα (αν θες να την διακόψεις στα μισά πχ)

    4. Βγάζει errors χωρίς λόγο.
    Από τα αγαπημένα της είναι το "cover is open" παρότι έχεις κλείσει το καπάκι, και το "fill tank with water" παρότι έχεις γεμίσει το δοχείο, επίσης πολλές φορές δεν κάνει σωστά dock με αποτέλεσμα να κάθετε εκεί, και να μην φορτίζει. ο συνδυασμός των 3 αυτών πραγμάτων κάνει το "scheduling" όταν λείπεις από το σπίτι πολύ προβληματικό μιας κ το status check γίνετε πριν την εκκίνηση του προγράμματος, και όχι όταν κλείσεις το καπάκι οπότε μια στις τρεις φορές θα αποφασίσει η συσκευή ότι κάτι δεν έκανες σωστά και αρνείται να ξεκινήσει πρόγραμμα. bonus σε όλα αυτά τα status check είναι οτι, εαν τελειώσει το νερό όταν σφουγγαρίζει, δεν στο λέει, και άπλα συνεχίζει το απελπιστικά αργό πρόγραμμα της σέρνοντας ένα στεγνό πανί στο σπίτι

    5. έχει την τάση να κολλάει σε σημεία (όπως χαμηλά έπιπλα ή η βάση καρεκλας γραφείου με ροδάκια, -δες φωτο / ούτε εγώ δε ξέρω πως μπήκε εκεί-) και μετά αν μη μπορεί να "βγει όπως μπήκε" με αποτέλεσμα να παλεύει σφηνωμένη για 5 λεπτά, και μετά να τα παρατάει μέχρι να την πάρεις να την βάλεις άλλου

    Γενικά, καθαρίζει ΟΚ, ΟΤΑΝ δεν κολαει για 1002 λογους, αλλά το θέμα μου είναι οτι αφενός δεν αξίζει τα πολλά λεφτά που κάνει, ειδικά με αυτό το λογισμικό και αφετέρου, σε οποίον εχει xiaomi, να μην εχει παραισθήσεις οτι η irobot ειναι ο κυρίαρχος του χώρου απλά έχει πολύ καλύτερο marketing, και προνομιακή μεταχείριση στην Αμερική. Είναι ξεκάθαρα υποδεέστερο προιον και δεν αξίζει πάνω απο 200 εύρω

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Θορυβώδης
    • Δύσκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nzenon
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα προϊόν που μετά από δύο χρόνια χρήσης θα έλεγα ότι αξίζει.
    Αρκετά καλό λογισμικό.
    Ιδανικό για σφουγγάρισμά αφού είναι και η κύρια του λειτουργία.
    Δεν κάνει για σκούπισμα και δεν είναι για χαλιά.
    Αργεί πολύ να ολοκληρώσει την εργασία. Σε όλα τα προγράμματα. Κουραστικό αν βιάζεσαι.
    Βάζω απεσταγμένο νερό καθώς το νερό μας έχει πολλά άλατα.
    Προσοχή μη βάλεις απορυπαντικά μέσα στον κάδο.
    Αν ρίξεις λίγο Dettol για παράδειγμα μπροστά του προκειμένου να το παρασύρει αν έχεις κεραμικό γυαλιστερό τότε οι τροχοί γλιστράνε και δεν μπορεί να προχωρήσει. Αν το δάπεδο δεν είναι γυαλιστερό τότε είναι εντάξει.
    Αν έχεις μεγάλες επιφάνειες να σφουγγαρίσεις καλό θα ήταν στη μέση του προγράμματος να αλλάξεις πανί. Το σφουγγάρισμα θα είναι πολύ καλύτερο με νέο καθαρό πανί.
    Όταν φορτιστεί και σβήσεις την μπρίζα τότε αυτό αποφορτίζεται και όταν θελήσεις να το χρησιμοποιήσεις μια άλλη μέρα τότε αυτό θα πρέπει να φορτίσει ξανά!
    Αρκετά ακριβό σε σχέση και με τα νεότερα ανταγωνιστικά μοντέλα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Άδειασμα κάδου
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikospagounis
    1
    7 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά για κλάματα, τουλάχιστον τις μισές φορές που την βάζεις να σφουγγαρισει από την εφαρμογή σου λέει ότι το tank είναι άδειο ενώ είναι γεμάτο νερό, πρέπει να ανοίξεις το πορτακι να το κλείσεις και να φύγει το σφάλμα με αποτέλεσμα αν είσαι στη δουλειά και θέλεις να σφουγγαρισει να μην μπορείς.

    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Δύσκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evita_fameli
    3
    10 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για την ώρα βάζω 3 αστέρια γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή χρήσης. Αθόρυβη δεν την λες, αλλά οκ σίγουρα δεν κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα. Εύκολη σε χρήση, δεν έχει κάδο, τα μαζεύει όλα σε ένα πανάκι. Το σκούπισμα είναι 7,5/10 γιατί χτυπάει πάνω σε έπιπλα όποτε ακούς το γντουπ, δεν ανεβαίνει σε χάλια (περίμενα ότι θα το έκανε), ενώ αν περάσει από χαλί διπλα και δεν το καταλάβει, μπορεί να αφήσει όλη την βρώμα από το πανάκι πάνω του σε γενικές γραμμές, αφού δεν βάζω εγώ σκούπα -που θα έπρεπε να το κάνω κάθε μέρα, και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, είναι πολύ καλή λύση. Στο σφουγγάρισμα, 8/10, εφόσον κάποιος χρησιμοποιήσει το γρήγορο γιατί τώρα με την καραντίνα δεν άδειασε το σπίτι για να πεις θα την αφήσω 2ωρες να σφουγγαρίσει. Τα 2/10 τα χάνει γιατί αφήνει κάτι πιτσιλιές νερό σε κάποια σημεία (ίσως επειδή είναι αρχή;) Value for money γενικά είναι αν θες να επενδύσεις τον χρόνο σου καλύτερα από το να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις. Ειδικά καλοκαιρακι χωρίς χαλιά, θεωρώ ότι θα πιάσει κανα 9/10!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Εύκολη χρήση
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Περιορισμένες φθορές στα χαλιά
    • Θορυβώδης
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη