Γιώργος Μαργαρίτης, ο λαϊκός τραγουδιστής, Βιογραφία
Βιογραφίες & Μαρτυρίες

Γιώργος Μαργαρίτης, ο λαϊκός τραγουδιστής, ΒιογραφίαΚωδικός: 21254828

Όταν άκουσα την μπλουζ φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη να τραγουδά, είπα μέσα μου: "Αυτό είναι καημός!". Μια μεγάλη λαχτάρα που γίνεται βάσανο και πόνος ψυχικός. Η βραχνάδα του έρχεται από πολύ μακριά,...

Δες όλη την περιγραφή

Όταν άκουσα την μπλουζ φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη να τραγουδά, είπα μέσα μου: "Αυτό είναι καημός!". Μια μεγάλη λαχτάρα που γίνεται βάσανο και πόνος ψυχικός. Η βραχνάδα του έρχεται από πολύ μακριά, εξελικτική της φωνής προγόνων λαϊκών τροβαδούρων: θεριστών και τρυγητών, βοσκών, οικοδόμων, γυρολόγων που διαλαλούν την πραμάτεια τους στα χωριά και ξελογιάζουν...

Δες όλη την περιγραφή
11,20
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 10,40 €

Περιγραφή

Όταν άκουσα την μπλουζ φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη να τραγουδά, είπα μέσα μου: "Αυτό είναι καημός!". Μια μεγάλη λαχτάρα που γίνεται βάσανο και πόνος ψυχικός. Η βραχνάδα του έρχεται από πολύ μακριά, εξελικτική της φωνής προγόνων λαϊκών τροβαδούρων: θεριστών και τρυγητών, βοσκών, οικοδόμων, γυρολόγων που διαλαλούν την πραμάτεια τους στα χωριά και ξελογιάζουν τις κυράδες, εργατών στις φάμπρικες και τα λιμάνια του κόσμου.
Ο Γιώργος διακρίνεται από ένα ισχυρό αίσθημα οφειλής. Διαμορφώθηκε κάτω απ' τον βαρύ ίσκιο γιγάντων, του Καζαντζίδη και του Μπιθικώτση. Η φυσική λαϊκή του σεμνότητα δεν του επέτρεψε να δείξει τις ικανότητές τους νωρίτερα. Όμως, για τους άξιους ποτέ δεν είναι αργά. Όταν ήρθε η ώρα, μίλησε κατευθείαν στις καρδιές των Ελλήνων, που τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο, φίλο πολύτιμο, μέλος της οικογένειάς τους.

Μίμης Ανδρουλάκης

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη