Epoch Toys Παιχνίδι Μινιατούρα Sylvanian Families Elegant Town Manor
Παιχνίδια Μινιατούρες

Epoch Toys Παιχνίδι Μινιατούρα Sylvanian Families Elegant Town ManorΚωδικός: 21333482

Αυτή η πολυτελής έπαυλη με τα περίτεχνα σκαλίσματα και τις χρυσές λεπτομέρειες είναι το σπίτι της μεγάλης αδερφής της οικογένειας Chocolate Rabbit που ζει στην πόλη! Αυτό το διώροφο αρχοντικό είναι...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτή η πολυτελής έπαυλη με τα περίτεχνα σκαλίσματα και τις χρυσές λεπτομέρειες είναι το σπίτι της μεγάλης αδερφής της οικογένειας Chocolate Rabbit που ζει στην πόλη! Αυτό το διώροφο αρχοντικό είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να το διακοσμήσεις με τα δικά σου έπιπλα και αξεσουάρ, ενώ ένας κομψός πολυέλαιος στολίζει την οροφή του σπιτιού. Διαθέτει επίσης μια γυριστή...

Δες όλη την περιγραφή
59,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 59,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 59,00 €

Περιγραφή

Αυτή η πολυτελής έπαυλη με τα περίτεχνα σκαλίσματα και τις χρυσές λεπτομέρειες είναι το σπίτι της μεγάλης αδερφής της οικογένειας Chocolate Rabbit που ζει στην πόλη! Αυτό το διώροφο αρχοντικό είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να το διακοσμήσεις με τα δικά σου έπιπλα και αξεσουάρ, ενώ ένας κομψός πολυέλαιος στολίζει την οροφή του σπιτιού. Διαθέτει επίσης μια γυριστή σκάλα που ενώνει τους δυο ορόφους και ένα μικρό μπαλκονάκι που απογειώνει την αισθητική του κτιρίου.
Κατάλληλο για ηλικίες 3+.
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Βασική μονάδα έπαυλης, οροφή, πολυέλαιο, σκάλα, παράθυρα, περιφράξεις, διαδρόμους, μπαλκόνι και άλλα αξεσουάρ (Περιέχονται συνολικά 17 αντικείμενα).

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
5365

Γενικά

Σειρά
Sylvanian Families
Θέμα
Σπιτάκια

Χαρακτηριστικά

Ύψος
-
Σετ
Όχι
Αξεσουάρ
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη