Lecture notes Κλινική φαρμακολογία και θεραπευτική
Επιστημονικά Βιβλία

Lecture notes Κλινική φαρμακολογία και θεραπευτική Κωδικός: 21380863

Το βιβλίο «Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική, LECTURE NOTES» παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, σε έναν σύντομο τόμο, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης κατανόηση του τρόπου δράσης των φαρμάκων,

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο «Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική, LECTURE NOTES» παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, σε έναν σύντομο τόμο, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης κατανόηση του τρόπου δράσης των φαρμάκων, των αλληλεπιδράσεών τους με το σώμα στην υγεία και στην ασθένεια και των πρακτικών πτυχών της κατάλληλης συνταγογράφησης φαρμάκων σε κλινικές καταστάσεις.

Δες όλη την περιγραφή
50,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 50,00 €

Περιγραφή

Το βιβλίο «Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική, LECTURE NOTES» παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, σε έναν σύντομο τόμο, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης κατανόηση του τρόπου δράσης των φαρμάκων, των αλληλεπιδράσεών τους με το σώμα στην υγεία και στην ασθένεια και των πρακτικών πτυχών της κατάλληλης συνταγογράφησης φαρμάκων σε κλινικές καταστάσεις.Με παρουσίαση μέσω μιας εύχρηστης μορφής, η όγδοη έκδοση βασίζεται στην κλινική σημασία, για την οποία έχει γίνει πολύ γνωστός ο συγκεκριμένος τίτλος, και διαθέτει μια ενημερωμένη ανασκόπηση της χρήσης φαρμάκων σε όλες τις κύριες ιατρικές ειδικότητες, μαζί με μια επισκόπηση των ρυθμιστικών κανονισμών και της ανάπτυξης φαρμάκων.

  •  Ένα τμήμα αφιερωμένο σε πρακτικά θέματα που αφορούν στη συνταγογράφηση.
  • Κλινικά σενάρια και συνοδές ερωτήσεις πλαισιώνουν τις παρεχόμενες πληροφορίες.
  •  Περιλήψεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου.
  •  Πολυάριθμες εικόνες και πίνακες που βοηθούν στην απόσταξη της πληροφορίας κατά την επανάληψη.

Η πολύτομη σειρά Lecture notes απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές ιατρικής και στους νέους ιατρούς, καλύπτοντας πληθώρα θεμάτων και παρέχοντας βασικές γνώσεις, απαραίτητες για την κατάρτιση των νέων επιστημόνων. Κάθε τίτλος έχει γραφτεί από συγγραφείς εγνωσμένου κύρους, ενώ η πλούσια εικονογράφηση, το εύληπτο κείμενο και τα πλαίσια με περιλήψεις διευκολύνουν τη μελέτη και την επανάληψη κατά την περίοδο των εξετάσεων. Τα βιβλία της σειράς αποτελούν διδακτικά εγχειρίδια σε προγράμματα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών ανά τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες