Shnuggle Μπανιέρα Μωρού Grey
Μπανάκια Μωρού

Shnuggle Μπανιέρα Μωρού GreyΚωδικός: 21419551

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για 0-12 μηνών
  • Ειδικό στήριγμα στον πάτο
  • Πλάτη από αφρώδες υλικό
  • Χωράει σε όλους τους νιπτήρες
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 43,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 44,90 €

  2. 44,90 €

  3. 44,90 €

  4. 44,90 €

  5. 44,90 €

  6. 44,90 €

  7. 44,90 €

  8. 44,90 €

  9. 44,90 €

  10. 49,80 €

  11. 49,90 €

  12. 44,90 €

  13. 44,90 €

  14. 44,90 €

  15. 44,50 €

  16. 44,90 €

  17. 45,90 €

  18. 43,80 €

  19. 43,90 €

  20. 44,90 €

  21. 44,50 €

Περιγραφή

Βραβευμένο Μπανάκι

Κάθε 2,5 λεπτά πωλείται στον κόσμο ένα μπανάκι Shnuggle! Είναι Χρυσός Νικητής στα "Made for Mums 2021" και σίγουρα θα το αγαπήσετε και εσείς και το μωρό σας! Είναι κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο έως και 12 μηνών και ο σχεδιασμός του κάνει το μπάνιο ασφαλές και απολαυστικό για μωρά και γονείς!

Διαθέτει ειδική προεξοχή στον πάτο για να στηρίζει τον πωπό του μωρού και να μην σας γλιστρήσει. Τα πλαϊνά τοιχώματα είναι τόσο ψηλά ώστε να παρέχουν ασφάλεια στο μπάνιο αλλά χωρίς να νιώθει εγκλωβισμένο.

Εργονομικός Σχεδιασμός

Η πλάτη είναι επενδεδυμένη με αφρώδες μαλακό υλικό που όταν το πιάσετε θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο ζεστό από το υπόλοιπο μπανάκι. Σκεφτείτε ότι όταν βυθίζετε το μωρό στο νερό έχετε ρυθμίσει την θερμοκρασία του νερού στους 37 βαθμούς. Η πλατούλα όμως ακουμπάει στο τοίχωμα και είναι πιθανόν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας το μωράκι σας να νιώσει άβολα. Με το ειδικό αφρώδες υλικό του Shnuggle και η πλάτη του μωρού είναι στα ζεστά.

Μικρό Μέγεθος

Έχει μέγεθος και σχήμα που χωράει σε όλους σχεδόν τους νιπτήρες, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα στο σπίτι σας ή ακόμη και στα ταξίδια σας. Χρησιμοποιεί μόνο 2 λίτρα νερό, ώστε εύκολα και γρήγορα να το γεμίσετε και να το αδειάσετε.

Χρήση σε 2 Στάδια Ανάπτυξης

Στάδιο 1 - Υποστηριζόμενο:

Το μωρό αισθάνεται ασφαλές και προστατευμένο. Μετά από λίγους μήνες, χάρη στο σχήμα του μπάνιου, θα μπορείτε να έχετε και τα δύο σας χέρια ελεύθερα να πλένετε το μωρό σας και να παίζετε μαζί του.

Στάδιο 2 - Καθισμένο:

Καθώς το μωρό σας αρχίζει να κάθεται, η ειδική προεξοχή στο κάτω μέρος το κάνει να αισθάνεται ασφαλές. Είναι επίσης μια εξαιρετική βοήθεια για τα μωρά που έχουν πρόσθετες ανάγκες και χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Αυτή η υποστήριξη βοηθά το μωρό να συνεχίσει να αναπτύσσει σημαντικές κινητικές δεξιότητες και να δυναμώνει.

Κατασκευαστής

Shnuggle (Μπανάκια Μωρού)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μπανιέρα
Χρώμα
Γκρι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πτυσσόμενη
Όχι
με Θερμόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Εξαιρετική επιλογή! Μαζί με την βάση είναι από τις καλύτερες αγορές μας! Από νεογέννητο μέχρι τώρα 4 μηνων το έχω ευχαριστηθει και εγώ και το μωρο έχει μετατρέψει το μπάνιο του σε απόλαυση!

    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Λοιπόν το προϊόν είναι άριστο,αλλά για νεογέννητο δεν βολεύει.το άφησα στην άκρη,πήρα ένα άλλο και όλες άρχισε να στηρίζετε λίγο το παιδί,το χρησιμοποίησα ξανά και μου έλυσε τα χέρια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • danis822
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς κοντεύουμε να κλείσουμε τον τρίτο μήνα και ακόμα δεν μπορούμε να βολευτούμε ούτε εμείς ούτε ο μικρός με αυτό το μπανακι. Άβολη εντελώς στάση σώματος καθώς θα πρέπει να κάθεται το μωρό κάτι που δεν συστήνεται σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορείς να πλύνεις όλα τα μέρη του σώματος του μωρού λόγος της στάσης αυτής και γενικά είναι πολύ άβολο και σίγουρα για περιορισμένη περίοδο αφού σε λίγους μήνες δεν θα χωράει μέσα. Μαζί με την βάση είναι ένα ακριβό δύσχρηστο και άβολο προϊόν καλύτερα να περνάμε ένα από αυτά που είναι ξάπλα μέσα το μωρό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μια χαρά μπανάκι, απο 2 μηνών και μετά.Εγώ το πηρα μεταχειρισμενο μιση τιμή, 40€ νομιζω οτι ειναι πολλα..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • M_mili
    2
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Δεν θα το συνιστούσα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το συγκεκριμένο μπανιερό έχει πολύβραβευθει. Από νεογέννητο προσπαθήσαμε να το κανουμε μπανάκι. Δεν βολεύει καθόλου και δεν θα έπρεπε το συγκεκριμένο μπανιερό να χρησιμοποιηται από 0 ηλικία. Καταρχάς το μωρό δεν στηρίζεται σωστά καθώς πρέπει να κάθεται κάτι το οποίο δεν ενδείκνυται κατά τους πρώτους μήνες. Ακόμα και αν το κρατήσεις υποθετικά σε καθιστή θέση, πάλι δεν μπορεί ένα άτομο να το κάνει μπάνιο καθώς το μωρό κουνιεται, γλιστράει και είναι πολύ επικίνδυνο. Εμένα το μωράκι μου αν και μεγαλωσομο κοντεύει 2 μηνών και δεν έχουμε καταφέρει να τον κάνουμε μπάνιο μέσα στο μπανιερό. ένα ακόμα μειονέκτημα είναι πως ακριβώς λόγω της καθιστης θέσης δεν μπορείς να πλύνεις τα επίμαχα σημεία του μωρού. Στους νέους γονείς θα πρότεινα ένα μπανιερό το οποίο θα είχε υποστήριξη τύπου μαξιλάρι ώστε το μωρό να μην φοβάται και να υποστηρίζεται σωστά, να απολαμβάνει το μπάνιο και να μην χρειάζεται 2ο άτομο για να πλυθεί το μωρό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofiky
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Βάζω 4 αστέρια γιατί δεν είναι από τη γέννηση όπως το διαφημίζουν. Την βάλαμε μέσα όταν ήταν μερικών εβδομάδων και χανόταν εκεί μέσα. Απο 2 μηνων όμως μέχρι 10 μηνων( η δικια μας ηταν και ψιλή για την ηλικία της, ισως ενα άλλο μωρό να χωρούσε και για περισσότερο καιρό) μας καταβόλεψε και δεν έχεις να φοβάσαι ότι το μωρό θα σου φύγει. Εννοείται πάντα πρέπει να είσαι δίπλα βεβαια. Μετά τους 10 μήνες πήγαμε στο επόμενο μπανιερό της ίδιας σειράς που για κάποιο λόγο είναι δυσεύρετο στην Ελλάδα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Ειναι τελειο η μικρη ευχαριστιεται το μπανιο δεν γκρινιαζει καθεται και πλατσουριζει ειναι 2 μιση μηνων και την εβαλα απο οταν έκλεισε τον 1ο μηνα καθως κουραζονταν παρα πολυ τα χερια μου διχως τη χρηση λεκανης. Στεκεται στο καθησματακι απλα σιγουρα θελει προσοχη να μην γυρει το μωρο αλλα αυτο ειναι αυτοννοητο θεωρω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jo_k__pinjok_
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μωρό από νεογέννητο έως και 3 μηνών που πήραμε αυτό το μπανακι κάθε φορά στο μπάνιο έκλαιγε σε όλη τη διάρκεια, ήταν δύσκολο και για κείνο και για εμάς. Μαθημενοι απ το πρώτο παιδί που απολάμβανε το μπάνιο από νεογέννητο, δεν φανταζιμααταν ότι το 'ενοχλούσε' το Μπανακι, μέχρι που το υπέθεσα και το έψαξα λίγο. Πήρα το συγκεκριμένο κ από την πρώτη κιόλας χρήση, η μικρή απολαμβάνει το μπάνιο της ως εκεί που δεν πάει. Το ίδιο κι εμείς. Πολύ βολικό μέγεθος και για αποθήκευση και για μεταφορά σε ταξίδια κτλ. Γεμίζει με πολύ λίγο νερό με αποτέλεσμα να διατηρείται ζεστό περισσότερη ώρα και αδειάζει στο δευτερόλεπτο όταν θες να ξεβγαλεις το μωρό κι έτσι εκείνο δεν προλαβαίνει να κρυώσει μέχρι να αδειάσει η μπανιέρα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ηταν το τριτο μπανακι που δοκιμασαμε και μειναμε πολυ ευχαριστημενοι! Δεν φοβασαι πως το μωρο θα γλυστρισει οπως τα άλλα.. μαλακη πλατη για να ακουμπαει η πλατουλα κ το κεφαλακι… επισης βολικο σε σχημα απο αποψη χωρου!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sevi_Manoli
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Τιρκουάζ

    Είναι φοβερή αγορά. Υψηλή ποιότητα σχεδιασμού. Απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια. Μπορείς να κάνεις μπάνιο το μωρό χωρίς τη βοήθεια από δεύτερο άτομο από τις πρώτες μέρες. Το μωρό μαθαίνει να απολαμβάνει το μπάνιο. Αξίζει τα χρήματα της.
    Είμαστε σχεδόν ενός έτους και τη χρησιμοποιούμε ακόμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Smaragda_Damigou
    5
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Τιρκουάζ

    Το μωρό μέσα στο shnuggle είναι πολύ σταθερό, δεν πέφτει δεξιά και αριστερά. γεμίζει με λίγο νερό. Η πλάτη του μπανιερου δεν γλιστραει οποτε δεν χρειαζεται εξτρα πετσετα για να μην γλιστρισει το μωρο. Το χρησιμοποιώ από όταν ήταν ημερών και μας έχει βολέψει και εμένα και το παιδί. Αξίζει τα λεφτά του. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι δεν έχει την τάπα που έχουν άλλα μπανιέρα για να αδειάζεις το νερό επιτόπου στην μπανιέρα. Πρέπει να έχεις τακτοποιήσει το μωράκι σου πρωτα και μετά να πας να το σηκώσεις για να το αδειάσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antonioushoes67
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Τιρκουάζ

    Ποιοτική πράγματι κατασκευή. Λειτουργεί όπως ακριβώς περιγράφει, χρειάζεται λίγο νερό, το μωρό είναι πολύ σταθερό. Δεν άρεσε όμως στο μωρό να είναι καθιστό για μπάνιο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Πολύ βολικό από τη γέννηση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

Ερωτήσεις

43 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν