Fenix Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής LED Αδιάβροχος IP68 με Μέγιστη Φωτεινότητα 1200lm
Φακοί Φωτισμού

Fenix Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής LED Αδιάβροχος IP68 με Μέγιστη Φωτεινότητα 1200lm Κωδικός: 21421675

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μπαταρία: 18650
  • Αδιαβροχοποίηση: IP68
  • Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 145 m
Δες όλη την περιγραφή
89,95
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 89,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    89,95 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    89,95 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    89,95 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Φακός κεφαλής LED της Fenix για χρήση σε δραστηριότητες που θέλεις να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Είναι επαναφορτιζόμενος, λειτουργεί με μπαταρία 18650 (περιλαμβάνεται) και τροφοδοτείται μέσω της θύρας USB. Επιπλέον, είναι υβριδικός και μπορεί να λειτουργήσει και με διαφορετικού τύπου μπαταρία. Έχει ισχυρή ένταση φωτισμού που φτάνει έως 1200lm και μπορεί να φωτίσει έως 145 μέτρα. Είναι ανθεκτικός στο νερό, καθώς διαθέτει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP68. 

Λειτουργικός Σχεδιασμός

Ο φακός κεφαλής HM61R διαθέτει οκτώ λειτουργίες φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου φωτός, οι οποίες είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του μεγάλου πλευρικού διακόπτη. Εύκολος στη χρήση, καθώς έχει ελαφριά κατασκευή που ζυγίζει 99.5gr και έχει μήκος 10.1cm.

Τροφοδοσία

Με τροφοδοσία από μια συμπεριλαμβανόμενη μπαταρία 18650 υψηλής χωρητικότητας, αυτός ο φακός μπορεί να εκπέμπει φως για έως και 300 ώρες στη λειτουργία Eco. Επίσης, είναι υβριδικός και μπορεί να λειτουργήσει και με 2 μπαταρίες CR123A. Είναι επαναφορτιζόμενος μαγνητικά για εύκολη και γρήγορη λειτουργία και διαθέτει ένδειξη στάθμης μπαταρίας.

Ειδικές Λειτουργίες

Ο φακός διαθέτει προστασία αντίστροφης πολικότητας, για προστασία από ακατάλληλη τοποθέτηση της μπαταρίας. Επιπλέον, χάρη στο ευφυές κύκλωμα μνήμης ανακαλεί το τελευταίο χρησιμοποιούμενο επίπεδο φωτεινότητας για πιο άμεση ανταπόκριση.

Κατασκευαστής

Fenix

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HM61R

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κεφαλής

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επαναφορτιζόμενος
Ναι
Lumen
1200 lm
LED
Ναι
Μαγνητικός
Όχι
UV
Όχι
Zoom
Όχι
Διπλής Λειτουργίας
Όχι
Αδιάβροχος
Ναι
Αντιεκρηκτικός
-
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68
SOS
-

Τύπος Φόρτισης

Δυναμό
Όχι
Ηλιακός
Όχι
USB
Ναι
Με Φορτιστή
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
10,1 εκ.
Βάρος
99,5 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • andstragal
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβός αλλά πολύ καλός, δυνατός και εύχρηστος. Η δέσμη του είναι μεταξύ ευρυγώνιου και εστιασμένου φωτός ή αν θέλετε, και τα δύο μαζί. Δεν κουράζει τα μάτια το φώς που παράγει, είναι πολύ ευχάριστο. Παρέχει αρκετό φώς στις μικρές σκάλες, πρακτικά στο σκοτάδι δεν χρειάζεσαι τις πολύ δυνατές εκτός και θές υπερβολικό φώς ή για να είσαι ορατός. Το κόκκινο φως (σε τρείς σκάλες, μικρή, μεγάλη και να αναβοσβήνει) πολύ χρήσιμο.
    Για την ποιότητά του δεν μπορώ να κρίνω από τώρα, όμως το βιδωτό καπάκι της μπαταρίας σφίγγει και ασφαλίζει ακριβώς στο τελείωμα του πάσου βιδώματος στο σώμα του φακού, πράγμα που δείχνει σωστό και ποιοτικό σχεδιασμό.
    Προσαρμόζεται πολύ σταθερά στην θήκη-ιμάντες για το κεφάλι, πολύ καλή η έξτρα ασφάλεια με το λάστιχο που τον αγκαλιάζει, και δεν θα έλεγα ότι είναι κουραστικός από το βάρος του, κυρίως δηλαδή από το βάρος της μπαταρίας, γιατί το σώμα του φακού χωρίς την μπαταρία είναι αμελητέο. Βραδυνό τρέξιμο δεν κάνω κ συνεπώς δεν έχω άποψη γι αυτήν την δραστηριότητα αλλά δεν νομίζω να ενοχλεί επειδή είναι πολύ σταθερός στην θήκη του.
    Οι ιμάντες για το κεφάλι είναι πολύ καλοί με αρκετές ρυθμίσεις και δεν ένοιωσα καθόλου κούραση ή ενοχλητικό σφίξιμο. Αγκαλιάζουν σωστά το κεφάλι και εφαρμόζουν όμορφα. Έχουν και αντανακλαστικά στοιχεία.
    Η μαγνητική φόρτιση έχει τα συν έχει και τα πλην. Συν, ότι κάνει τον φακό τελείως αδιάβροχο. Πλήν, θες αναγκαστικά το καλώδιό του για να τον φορτίσεις, το οποίο είναι πολύ κοντό σε μήκος. Παρέχεται στην συσκευασία μόνο καλώδιο και όχι φορτιστής.
    Η μπαταρία (είναι 3400mah) δείχνει να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της αλλά είναι νωρίς να την κρίνω, πάντως δεν δείχνει να αποφορτίζεται μόνη της.
    Το μεγάλο του πλεονέκτημα θεωρώ πώς είναι η δυνατότητά του να τον χρησιμοποιείς και σκέτο, σαν φακό edc ή για διάφορες εργασίες χωρίς τους ιμάντες του κεφαλιού και να χρησιμοποιείς τον ισχυρό μαγνήτη του για να τον τοποθετείς σε μεταλλικές επιφάνειες, αν είναι αναγκαίο για να έχουμε τα χέρια ελεύθερα.
    Θα επανέλθω αν διαπιστώσω κάτι διαφορετικό, ως τώρα πολύ ευχαριστημένος.

    • Μεγάλη ένταση φωτισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εστίαση
    • Κατανομή βάρους
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες