Tracer PRO Πληκτρολόγιο Αγγλικό UK
Πληκτρολόγια

Tracer PRO Πληκτρολόγιο Αγγλικό UKΚωδικός: 21451089

Ενσύρματο πληκτρολόγιο της εταιρείας Tracer με καλώδιο USB για σύνδεση σε κάθε συσκευή που διαθέτει τέτοια θύρα. Διαθέτει πλήκτρα για τον έλεγχο πολυμέσων (πχ αναπαραγωγή, παύση, επόμενο προηγούμενο κτλ). Τα επιπλέον πλήκτρα έντασης ήχου σου επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο του ήχου όταν βλέπεις μια ταινία.

  • Γλώσσα Πληκτρολογίου: Αγγλικά UK
  • Χρήση: για Γραφείο
24,53
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+39,99 €

Αναφορά προϊόντος

από 24,53 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 23,88 €

  2. 24,53 €

Περιγραφή

Ενσύρματο πληκτρολόγιο της εταιρείας Tracer με καλώδιο USB για σύνδεση σε κάθε συσκευή που διαθέτει τέτοια θύρα. Διαθέτει πλήκτρα για τον έλεγχο πολυμέσων (πχ αναπαραγωγή, παύση, επόμενο προηγούμενο κτλ). Τα επιπλέον πλήκτρα έντασης ήχου σου επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο του ήχου όταν βλέπεις μια ταινία.

  • Γλώσσα Πληκτρολογίου: Αγγλικά UK
  • Χρήση: για Γραφείο

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Μόνο Πληκτρολόγιο
Χρήση
για Γραφείο
Extra
Πλήκτρα Έντασης Ήχου, Πλήκτρα Πολυμέσων
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά UK
Χρώμα
Μαύρο

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο
Όχι
Σύνδεση
USB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Mitsos3759485
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θετικά:
    ________
    1) Έχει τα γνωστά ποδαράκια από κάτω για να του αλλάζεις την κλίση ελαφρώς, αν θέλεις.
    2) Είναι αρκετά όμορφο, έστω κι αν τα πλάγια των κουμπιών φαίνονται σαν να είναι κατά λάθος ψεκασμένα με μαύρη μπογιά (μάλλον γιατί είναι...).
    3) Η κατασκευάστρια εταιρία απαντάει σε emails, αν και με κάποια καθυστέρηση.
    4) Τα πλήκτρα συντομεύσεων (για κομπιουτεράκι, ένταση ήχου, κτλ) λειτουργούν μια χαρά και έχεις όλη την γκάμα των πλήκτρων σε μια γνώριμη διάταξη που δεν ξενίζει. Επίσης, μου έκανε θετική εντύπωση πως έχει συντόμευση για κλείδωμα του πληκτρολογίου που είναι πολύ καλή σαν λειτουργία για διάφορες καταστάσεις (προφύλαξη PC από παιδιά, προφύλαξη κατά τον καθαρισμό του πληκτρολογίου, κ.α.).
    5) Ο φωτισμός έχει 3 επίπεδα έντασης.
    6) Από κάτω έχει βίδες που, αν τις ξεβιδώσεις, φαντάζομαι πως θα αφήσουν το πληκτρολόγιο να ανοίξει. Άρα, αν πάθει τίποτα, έχεις ελπίδες να το μαστορέψεις, και δεν πάει όπως είναι στον κάλαθο των αχρήστων. Βέβαια, δεν ξέρω πόσο εύκολα ανοίγει ακόμα, και ελπίζω να μην χρειαστεί να το μάθω.

    Αρνητικά:
    ________
    1) Δεν έχει τους ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα.
    2) Ο φωτισμός του είναι μόνο μπλε. Άλλα χρώματα δεν έχει. Τα βράδια θα δίνει λάθος πληροφορίες στο βιολογικό σου ρολόι, ίσως σε τέτοιο βαθμό ώστε να αρχίσεις να βαράς 24ωρα άγρυπνος. Θα ήθελα και ένα κόκκινο φωτισμό ή έστω λευκό (που είναι εξίσου όμορφος).
    3) Αρκετές φορές φαίνεται να χάνει την ρύθμιση έντασης του φωτισμού. Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται μόνο όταν το βγάζω από την USB θύρα ή και άλλες φορές. Αλλά είναι αρκετά σπαστικό. Το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο στο λαπτοπ το θυμάται για πάντα αυτό.
    4) Το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του φωτισμού είναι πολύ εύκολο να πατηθεί κατά λάθος, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας τρόπος να πειράξεις αυτό το πλήκτρο με software.
    5) Δυστυχώς, κουμπί για άνοιγμα του context menu δεν υπάρχει. Βέβαια, μπορείς να πατήσεις Shift+F10 αντί αυτού, αλλά δεν είναι και το ίδιο...
    6) Γενικά, δεν με εντυπωσίασε πολύ στο γράψιμο, γιατί δεν γράφω πολύ γρήγορα με αυτό, σε σύγκριση με το πληκτρολόγιο του λαπτοπ, αλλά ίσως το συνηθίσω. Θα δούμε. Πάντως, νιώθω τα πλήκτρα να "κολλάνε" ελαφρώς στο πάτημα και να μην κατεβαίνουν πολύ άνετα προς τα κάτω, και αυτό δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο σαν πρώτη εντύπωση... Ελπίζω να μην γίνει χειρότερα μετά από καιρό.

    Επίσης, αν η διαδρομή που έκαναν τα πλήκτρα στο πάτημα ήταν μικρότερη (π.χ. αν τα πλήκτρα ήταν χιλιοστά πάνω από το επίπεδο το πληκτρολογίου, όπως στα περισσότερα λάπτοπ) νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερο. Αρκεί να μην έχεις θέμα στο να βρίσκεις που είναι τα πλήκτρα. Προσωπικά, ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα σε λαπτοπ.
    ________
    Γενικά, έχω χρησιμοποιήσει και παρόμοιας τιμής πληκτρολόγιο Microsoft στο πρόσφατο παρελθόν, και μπορώ να πω πως η εμπειρία δεν απέχει πάρα πολύ όσον αφορά την πληκτρολόγηση (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον). Ίσως να είναι και ίδια. Αλλά θα δω πως θα πάει σε βάθος χρόνου και ίσως επανέλθω.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ταχύτητα γραψίματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ladams2

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά απίστευτο με 20 ευρώ τόσο όμορφο πληκτρολόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα με θύρα usb είναι πραγματικά ότι ήθελα φθηνό και όμορφο. Το συστήνω σε όσους χρειάζονται κάτι παρόμοιο!!!!

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Αθόρυβο
    • Ταχύτητα γραψίματος
    • Απουσία καταπόνησης καρπών
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Mitsos3759485

1) Ποδαράκια δεν έχει από κάτω για να σηκώνεται;
2) Το χρώμα του φωτισμού είναι μόνο μπλέ; Ή έχει και άλλα χρώματα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)