Darksiders Genesis Xbox One Game
XBOX One Games

Darksiders Genesis Xbox One GameΚωδικός: 21497870

Το Darksiders Genesis είναι ένα action / adventure παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζεις ορδές δαιμόνων, αγγέλων και ότι άλλο μπορείς να συναντήσεις στον δρόμο για την Κόλαση, χρησιμοποιώντας όπλα και

Δες όλη την περιγραφή

Το Darksiders Genesis είναι ένα action / adventure παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζεις ορδές δαιμόνων, αγγέλων και ότι άλλο μπορείς να συναντήσεις στον δρόμο για την Κόλαση, χρησιμοποιώντας όπλα και ξίφη.

Δες όλη την περιγραφή
29,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 29,00 €

Περιγραφή

Το Darksiders Genesis είναι ένα action / adventure παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζεις ορδές δαιμόνων, αγγέλων και ότι άλλο μπορείς να συναντήσεις στον δρόμο για την Κόλαση, χρησιμοποιώντας όπλα και ξίφη.

Το Genesis προσφέρει στους παίκτες μια νέα ματιά στον κόσμο του Darksiders, πριν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, ενώ γνωρίζει στον κόσμο και τον Ιππότη Strife.

Το Συμβούλιο

Από την αυγή της δημιουργίας, το Συμβούλιο έχει διατηρήσει την Ισορροπία σε όλη την ύπαρξη. Οι διαταγές τους εκτελούνται από τους Ιππότες, Νεφιλίμ (πανίσχυρα πλάσματα που γεννιούνται από την αφύσικη ένωση αγγέλων και δαιμόνων) που έχουν ορκιστεί πίστη στο Συμβούλιο και έχουν αποκτήσει απίστευτη δύναμη.

Δυναμική αλλαγή χαρακτήρων

Εξόντωσε αγγέλους και δαίμονες στον ρόλο του Ιππότη Strife, χρησιμοποιώντας τα όπλα του. Άλλαξε μέσα σε μια στιγμή ρόλο ανάμεσα στον πανίσχυρο ξιφομάχο War και στον Strife στη διάρκεια του φρενήρους single-player.

Co-Op και Εξερεύνηση

Εξερεύνησε τον επικό κόσμο του Darksiders και σπείρε τον όλεθρο με ένα φίλο σου στο cooperative mode. Ανάπτυξε τις δυνάμεις σου συλλέγοντας αντικείμενα, δεξιότητες, βελτιώσεις οπλισμού, τις καρδιές πλασμάτων και άλλα πολλά.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
14/02/2020
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
XBOX One X Enhanced
Όχι
Smart Delivery
Όχι
Edition
Standard
Software Format
Physical

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη