Ad
Creta Carob Χαρουπόμελο Ωμό Βιολογικό 350gr
Ζάχαρη & Υποκατάστατα

Creta Carob Χαρουπόμελο Ωμό Βιολογικό 350gr Κωδικός: 21501678

Το Χαρουπόμελo παράγεται από τους καρπούς του χαρουπόδεντρου και έχει μια ήπια, γλυκιά γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γλυκαντικό για κέικ, ταχίνι, ζεστά και κρύα ροφήματα, γιαούρτι, παγωτό και

Δες όλη την περιγραφή

Το Χαρουπόμελo παράγεται από τους καρπούς του χαρουπόδεντρου και έχει μια ήπια, γλυκιά γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γλυκαντικό για κέικ, ταχίνι, ζεστά και κρύα ροφήματα, γιαούρτι, παγωτό και ρύζια.

Δες όλη την περιγραφή
5,42
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 5,42 €

Περιγραφή

Το Χαρουπόμελo παράγεται από τους καρπούς του χαρουπόδεντρου και έχει μια ήπια, γλυκιά γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γλυκαντικό για κέικ, ταχίνι, ζεστά και κρύα ροφήματα, γιαούρτι, παγωτό και ρύζια. Είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο της ζάχαρης. Το χαρουπόμελο είναι επίσης γνωστό και σαν παραδοσιακό γιατρικό για τον βήχα και τον πονόλαιμο. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο (σχεδόν τριπλάσια από το γάλα, το χαρούπι έχει 350mg ανά 100gr σε σύγκριση με το γάλα που έχει 120mg ανά 100gr). 

Η γεύση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εκάστοτε ποικιλία που έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς να αλλάζουνε οι θρεπτικές αξίες. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται μόνο κρητικά χαρουπιά.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χαρουπόμελο
Μορφή
Υγρό

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Ποσότητα

Βάρος
350 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ion_Atermonos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω δοκιμάσει Χαρουπόμελο και από μια άλλη μάρκα, αυτό εδώ μου άρεσε περισσότερο σαν γεύση. Τα έδωσα σε μια φίλη μου που αντιμετώπιζε δυσκοιλιότητα και αυτό τη βοήθησε άμεσα, ενώ όταν σώθηκε και πήγε στο άλλο, είχε λιγότερη επίδραση. Αυτό με κάνει να νομίζω ότι είναι πάνω απ' τον μέσο όρο ποιότητας στο είδος του.
    Το ότι είναι οργανικό/βιολογικό είναι συν για μένα, δεν ξέρω γιατί η ίδια εταιρεία φτιάχνει και μη οργανικό, δεν έχω δοκιμάσει το μη οργανικό αλλά ακόμα κι αν έχει καλύτερη γεύση θα προτιμούσα το bio. Επίσης μου αρέσει και το μπουκάλι του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christina_Skarmoutsou
    1
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχώς η γεύση και το χρώμα του καθόλου έντονα για χαρουπόμελο. Περισσότερο μοιάζει με πετιμέζι, παρά με χαρουπόμελο. Πάρα πολύ ελαφρύ, σαν αραιωμένο μου φάνηκε. Κι έχω δοκιμάσει πολλά είδη χαρουπόμελου, και συσκευασμένα και σπιτικά. Δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά το συγκεκριμένο, ως εκ τούτου δεν το προτείνω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καθόλου γεύση, παραπάνω σάκχαρα σε σχέση με το κανονικό προϊόν, τσάμπα οι θερμίδες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες