Αλτήρες Σετ

Viking Iron Flex Reloaded V-2 Αλτήρας 1x 24kg Ρυθμιζόμενος με Βάση Κωδικός: 21529763

Οι ρυθμιζόμενοι αλτήρες Iron Flex της Viking είναι ιδανικοί για οικιακή χρήση. Προσφέρουν μια πλήρη σειρά επιλογών βάρους από 2,5 έως 24 kg.

Δες όλη την περιγραφή
163,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 163,00 €

Περιγραφή

Κατασκευαστής

Viking

Χαρακτηριστικά

Συνολικό Βάρος
24 kg
Τεμάχια Αλτήρων
1
Ρυθμιζόμενος
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • CHaris_Anagnostou
    1
    31 στους 43 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ναι οκ καλοί βολικοι νοικοκυρεμένοι αλλάζεις γρήγορα τα κιλά για διάφορες ασκήσεις.
    ΑΛΛΆ!! για ασκήσεις δικέφαλων όταν τα χέρια είναι κάτω στο ύψος τον μηρών δεν βολεύουν . έχουν πολύ μεγάλο μήκος από άκρη σε άκρη κοντά 40cm και πάχος στην άκρη όπου βρίσκεται η ροδέλα που ρυθμίζει τα κιλά με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούν σε περιπτώσεις όσο οι κλασικοί αλτήρες με δίσκους η οι ακόμα πιο κλασικοί με σταθερά κιλά.

    Επιπλέον όπως είπε και κάποιος άλλος θέλουν προσοχή στη μεταχείριση από το πώς θα ακουμπήσουν και κλειδώσουν στη βάση μέχρι τη δύναμη που θα ασκείς στη ροδέλα γιατί με τη χρήση χαλάνε οι μηχανισμοί που ρυθμίζουν τους δίσκους και γίνεται εν τέλει δύσκολη η και αδύνατη η αλλαγή στα κιλά (δηλαδή το βασικό τους προτέρημα)

    Ο καθένας κάνει τους συμβιβασμούς του ανάλογα το τι ψαχνει αλλά σε αυτά τα χρήματα καλύτερα (γνώμη μου) να έχεις μερικούς σταθερούς αλτήρες σε μια ωραία βάση με τα μισά χρήματα παρά όλο αυτό το ογκώδες τσουμπλέκι.

    update! : έπεσε-κυλησε από 30-40cm box στο γυμναστήριο και διαλύθηκε. σεβαστές όλες οι γνώμες αλλά να λέμε και την αλήθεια. αν είναι να δώσω 200 ευρώ και σε ένα ατύχημα να μου είναι άχρηστα δεν θέλω ευχαριστώ.
    λογικό να βάζεις 5* αστέρια αν έχεις δώσει ο ίδιος τόσα λεφτά αλλά αντικειμενικά αν το δεις (όπως εγώ που δεν τα έχω πληρώσει ωστόσο τα χρησιμοποιώ) δεν αξίζει σαν αγορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Kei
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τους αγορασα εδω και εναμιση μηνα και ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Σε σχεση με τους αλτηρες με δισκους που ειχα πριν ειναι η μερα με τη νυχτα. Ασε που πριν το δωματιο ηταν γεματο με δισκους και αλτηρες μες στην μεση. Η κατασκευη τους ειναι πολυ καλη και η αλλαγη βαρους γινεται πολυ ευκολα. Φυσικα χρειαζονται μια καποια προσοχη στη χρηση, δεν τους πεταμε στο πατωμα γενικα δεν πρεπει να τους χτυπαμε και επισης λιγη προσοχη οταν τους επιστρεφουμε στη βαση τους γιατι καποιες φορες χρειαζεται να κεντραρεις για να κατσει ο αλτηρας στη βαση. Η τιμη για τους δυο ειναι λιγο υψηλη αλλα αν ασχολησε με το αθλημα και δεν θες να τρεχεις σε γυμναστηρια αξιζουν τα λεφτα τους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Daniel_LaRusso
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από YourGym

    Πολύ καλή λύση ώστε να μην χρειάζεται να βάζεις και να βγάζεις κιλά σε αλτήρες όταν αλλάζεις άσκηση, ικανοποιητικό βάρος για ασκήσεις με λιγότερο βάρος όπως πχ ώμοι αλλά και ικανοποιητικό το max βάρος για ασκήσεις πχ στήθους και σίγουρα πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο από ένα σετ αλτήρων με ξεχωριστούς δίσκους. Η κατασκευή είναι ποιοτική και στιβαρή. Με λίγη προσοχή οι αλτήρες μπορούν να κρατήσουν για πάρα πολύ καιρό. Αν έχεις τη συνήθεια απλά μετά την άσκηση να τους πετάς όπου βρεις ότι και να πάρεις δεν θα κρατήσει πολύ. Και το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για την καλύτερη τιμή της αγοράς για τέτοιου είδους αλτήρες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γεώργιος Κολιού
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή επιλογή για γυμναστική στο σπίτι. Η ρύθμιση για τα κιλά γίνεται πανεύκολα. Κάνοντας ασκήσεις υπάρχει μια μικρή κίνηση από τα βάρη αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orestis_Liaskos
    5
    26 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα 2 από αυτούς πριν περίπου 3 εβδομάδες στα 150 ευρώ έκαστος.
    Ο μηχανισμός που κλειδώνει τα βάρη είναι καλός, αλλά σε μερικές ασκήσεις όπου ο αλτήρας είναι κατακόρυφος (όπως hammer curls) κουνιούνται ελάχιστα.
    Η λαβή είναι βολική και λόγω της λίγο μεγαλύτερης διαμέτου (απ' ότι έχω συνηθίσει εγώ τουλάχιστον) βοηθά στην ανάπτυξη του πύχη.
    Προσοχή χρειάζεται όταν επιστραφεί ο αλτήρας στη βάση του, γιατί αν πέσει απότομα ενδέχεται να χαλάσει ο μηχανισμός κλειδώματος των βαρών.

    Για όποιον ενδιαφέρεται να αρχίσει ή να εμπλουτίσει το γυμναστήριο στο σπίτι, τους προτείνω.

    Update 23/09/21: Μετά από πολλούς μήνες σχεδόν καθημερινής χρήσης, το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι όταν επιστρέφει ο αλτήρας στη βάση ενώ είναι φορτωμένος με το πλήρες βάρος (24kg), υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει ο μηχανισμός επιλογής βάρους και να θέλει να βγει και να ξαναμπεί στη βάση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • El_The_Brave
    5
    40 στους 45 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω στην κατοχή μου τους συγκεκριμένους αλτήρες μία εβδομάδα και οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες . Να αναφέρω ότι δεν είμαι σε καμία περίπτωση επαγγελματίας και η χρήση των αλτήρων είναι καθαρά ερασιτεχνική. Έχουμε να κάνουμε με μία στιβαρή κατασκευή, που φέρει ποιοτικά πλαστικά και θέλει έναν σεβασμό κατά τη χρήση ( Αν είσαι από αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους στο γυμναστήριο που πρέπει να κοπανάνε τους αλτήρες στο πάτωμα μετά από κάθε σετ, τότε δεν είναι για εσένα αυτό το προϊόν και καλό θα ήταν να σταματήσεις αυτό το συνήθειο. Δεν είσαι δυνατός- ενοχλητικός είσαι.) Επιστροφή στο θέμα μας. Η αλλαγή μεταξύ κιλών είναι πολύ γρήγορη και γίνεται αβίαστα με την περιστροφή ενός μηχανισμού που βρίσκεται στις δύο άκρες του αλτήρα , εφόσον τους έχετε πρώτα τοποθετήσει στις βάσεις τους. Η αγορά τους έγινε στα 160 ευρώ ( 320 το ζευγάρι ) και πιστεύω ότι είναι μία καλή επένδυση και για μελλοντική δημιουργία Home Gym χωρίς να χρειάζεται μία περιουσία. Το μόνο που μένει είναι να δούμε την κατάσταση του σε βάθος χρόνου. Ελπίζω να βοήθησα και καλές αγορές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    εάν σε ενδιαφέρει να γλυτώσεις χώρο ή έχεις περιορισμένο χώρο, τότε αυτοί είναι για εσένα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

54 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
KwsBi

Αξίζει η αγορά τους ή είναι εύθραυστοι? Θα αντέξουν με προσεκτική χρήση? Βοηθάνε στην ταχύτητα της προπόνησης οι γρήγορες εναλλαγές βάρους? Ευχαριστώ

Orestis_Liaskos

Έχω ενα ζευγάρι από αυτούς εδώ και μήνες τους οποίους χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Χρειάζεται προσοχή όταν χρησιμοποιούνται με όλο το βάρος (24kg) γιατί είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή στη βάση.

Οι εναλλαγές βάρους είναι γρήγορες και εύκολες και δεν εμποδίζουν με κανέναν τρόπο την προπόνηση.

Loco__

Ο προβληματισμός μου ειναι στο αν ο μηχανισμός για την αλλαγή κιλών αντέχει στο χρόνο ή αν σε 1-2 χρονιά πάνε για πέταμα;

Stayrou_Vasileios

Το προϊόν αφορά οικιακή χρήση..Το αγόρασα πριν από ενάμιση χρόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, απολύτως ευχαριστημένος!Βέβαια μετά το τέλος κάθε άσκησης δεν τα πετάω στο πάτωμα απλά τα αφήνω προσεκτικά

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες