Nikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D780 Full Frame Body Black
DSLR Φωτογραφικές Μηχανές

Nikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D780 Full Frame Body Black Κωδικός: 21673938

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση σε Megapixels: 25.28
  • Ποιότητα Video: 4K UHD (3840x2160)
  • Αισθητήρας: Full Frame
  • Οθόνη: 3.2"
  • Τύπος Οθόνης: Αφής Ανακλινόμενη

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική όταν την κρατάς.

Δες όλη την περιγραφή
2.099,00
ΠαράδοσηΠέμ, 05 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.099,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  9. 2.440,43 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

Περιγραφή

Η Nikon D780 ενσωματώνει αισθητήρα CMOS πλήρους κάδρου 24,5 MP με οπίσθιο φωτισμό και επεξεργαστή εικόνας Expeed 6. Ο αισθητήρας προσφέρει πολύ καλή ευαισθησία στο φως προσφέροντας ISO μεταξύ 100 και 51200. Η D780, σου προσφέρει όλα όσα θα περίμενες από μια DSLR αυτού του επιπέδου και ακόμη περισσότερα!

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική όταν την κρατάς.

Nikon D780 DSLR Φωτογραφική Μηχανή

Η DSLR φωτογραφική μηχανή D780 πλήρους κάδρου περιλαμβάνει ένα γρήγορο και αποκλειστικό σύστημα συνδυασμένης αυτόματης εστίασης AF για φωτογράφιση με Ζωντανή προβολή, καθώς και ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα AF φάσης-ανίχνευσης για φωτογράφιση με το σκόπευτρο. Στη Ζωντανή προβολή, το εξαιρετικά ακριβές σύστημα AF, σου προσφέρει 273 σημεία AF πάνω στον αισθητήρα και AF ανίχνευσης ματιών. Κατά τη λήψη μέσω του σκοπεύτρου, μπορείς να εκμεταλλευτείς το ισχυρό σύστημα AF 51 σημείων της Nikon με δυνατότητες κορυφαίας παρακολούθησης.

AF για φωτογράφιση με το σκόπευτρο

Το σύστημα AF φάσης-ανίχνευσης 51 σημείων είναι ευαίσθητο έως -3 EV, ενώ το φωτεινό οπτικό σκόπευτρο επιτρέπει την ευκρινή επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο της δράσης που καδράρεις. Παρακολούθησε θέματα με αστραπιαία ταχύτητα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πάντα κλειδωμένη

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με το σκόπευτρο, το σύστημα AF 51 σημείων, σου επιτρέπει να προσαρμόζεσαι αμέσως με γρήγορη εναλλαγή μεταξύ προηγμένων λειτουργιών AF. Επωφελήσου από τη γρήγορη εστίαση και την εντυπωσιακή απομόνωση του φόντου στη λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα.

AF για Ζωντανή προβολή

Κατά τη λήψη σε Ζωντανή προβολή, το σύστημα συνδυασμένης AF 273 σημείων καλύπτει περίπου το 90% του κάδρου οριζόντια και περίπου 90% κάθετα. Η ανακλινόμενη οθόνη απελευθερώνει τις γωνίες και προσφέρει απελευθέρωση κλείστρου αφής και AF.

Ευκρίνεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού

Το σύστημα συνδυασμένης AF 273 σημείων είναι ευαίσθητο έως -5 EV κατά τη λήψη με φακό που έχει μέγιστο διάφραγμα f/1,4 ή μεγαλύτερο. Για σκηνές με πραγματικά χαμηλό φωτισμό, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία AF χαμηλού φωτισμού και να τραβήξεις στα έως και -7 EV με AE.

Αποτύπωσε το βλέμμα

Κατά τη λήψη φωτογραφιών σε Ζωντανή προβολή, το έξυπνο σύστημα συνδυασμένης AF με τη λειτουργία AF ανίχνευσης ματιών μπορεί να κλειδώσει στα μάτια του θέματος και να παραμείνει κλειδωμένο. Είτε πρόκειται για μεμονωμένο άτομο ή για πρόσωπο μέσα στο πλήθος. Επιλέγεις σε ποιο μάτι θέλεις να εστιάσεις από τον πολυ-επιλογέα και η φωτογραφική μηχανή διατηρεί την εστίαση ακόμη κι εάν το θέμα σου βρίσκεται σε διαρκή κίνηση.

Αποκάλυψε όλα αυτά τα σημαντικά δευτερόλεπτα

Απόλαυσε ταχύτητες ριπής έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) με λειτουργία AF/AE κατά τη λήψη μέσω του σκοπεύτρου. Φτάσε σε έως και 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) κατά τη λήψη σε λειτουργία Άηχης φωτογράφισης ζωντανής προβολής. Θα έχεις φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης, ακόμη και κατά τη λήψη σε RAW.

Αποτύπωση καρέ σε υψηλή ταχύτητα

Θέλεις να αναδείξεις την κίνηση μέσα από την κίνηση; Κάνε λήψη σε Ζωντανή προβολή και μπορείς να αποτυπώσεις φωτογραφίες Full HD (2 MP) σε έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Εναλλακτικά μπορείς να αποτυπώσεις φωτογραφίες 4K/UHD (8 MP) σε έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Χωρίς διακοπή

Είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις όπως θέλεις χωρίς τίποτα να σε καθυστερεί. Η εκτεταμένη στεγανοποίηση για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και το ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου διασφαλίζουν ότι η D780 είναι πανέτοιμη για κάθε τοποθεσία. Οι διπλές υποδοχές δέχονται γρήγορες κάρτες SD UHS-II, οι οποίες χειρίζονται εύκολα τις γρήγορες ταχύτητες ριπής της φωτογραφικής μηχανής και διατηρούν την εσωτερική μνήμη κενή. Η βαθιά λαβή και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνουν όλη τη διαφορά σε πολύωρες φωτογραφίσεις.

Ρύθμιση

Οι βασικές ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα με λειτουργία αφής ή τους επιλογείς εντολών. Κατά τη λήψη με χειροκίνητη εστίαση, η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους της φωτογραφικής μηχανής σε βοηθά να επιβεβαιώσεις εάν έχει γίνει εστίαση στο επιλεγμένο σημείο εστίασης ή όχι.

Επιβεβαίωση

Το οπτικό σκόπευτρο 0,70x, σου προσφέρει ένα ευρύ πεδίο προβολής και κάλυψη 100%. Η μεγάλη ανακλινόμενη οθόνη LCD 2359k-dot, σου επιτρέπει να επιβεβαιώσεις γρήγορα τις λήψεις με διπλό πάτημα για να δεις μια προβολή 100% της περιοχής εικόνας.

Ανασκόπηση

Το μενού ρετουσαρίσματος μέσα στη φωτογραφική μηχανή διευκολύνει την περικοπή επί τόπου και πλέον σου επιτρέπει να κροπάρεις οριζόντια ή κάθετα. Μπορείς να διαγράψεις ανεπιθύμητες λήψεις από μία μόνο υποδοχή κάρτας ή και από τις δύο κάρτες ταυτόχρονα.

Απογείωσε οποιαδήποτε σκηνή

Υπέροχα τοπία. Κορυφαία δράση. Ο αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24,5 MP με οπίσθιο φωτισμό και ο επεξεργαστής εικόνας EXPEED 6 προσφέρουν ευρύ δυναμικό εύρος και καθαρή απόδοση σε όλο το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ISO. Το ίδιο ισχύει και για τον αισθητήρα RGB 180K-pixel και το προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής, καθώς η D780 χαρίζει απίστευτη ακρίβεια.

Ενίσχυσε το όραμά σου

Λήψη σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ή κάτω από τα λαμπερά φώτα της πόλης το βράδυ; Οι διαφορετικές λειτουργίες μέτρησης και ισορροπίας λευκού σε βοηθούν ώστε να ανταποκρίνεσαι γρήγορα στις αλλαγές υπό φυσικό φως ή σε συνθήκες υψηλής αντίθεσης.

Έντονος φωτισμός ή χαμηλός φωτισμός

Ένα εύρος ISO 100-51200, που μπορεί να επεκταθεί σε έως και 204800 και να μειωθεί σε έως και ISO 50, σου επιτρέπει να προσαρμόζεσαι αμέσως στην αλλαγή φωτισμού. Αποτύπωσε έντονες αποχρώσεις κάτω από το λαμπερό φως του ήλιου. Αποκάλυψε λεπτομέρειες και αποχρώσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κάνε το απίθανο πιθανό

Οι ταχύτητες κλείστρου από 1/8000 έως 900 δευτ. σου δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία για να παίξεις με τον χρόνο. Συγχρόνισε εύκολα τα φλας Speedlight της Nikon με υψηλή ταχύτητα για στιγμές επικής δράσης. Εναλλακτικά επιβράδυνε τα πάντα για δραματικά ίχνη φωτός και νυχτερινά τοπία.

Είσαι ελεύθερος να αποτυπώσεις το καλύτερό σου έργο

Η D780, σου επιτρέπει να εργάζεσαι απευθείας με τους φακούς NIKKOR μοντούρας F που αγαπάς, ενώ είναι συμβατή με όλα τα φλας Speedlight της Nikon. Ο Προηγμένος ασύρματος φωτισμός με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας υποστηρίζεται πλήρως, επιτρέποντάς σου να χρησιμοποιήσεις την ευέλικτη μονάδα φλας SB-5000. Οι δυνατότητες μεταφοράς δεδομένων υψηλής ταχύτητας της φωτογραφικής μηχανής και η ασύρματη συνδεσιμότητα καθιστούν εύκολη τη διάδοση των φωτογραφιών σου στον κόσμο.

Κατασκευαστής

Nikon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
25,28 MP
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Ενσωματωμένο GPS
Όχι
Autofocus (AF)
Ναι
Mount
Nikon F
Προστασία
-
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
840 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
35,9 x 23,9 mm
Επιλογές ISO
100 - 512000
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6048 x 4024 pixels
Format Εικόνων
JPEG

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
Format Video
H.264 MPEG-4 AVC

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Microphone Input
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
Dual Card Slot
Ναι
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
143,5 mm
Ύψος
115,5 mm
Βάθος
76 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
2260

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • marolaki
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την d750 και την d850. Θεωρώ ότι η d780 συνδυάζει όλα τα θετικά που έχουν οι δύο προηγούμενες κάμερες.
    Το καλύτερο της χαρακτηριστικό είναι ότι βγάζει φωτογραφίες στο live view πολυ γρήγορα!Η πιο αξιόλογη κάμερα αν δεν θες να αλλάξεις σύστημα και να πας σε mirrorless, αξίζει το upgrade!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Όραση από το σκόπευτρο
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitrio
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    εψαχνα μια καμερα που να τα συνδιαζει ολα, και βιντεο και φωτογραφια, εδω τα βρηκα και τα δυο.
    μια μηχανη πραγματικα πολυεργαλιο, τι να πρωτο πω. απο εστιαση ματιων μεχρι αθορυβο κληστρο,αυτονομια που ξεχνασ να βαλεις μπαταρια,μια μηχανη dslr και mirrorles μαζι

    • Άνεση στο κράτημα
    • Όραση από το σκόπευτρο
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μενού
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • costas-hania
    5
    22 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ειχα την 750 και την άλλαξα για τις δυνατότητες που εχει στο βίντεο. Πολύ καλό βίντεο,καλύτερο AF από την 750 και την 810 (σε live view) καλύτερο white balance απο την 750 αλλά όχι από την 810 και γενικά μια πολύ καλή all around camera, μπείτε να δείτε βίντεο και διαβάστε για να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη,μην επηρεάζεστε από μία κριτική ποτέ.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Όραση από το σκόπευτρο
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εξαιρετική μηχανή ότι καλύτερο εάν δεν θες να πας σε mirrorless

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
y.m.

Έχω την d750 και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στην d780. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν βελτιωθεί τα χρώματα όσον αφορά κυρίως στις αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος και γενικότερα σε θέματα WB. Ευχαριστώ

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Nikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D780 Full Frame Body BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D780 Full Frame Body BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D850 Full Frame Body BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D850 Full Frame Body BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D850 Full Frame Kit (AF-S 24-120mm F4G ED VR) BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D850 Full Frame Kit (AF-S 24-120mm F4G ED VR) BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D7500 Crop Frame Body BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D7500 Crop Frame Body BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D7500 Crop Frame Kit (AF-S DX 18-140mm F3.5-5.6G ED VR) BlackNikon DSLR Φωτογραφική Μηχανή D7500 Crop Frame Kit (AF-S DX 18-140mm F3.5-5.6G ED VR) Black
από 2.099,00 €από 2.499,00 €από 3.099,00 €από 1.049,00 €από 1.299,00 €
ΚατασκευαστήςNikonNikonNikonNikonNikon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ανάλυση Video3840 x 2160 pixels3840 x 2160 pixels3840 x 2160 pixels3840 x 2160 pixels3840 x 2160 pixels
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες