Nintendo Wii White & Wii Sports
Κονσόλες

Nintendo Wii White & Wii SportsΚωδικός: 21678

To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Χαρακτηριστικά

Πλατφόρμα
Wii
Φορητή
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 6
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Πιστεύω το wii είναι μια απο τις καλύτερεσ κονσόλες, διότι μπορείς να παίξεις διάφορα και μονδικά παιχνίδια που είναι ειδικά για την κονσόλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πιστευω πως ειναι το χαμηλοτερο ως τορα παιχνιδη και εχει πολυ καλα παιχνιδια.
    Θετικά: χαμηλη τιμη,ωραια παιχνιδια με χαμηλες τιμες.
    Αρνητικά: δεν εχει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το έχω αγοράσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Εύκολο στη σύνδεση, ξεκίνησα να παίζω από την πρώτη ώρα κιόλας που γύρισα σπίτι. Έχω αγοράσει και δεύτερο σετ χειριστήρια γιατί δεν λέει να παίζεις μονό στα περισσότερα παιχνίδια. Ειδικά σε αυτά που έχουν μάχες (Ζελντα) ή κόντρες σε τρέξιμο (αθλητικά ή παιχνίδια με τρελά λαγουδάκια). Η αίσθηση όταν πρωτοπαίζεις δεν περιγράφεται γιατί είναι εντελώς διαφορετικό ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ από κάθε άλλη παιχνιδομηχανή που έχετε δοκιμάσει. Τα γραφικά του για έτος κατασκευής 2006 είναι επιεικώς απογοητευτικά. Θυμίζουν γραφικά εποχής 2000 περίπου σε υπολογιστή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κουτιού όμως δεν θα πρέπει να σας νοιάζουν γιατί το ζουμί είναι στα χειριστήρια και το γεγονός ότι καταλαβαίνουν την κίνηση στο χώρο. Σε ξανακάνει παιδί νομίζω. Οι τίτλοι μπορεί να μην έχουν την πληθώρα που υπάρχει στις άλλες κονσόλες αλλά υπάρχουν κάποιοι πολλοί ωραίοι που θα σας κάνουν να γελάτε για ώρες ή να σας σπάσουν τα νεύρα για την ακρίβεια των κινήσεων που απαιτούν. Τα λεφτά του τα αξίζει σίγουρα.

    Θετικά: Πολύ έξυπνη ιδέα αυτή η κίνηση στο χώρο
    Αρνητικά: Αθλια χαρακτηριστικά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εχω το Wii εδώ και περίπου 1,5 χρόνο και είναι η πρώτη κονσόλα που αγόρασα ποτέ. Δεν το μετάνιωσα ούτε μία στιγμή και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να διασκεδάσει μόνος του ή και με τους φίλους του. Ακόμα και με το παιχνίδι που συμεριλαμβάνεται στην κονσόλα θα περάσετε ατέλειωτες ώρες παίζωντας αθλήματα, αλλά και κάνοντας προπόνηση. Προτείνεται να πάρετε μαζί και ένα δεύτερο ζευγάρι χειριστήρια. Αν το κάνετε αυτό, προτιμήστε το πακέτο Wii Play που δίνει ένα Wiimote μαζί με μερικά μικρά παιχνίδια που θα σε εξοικειώσουν ακόμα περισσότερο με τον τρόπο χειρισμού. Αν έχετε και κάποιον φίλο που έχει το Wii μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δικά του χειριστήρια και να παίξετε μέχρι και 4 άτομα μαζί. Για τα multiplayer παιχνίδια προτείνω Mario Kart και την σειρά Rayman Raving Rabbids (πιο καλά το 2ο και 3ο επεισόδιο). Ιδιαίτερα αν οι φίλοι σας δεν έχουν πιασει ποτέ χειριστήριο στα χέρια τους θα διασκεδάσουν αφάνταστα με τα Rayman.
    Καλή διασκεδαση!

    Θετικά: Αψογος χειρισμός, ασυρματη σύνδεση στο Internet, διασκεδαστικά παιχνίδια
    Αρνητικά: Μέγιστη αναλυση 480p, μειωμένες δυνατότητες του USB.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κατά τη γνώμη μου το Wii είναι ίσως η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών και όλα αυτά χάρη στην απλότητα του αλλά και στις καινοτομίες του!! Χάρη στο ασύρματο χειριστήριό του είανι εύκολο να παίξουμε΄με απίθανους τρόπους διάφορα παιχνίδια!!
    Μπορούμε να οδηγήσουμε, να κάνουμε τη γυμναστική μας, να πολεμήσουμε, να παίξουμε γκολφ και άλλα! Ακόμα μμε σύνδεση στο ίντερνετ μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πολλά κανάλια αποκτώντας έτσι μια διαφορετική εμπειρια!! Σας το συνιστώ!!
    Ακόμα μπορούμε να κατεβάσουμε παλιά και κλασσικά παιχνίδια που μαζί τους μεγαλώσαμε!!

    Θετικά: ασύρματος χειρισμός
    Αρνητικά: τίποτα αρνητικό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bandito
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχει πλάκα στην αρχή αλλά ο ενθουσιασμός φεύγει πολύ γρήγορα. Η ποικιλία παιχνιδιών είναι μικρή και τα παιχνίδια με πολύπλοκους χειρισμούς απλώς δεν παίζονται με το wiimote. Το γραφικά ειναι μέτρια

    Θετικά: Έχει πλάκα
    Αρνητικά: Δύσχρηστο σε δύσκολα παιχνίδια, χωρίς ποικιλία παιχνιδιών

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • To wii einai i πιο χαζη ηλεκτρονικη κονσολα γτ ειναι βαρετο ανιαρο και χαλια γραφικα στην αρχη ειναι ωραιο αλλα μετα γινεται βλακεια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιδόσεις
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα