AEG Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 59x52εκ.
Εστίες Κουζίνας

AEG Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 59x52εκ.Κωδικός: 21707848

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός Εστιών: 3
  • Αυτόνομη
  • Διακόπτες Αφής
  • Διαστάσεις Εντοιχισμού: 56x50cm

Η επαγωγή AEG σας βοηθά να κατακτήσετε γρηγορότερα οποιαδήποτε τεχνική μαγειρέματος ενώ μπορεί ακόμη να βράσει νερό σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικές.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+26,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 409,99 €

Περιγραφή

Συνδυάστε 2 ζώνες μαγειρέματος με το Bridge

Η λειτουργία Bridge συνδυάζει δύο ζώνες μαγειρέματος μαζί για να χωρέσει οποιοδήποτε μεγάλο ή μακρύ τηγάνι. Με τις ίδιες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ώρας, οι συνδεδεμένες ζώνες είναι ιδανικές όταν μαγειρεύετε για δείπνα ή μεγαλύτερες γιορτές.

Hob2Hood: Ένας απορροφητήρας Hands-Free

Η λειτουργία Hob2Hood συνδέει την εστία και τον απορροφητήρα. Ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα με βάση τη θερμότητα, χωρίς να κουνήσετε το δακτυλάκι σας. Για ισχυρή εξαγωγή κατά το ψήσιμο. Και πιο αθόρυβη εξαγωγή στο σιγοβράσιμο.

Λιγότερα βήματα και περισσότερος έλεγχος με τα χειριστήρια Direct Touch

Η διεπαφή χρήστη των χειριστηρίων Direct Touch χρησιμοποιεί διαισθητικούς αριθμούς 1-14, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη σωστή θερμοκρασία αμέσως χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή σε κουμπιά συν και πλην.

Ταχύτερη θέρμανση για επιπλέον ταχύτητα με το PowerBoost

Τέρμα η αναμονή για να βράσει το νερό στην κατσαρόλα. Η λειτουργία PowerBoost σας δίνει άμεση ισχύ θερμότητας, βράζοντας νερό σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. Είναι τέλεια για εργασίες όπως το να βράζετε γρήγορα μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό.

Χρονοδιακόπτης εστιών

Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης εστιών μπορεί να ρυθμιστεί έως μία ώρα και θα απενεργοποιήσει αυτόματα την εστία όταν ο χρόνος παρέλθει. Για ακριβή αποτελέσματα χωρίς κόπο.

Αυτόνομη λειτουργία

Η λειτουργία της είναι αυτόνομη, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει μόνη της χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με φούρνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Είναι κατάλληλη για συνδυασμό με φούρνο άνω πάγκου, αφού ο φούρνος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τις εστίες.

Διαστάσεις & ισχύς ζωνών μαγειρέματος:

  • Μπροστά δεξιά: 1800 / 2800 / 3500 / 3700 W / 180 / 280 mm
  • Μπροστά αριστερά: 2300-3200W/210mm
  • Πίσω αριστερά: 2300-3200W/210mm

Χαρακτηριστικά επαγωγικών εστιών

Στις επαγωγικές εστίες, η επιφάνεια μαγειρέματος θερμαίνεται μόνο κάτω από το σκεύος, χρησιμοποιώντας λιγότερη από τη μισή ενέργεια σε σχέση με τις τυπικές εστίες. Το μαγείρεμα σε επαγωγική εστία παρέχει ταχύτερη θέρμανση, βελτιωμένη θερμική απόδοση και πιο ακριβή έλεγχο. Σε σύγκριση με τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες, οι επαγωγικές μπορούν να μειώσουν ακόμα και στο μισό τον χρόνο μαγειρέματος ενώ καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια.

Οι επαγωγικές εστίες είναι γνωστές για τον εξαιρετικά εύκολο καθαρισμό, αφού απαιτούν μόνο ένα σκούπισμα με βρεγμένο πανί. Επειδή θερμαίνεται μόνο το σκεύος, σε περίπτωση που χυθεί κάτι στην επιφάνεια της εστίας δεν καίγεται.

Οπτικά η επαγωγική εστία μοιάζει πολύ με την κεραμική, ωστόσο χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητισμό αντί για ηλεκτρισμό. Ακριβώς για αυτό το λόγο, απαιτούνται ειδικά σκεύη που έχουν μαγνητική βάση.

Κατασκευαστής

AEG

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
IKE63441FB

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
3
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Όχι
Smart
Όχι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
4,4 cm
Πλάτος
59 cm
Βάθος
52 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
56 cm
Βάθος Εντοιχισμού
49 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • hgetis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική! Ήμουν κάτοχος επαγωγικης εστιας Whirlpool, η ποιοτητα της AEG ειναι εμφανως πιου καλυτερη.. αυτο που λατρεψα ειναι τα τεράστια ματια της, πραγματικά δεν βρισκεις εστια που να εχει 2 ματια των 21εκ και ενα των 30εκ. Οσο για το οτι εχει μονο 3 ματια και οχι 4, θα πω ενα πραγμα, πότε χρησιμοποιησατε 4 ματια ταυτόχρονα; προσωπικα ποτέ.. επισης αυτη η τργωνικη κατανομη των 3 ματιων δινειι πραγματικά πολυ χωρο να χωρεσουν ταυτόχρονα 3 τεραστια σκεύη... επισης εχει 14 διαβαθμισεις δίνοντας ακομη μεγαλύτερη ευελεξια στις βαθμιδες εντασης...

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alekos_Sd
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    εξαιρετική και κούκλα. έχει μόνο 3 μάτια και όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται.
    έκανα βλακεία και δε πήρα απορροφητήρα που έχει τεχνολογία για να συνδέεται με τα μάτια, και έτσι χάνω αυτή τη λειτουργία, όμως και πάλι αξίζει και πάλι θα την αγόραζα.
    είναι δυνατή και γρήγορη αν έχεις τα κατάλληλα σκεύη. made in Germany και αυτό λέει πολλά

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • j.papadomichelakis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρχικά να πω πως με αυτή την συσκευή έγιναν fan των επαγωγικών εστιών. Σου δίνουν ταυτόχρονα ταχύτητα θέρμανσης και έλεγχο καθώς έχουν πολλές "σκάλες" στον ορισμό θερμοκρασίας.
    Η συγκεκριμένη εστία παρουσίασε πρόβλημα στο μεγάλο μάτι, 10 μέρες μετά την εγκατάσταση της. Όμως πρέπει να παραδεχτώ πως η αντιπροσωπία κινήθηκε άμεσα, τεχνικός ήρθε και έλεγξε την συσκευή 2 μέρες μετά το αρχικό τηλεφώνημα και η προβληματική πλακέτα αντικαταστάθηκε μετά από μια εβδομάδα.
    Στο διάστημα αυτό, χρησιμοποιούσαμε τα 2 μικρότερα μάτια, που όμως έκαναν την δουλειά τους μια χαρά, άρα έως την τελική διόρθωση δεν μείναμε χωρίς κουζίνα.
    Γενικά μπορώ να πω πως οι ευκολίες timer και αυτόματης διακοπής ανά μάτι καθώς και του ελέγχου θερμοκρασία στα μάτια είναι ιδιαίτερα βοηθητικές και δεν περίμενα πως θα τα χρησιμοποιούσα.
    Σημαντική δυνατότητα η αυτόματη απενεργοποίηση της συσκευής σε περίπτωση υπερχείλισης της κατσαρόλας (πχ στο βράσιμο γάλακτος).
    Το καθάρισμα είναι εύκολο και μετά από ένα χρόνο χρήσης δεν υπάρχουν χαρακές - γρατζουνιές οπότε μπορώ να πω πως είναι ανθεκτική.
    Με βάση την έως τώρα εμπειρία μου, σίγουρα θα την αγόραζα ξανά.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • perpetoua
    5
    27 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τις εστίες τις έχουμε 2 μήνες τώρα και πρώτη φορά επαγωγικές προερχόμενοι από κεραμικές.
    Η επιλογή έγινε κατόπιν διαδικτυακής ενημέρωσης για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όχι μόνο των επαγωγικών αλλά και των συγκεκριμένων. Η τελική επιλογή είχε δυο βασικά κριτήρια: να είναι όσο το δυνατόν εύχρηστες στη λειτουργία και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεγάλα σκεύη.
    Οι συγκεκριμένες λοιπόν πληρούν και τα δυο αυτά κριτήρια όπως και το οικονομικό και να εξηγήσω.
    Λοιπόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις:
    1ον 3 εστίες (μάτια) δυο αριστερά και μια δεξιά αυτόνομες ακόμα και με boost. Οι δυο εστίες αριστερά είναι για σκεύη με πάτο έως 22 εκ. διάμετρο και η μια δεξιά έως και 30 εκ. διάμετρο.
    Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δέχονται όλα σχεδόν τα σκεύη που κυκλοφορούν ή τα περισσότερα που είναι κατάλληλα για επαγωγικές εννοείται.
    2ον 2 εστίες αριστερά σαν μια και 1 δεξιά. Οι 2 αριστερές σμίγουν εφόσον “διαβάσουν” σκεύος όταν εφάπτεται στο κέντρο και των 2 και γίνονται 1 με μια όμως θερμοκρασία αλλάζοντας την είτε από τη ρύθμιση της μια εστίας ή της άλλης. Δηλαδή γεφυρώνονται οι 2 εστίες με μια ρύθμιση ακόμα και με boost. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεγάλα σκεύη στρογγυλά, οβάλ ή και ορθογώνια αρκεί να πατάνε μέσα στα 2 κέντρα των 2 εστιών. Πιο κάτω στις φωτο θα δείτε πως έχω επάνω ένα σκεύος οβάλ με μέγιστο μήκος 36 εκ και πλάτος 26 εκ. με χώρο στα 9 λίτρα, δηλαδή μια γάστρα μαντεμένια.

    Στα λοιπά δεν λερώνονται εύκολα λόγω της επαγωγής δεν καίγονται νερά και λάδια και με ένα πέρασμα με μαλακό πανί μένουν σαν καινούργιες όπως τη πρώτη μέρα. Στο boost υπάρχει λίγος θόρυβος όχι κάτι τραγικό.
    Μόλις σηκώσεις το σκεύος σταματούν και περιμένουν σε αναμονή να ακουμπήσεις πάλι κάτι επάνω τους. Αν σε 30” δεν διαβάσουν κάτι κλείνουν και απενεργοποιούνται. Μπορεί κάποιος να επιλέξει τον χρόνο μαγειρέματος και όταν παρέλθει ακούς ηχητικό βόμβο να το κλείσεις. Αν δεν το κάνεις κλείνει σε 1 λεπτό μόνο του και απενεργοποιούνται πάλι οι εστίες.

    Για τα σκεύη έχουν ειπωθεί και αλλού, θέλουν ατσάλινα και σιδερένια-μαντέμι για να δουλέψουν. Επίσης ρόλο μεγάλο παίζει και η ποιότητα των σκευών γιατί παρατήρησα πως τηγάνι αλουμινίου με πάτο ατσάλι ναι μεν λειτουργεί αλλά δεν συγκρίνεται με τηγάνι ατσάλινο ή μαντεμένιο. Τα σκεύη με “φλούδα“ ατσαλιού από κάτω δεν ανεβάζουν θερμοκρασία όπως τα σκεύη με ατσάλινο πάτο. Το μαντέμι εδώ νικά κατά κράτος όλα τα σκεύη κατά τη γνώμη μου.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • persephonerap
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με κερδισε η εστια που χωραει κατσαρολα μεγαλη 30εκ. Και η τιμη ποιοτητα για επαγωγικες ειναι εξαιρετικη.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DimiN
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος επαγωγικών εστιών της AEG για 15+ χρόνια και απόλυτα ευχαριστημένος μαζί τους, όμως κατάφερα και τις έσπασα πριν 2 εβδομάδες και τις αντικατέστησα με αυτές. Αν σας ξενίζει ο αριθμός εστιών αναλογιστείτε αν πρακτικά έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ποτέ 4 κατσαρόλες ταυτόχρονα. Εγώ δεν.....
    Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η μια εστία μπορεί να φιλοξενήσει σκεύος με πάτο ως 28cm ενώ οι άλλες 2 μπορούν να φιλοξενήσουν σκεύος με πάτο ως 21cm και να αυτοπροσαρμόζονται πάντα για μικρότερα σκεύη. Επίσης οι 2 εστίες γεφυρώνονται, ώστε να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ορθογώνιο σκεύος (πχ σχαρα) 44cm x 21cm. Η λειτουργία boost είναι διαθέσιμη σε όλες τις ζώνες και η ενίσχυση είναι πραγματικά ασύλληπτη, κάνοντας το χρόνο βρασμού αστείο. Υπάρχει χρονοδιακόπτης με ειδοποίηση και παύση λειτουργίας, όπως επίσης κλείδωμα για παιδιά. Τέλος αν έχετε και απορροφητήρα AEG, μπορείτε ανάλογα με την ένταση της εστίας, να συγχρονίσετε ασύρματα το βαθμό απορρόφησης του. Σε αυτή την τιμή είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    Κάνουν θόρυβο

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 3 μήνες. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Πρώτη φορά με επαγωγικες. Αρκετά γρήγορα.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

61 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Stavros_Diamantis

Βλέπω στις φωτογραφιες που ανέβασε μια κυρία ότι η γάστρα σε bridge mode έχει αρχίσει να βράζει το υγρό στις άκρες πάνω και κάτω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έτσι συνεχίζει ο βρασμός ή στη συνέχεια βράζει και στο κέντρο το σκεύος

DimiN

Οι εστίες δίνουν την ίδια ενεργεια σε όλη την έκταση τους ομοιογενώς. Η γάστρα όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διασπορά της θερμοκρασίας, όπως και σε οποιαδήποτε εστία

chrissketo

Γνωρίζει καποιος αν κανει θορυβο? Εχω δει σε βιντεο μια επαγωγικη της ιδιας εταιρειας με 4 ματια και εκανε ενα θορυβο σαν γρυλισμα οταν τοποθετούνταν σκευος πανω στο ματι

Natalia_Vahabova

Έχει διαβάθμιση απ το 0 μέχρι 14 το τουρμπο. Στο 11-12 κάνει κάποιο ήχο στο 13-14 είναι πιο δυνατό αλλά φαίνεται φυσιολογικό καθως είναι οι μέγιστες "θερμοκρασίες". Συνήθως στο 7-10 μαγειρεύω και δεν ακούγεται τίποτα.

akoyeto@gmail.com

Παρακαλώ, για όποιον χρησιμοποιεί μπρίκι επαγωγικό,
μπορεί να μου πει .. με τι διάμετρο πάτου λειτουργεί ?
..γιατί έχω ένα των 8cm και δεν το "βλέπει'' η συγκεκριμένη εστία και το manual δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.
..ευχαριστώ.. θα με βοηθήσει πολύ όποιος ξέρει ...

DimiN
Margarita_Tsaf

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το σετ κουατρο της fissler για να μου πει εάν είναι εύκολη η διαχείριση του σε αυτές τις εστιες οσον αφορα τη θερμοκρασια και τη διατηρηση του πρασινου δακτυλιου; επισης μπρίκι ή γαλατιέρα που έχουν διάμετρο 8 με 10 cm δουλεύουν κανονικα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)