Ασφάλεια αγορών Skroutz
Οινολογία, Από το σταφύλι στο κρασίΚωδικός: 217253
- Συγγραφέας: Αργύρης Ν. Τσακίρης
- Εκδότης: Ψύχαλος
- Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
- Έτος έκδοσης: 2008
- Αριθμός σελίδων: 556
- Κωδικός ISBN-13: 9789607920058
- Διαστάσεις: 25×18
Αργύρης Ν. Τσακίρης
Βιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Οινεμπόριο, Ο κανόνας του παιχνιδιού και η στρατηγηκή της αράχνης
από 22,75 €ΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Η απόλαυση της γεύσης, Ένα ελληνικό βιβλίο για τη μαγειρική, το φαγητό και το κρασί
από 9,63 €ΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Κάνω το δικό μου τσίπουρο, Και άλλα αλκοολούχα ποτά
από 8,28 €ΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Ποτογραφία, Πρώτες ύλες και παραγωγή των αλκοολούχων ποτών
από 12,78 €Προστέθηκε
Παρόμοια προϊόντα
- Top αξιολογήσεις
Βιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Γεωγραφία για Εντελώς Αγεωγράφητους
Ad από SilverProductsΠροστέθηκε Βιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Η Επανάσταση της Γλυκόζης, Ρυθμίζοντας το Ζάχαρό σου θα Αλλάξεις τη Ζωή σου
Ad από SilverProductsΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Ελλάς Οδικοί Τουριστικοί Χάρτες
Ad από BookmaniaShopΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων, Βιβλίο Αυτοκινήτου Κατηγορία Β
Ad από BooklibertyΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Τα Μικρά Βιβλία της Μόδας, Louis Vuitton
από 9,37 €Προστέθηκε- Top αξιολογήσεις
Βιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Η δική μου ελληνική κουζίνα, Οι 260 καλύτερες ελληνικές συνταγές του Άκη Πετρετζίκη
Ad από BookstimeΠροστέθηκε Βιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Χάρτης Ελλάδας : Πολιτικός-Γεωφυσικός
Ad από e-VafeiadisΠροστέθηκεΒιβλία για τον Ελεύθερο Χρόνο & τα Χόμπι
Ελλάδα, Πολιτικός χάρτης ανάρτησης
Ad από e-VafeiadisΠροστέθηκε
Όλα τα καταστήματα
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
- 23,42 €
- 22,75 €
- 28,00 €
- 26,25 €
- 26,25 €
- 23,80 €
- 35,00 €
- 30,12 €
- 27,65 €
- 27,77 €
- 24,50 €
- 35,00 €
Περιγραφή
Η «Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί , ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό , σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει κάθε οινολογική πρακτική.
Χαρακτηριστικά
- Είδος
- Κρασί - Ποτά
- Γλώσσα
- Ελληνικά
- Υπότιτλος
- Από το σταφύλι στο κρασί
- Μορφή
- Σκληρό Εξώφυλλο
- Αριθμός σελίδων
- 556
- Έτος έκδοσης
- 2008
- Διαστάσεις
- 25x18 cm
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Ερωτήσεις
Έχεις απορία για το προϊόν;
15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν
Ρώτησε για το προϊόν