Για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισότητα, Η αντίληψη του ΚΚΕ
Επιστημονικά Βιβλία

Για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισότητα, Η αντίληψη του ΚΚΕ Κωδικός: 21812455

Καθώς η διπλή καταπίεση των γυναικών όχι μόνο δεν έχει εκλείψει, αλλά αντίθετα οξύνεται ολοένα και περισσότερο, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καταβάλλει μια διαρκή προσπάθεια να εμπλουτίζει σταθερά...

Δες όλη την περιγραφή

Καθώς η διπλή καταπίεση των γυναικών όχι μόνο δεν έχει εκλείψει, αλλά αντίθετα οξύνεται ολοένα και περισσότερο, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καταβάλλει μια διαρκή προσπάθεια να εμπλουτίζει σταθερά την αντίληψή του για το γυναικείο ζήτημα, δίνοντας συνέχεια στη μελέτη και την προσπάθεια εμβάθυνσης στην πείρα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, αντλώντας γνώση,...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Σύγχρονη Εποχή
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2019
  • Αριθμός σελίδων: 240
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604513192
  • Διαστάσεις: 21×14
5,60
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 5,60 €

Περιγραφή

Καθώς η διπλή καταπίεση των γυναικών όχι μόνο δεν έχει εκλείψει, αλλά αντίθετα οξύνεται ολοένα και περισσότερο, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καταβάλλει μια διαρκή προσπάθεια να εμπλουτίζει σταθερά την αντίληψή του για το γυναικείο ζήτημα, δίνοντας συνέχεια στη μελέτη και την προσπάθεια εμβάθυνσης στην πείρα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, αντλώντας γνώση, διδάγματα, συμπεράσματα με επαναστατικά, ταξικά χαρακτηριστικά, ώστε ν' αξιοποιηθούν στην καθημερινή πολιτική του δράση, για ν' αναχαιτίζεται η επίδραση στη συνείδηση των εργαζόμενων και άνεργων γυναικών της αντεπανάστασης, του αρνητικού συσχετισμού δύναμης, που οδηγούν στην ηττοπάθεια και στη συντηρητικοποίησή τους.

Η έκδοση περιλαμβάνει άρθρα μέσα από τα οποία παρουσιάζονται οι σύγχρονες επεξεργασίες και η πρωτοπόρα θέση του Κόμματος για τη γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση, για τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, καθώς και για τον κοινωνικό θεσμό της οικογένειας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Γυναίκα
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Η αντίληψη του ΚΚΕ
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
240
Έτος έκδοσης
2019
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες