Nintendo Switch (2019 Edition) 32GB Animal Crossing: New Horizons (Official Bundle)
Κονσόλες

Nintendo Switch (2019 Edition) 32GB Animal Crossing: New Horizons (Official Bundle) Κωδικός: 21847886

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη αφής 6.2" 1280 x 720
  • Επεξεργαστής NVIDIA Custom Tegra
  • Μνήμη 4 GB LPDDR4 @ 1331/1600 MHz
  • Δίσκος 32 GB
  • microSDXC έως 2 TB
  • Μπαταρία έως 9 ωρες
Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Nintendo Switch μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, καθώς συνδυάζει την υπολογιστική δύναμη μιας σταθερής κονσόλας με την ευκολία μιας φορητής κονσόλας. Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια που θέλετε, όσο γεμάτη και να είναι η μέρα σας. H κονσόλα προσαρμόζεται για την κατάσταση που την χρειάζεστε. Απολαύστε τα παιχνίδια όποτε θέλετε, όπου θέλετε, παρέα με όποιον θέλετε με τις ευέλικτες καταστάσεις παιχνιδιού.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το παιχνίδι Animal Crossing :new Horizons.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Animal Crossing: New Horizons

Απόδρασε σε ένα ερημικό νησί και δημιούργησε τον δικό σου παράδεισο, καθώς εξερευνάς και δημιουργείς στο game, Animal Crossing: New Horizons. Στο νησί σου θα βρεις όλους τους φυσικούς πόρους που χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις από την αρχή εργαλεία και καλύτερες συνθήκες ζωής.

TV Mode:

Μαζευτείτε γύρω από την μεγάλη οθόνη και απολαύστε το παιχνίδι παρέα με τους φίλους σας. Συνδέστε την κονσόλα στην τηλεόραση και όλοι μπορούν να παίξουν, παιδιά και ενήλικες. Είναι ένας καλός τρόπος να μοιραστείτε το παιχνίδι σας με την οικογένεια και τους φίλους σας στην άνεση του σπιτιού σας. Η κονσόλα Nintendo Switch υποστηρίζει έως 1080p/60fps στο TV mode.

Tabletop mode:

Μοιραστείτε την οθόνη, μοιραστείτε την διασκέδαση. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε τηλεόραση, στηρίξτε την οθόνη όρθια με το ποδαράκι της, δώστε το ένα Joy-Con σε ένα φίλο σας και παίξτε παιχνίδι συνεργασίας ή συναγωνιστείτε παίζοντας απευθείας στην οθόνη της κονσόλας.

Handheld mode

Πάρτε μαζί σας μια μεγάλη, όμορφη οθόνη. Απολαύστε την ίδια εμπειρία παιχνιδιού που ζήσατε στην μεγάλη οθόνη, όπου και να βρίσκεστε. Παίξτε συναρπαστικά παιχνίδια που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα μπορείτε να παίξετε εκτός σπιτιού, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Παρακαλώ σημειώστε ότι η κονσόλα Nintendo Switch υποστηρίζει έως 720p/60fps στο handheld mode. Η ανάλυση οθόνης και τα fps καθορίζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού.

Αποκτήστε συναίσθηση σχημάτων κίνησης και απόστασης

Η κάμερα εντοπισμού κίνησης (IR Motion Camera) που βρίσκεται στο δεξί Joy-Con μπορεί να ανιχνεύσει το σχήμα, την κίνηση και την απόσταση των αντικειμένων που βλέπει. Για παράδειγμα, μπορεί να αναγνωρίσει το σχήμα των χεριών του παίκτη όταν κάνει τις κινήσεις 'πέτρα΄, 'ψαλίδι΄, 'χαρτί'. Έτσι επεκτείνονται οι επιλογές παιχνιδιού!

Online multiplayer (Διαδικτυακό παιχνίδι multiplayer)

Αν εγγραφείτε στην διαδικτυακή, συνδρομητική υπηρεσία του Nintendo Switch, θα μπορείτε να παίξετε με φίλους και άλλους παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Οι συνδρομητές θα μπορούν να ρυθμίσουν μια εφαρμογή smart device (app) για να ορίσουν ραντεβού, να συναντηθούν σε διαδικτυακές τοποθεσίες για να παίξουν και να συνομιλήσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κατασκευαστής

Nintendo

Χαρακτηριστικά

Πλατφόρμα
Switch
Φορητή
Ναι
Μέγεθος Δίσκου
32GB
Πακέτο
με Παιχνίδι
Χρώμα
Πολύχρωμο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • katyperry4doll
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πολύ βολική κονσόλα, εχει φανταστικά χρώματα και είναι άψογο στην λειτουργία του. Για εμένα θα ήθελα το Animal Crossing edition να είχε σε καρτα το παιχνίδι πάρα σε redeem code. Κατά τ'αλλά αξίζει τα χρήματά του.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SeraphimGR
    5
    115 στους 127 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλησπερα σε ολους! Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψητο χωρις να κουρασω με ανουσιες εισαγωγες.

    Το Nintendo Switch ειναι μια πλατφορμα/κονσολα που εδω και καιρο ελεγα να αγορασω και δεν το εκανα ωσπου βγηκε σε bundle με το συγκεκριμενο παιχνιδι- Animal Crossing και μαλιστα σε Special Edition στα χρωματα του παιχνιδιου. Ας λαβουμε υποψιν οτι εγω προσωπικα δεν εχω παιξει ποτε αλλο παιχνιδι της συγκεκριμενης σειρας στο παρελθον αλλα με τον ντορο που εχει κανει το συγκεκριμενο παιχνιδι και με ΑΥΤΑ τα χρωματα που ερχεται η κονσολα, δεν αντεξα στο τελος και προχωρησα σε αγορα του!

    Στα της συσκευασιας εχουμε:

    1 x Dock - ουσιαστικα η κονσολα που μπαινει μεσα η οθονη για να εχουμε εικονα στην τηλεοραση μας. Ερχεται στα χρωματα του παιχνιδιου Animal Crossing μιας και εδω μιλαμε για την special edition. Η κονσολα ειναι στο μεγαλυτερο μερος της Λευκη-παστελ με σχεδιο 3 ζωακια και ενα νησακι με θαλασσα στα χρωματα γαλαζιο, καφε και λαχανι.
    1 x Οθονη - η φορητη κονσολα. Πισω εχει σχεδιακια απο το παιχνιδι. Ειναι ωραια πινελια αλλα πρεπει να το παρατηρησεις για να το δεις μιας και η πισω επιφανεια ειναι ολη μαυρη.
    2 x Joy cons - τα 2 χειριστηρια που μπαινουν μεταξυ αριστερα και δεξια της οθονης για να παιξεις. Ωστοσο δεν ειναι αναγκαστικο μιας και εχουν και τα 2 ασυρματη λειτουργια. Ερχονται σε λαχανι παστελ χρωμα το αριστερο και σε γαλαζιο ανοιχτο παστελ το δεξι.
    2 x Joy cons Straps - οπως λεει και η ονομασια ειναι 2 καλυματα(χρωμα ασπρο και τα 2) με strap τα οποια δενουν γυρω απο τους καρπους μας και μπαινουν πανω στα joy cons οταν παιζουμε με την ασυρματη δυνατοτητα που προσφερουν. Ετσι εχουμε καλυτερο κρατημα ωστε να αποφυγουμε την οποιαδηποτε πτωση.
    1 x Mini controller - ενα μικρο κοντρολακι το οποιο ΞΑΝΑ μπαινουν αριστερα και δεξια του τα Joy Cons οταν παιζουμε σε ασυρματη λειτουργια για καλυτερο κρατημα και μας δινει την εντυπωση οτι παιζουμε με κανονικο controller.
    1 x Φορτιστης - ο οποιος συνδεεται στο dock ή ακομα και κατευθειαν στην οθονη του φορητου. Αυτο γιατι υπαρχουν αρκετοι που δεν παιζουν ποτε στην τηλεοραση τους και προτιμουν την φορητη καινοτομια της κονσολας.
    1 x HDMI καλωδιο - το καλωδιο που συνδεεται στο dock/κονσολα και επειτα στην οθονη/tv μας.
    1 x Κωδικος παιχνιδιου Animal Crossing

    Τωρα που τελειωσαμε στα περι της συσκευασιας θα ηθελα να πω και λιγα λογια για την κονσολα, την φορητη λειτουργια, τα παιχνιδια που υπαρχουν στην αγορα και συγκεκριμενα για το παιχνιδι Animal Crossing που συμπεριλαμβανεται σε αυτη την εκδοση.
    Ειμαι κατοχος της κονσολας 1 βδομαδα τωρα και οι εντυπωσεις που εχω μεχρι στιγμης ειναι μονο θετικες. Πριν αγορασω το Nintendo Switch εκανα μια ερευνα αγορας οπως κανω με οποιοδηποτε προιον πριν προβω σε τελικη αγορα. Προτιμησα αυτο ΠΑΝΩ απο το Nintendo Switch LITE και οι λογοι ειναι απλοι. Το κανονικο Switch ειναι πιο μεγαλο, με μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και εχεις ΠΑΝΤΑ την δυνατοτητα αν καποιο Joy Con για τον ΧΨ λογο χαλασει, να αγορασεις και να αντικαταστησεις με καποιο αλλο που υπαρχει στην αγορα. Κανει γυρω στα 35-40 ευρω το 1. Επισης με το κανονικο Switch εχεις την δυνατοτητα να συνδεσεις το παιχνιδι σου και στην tv/οθονη σου μεσω του dock.
    Απο την αλλη το Switch LITE ειναι ΜΟΝΟ φορητο, δεν εχει dock δηλαδη για συνδεση στην tv/monitor και ΔΕΝ γινεται να βγαλεις τα joy cons γιατι ουσιαστικα αυτα ειναι ενσωματωμενα/ενιαια με την οθονη του φορητου. Οπως λοιπον εκανα την ερευνα αγορας ειδα οτι πολλοι ειχαν θεματα μετα απο 1 χρονο χρησης περιπου με τα joy cons της κονσολας οπου παρουσιαζαν drift. Τι ειναι το drift? Drift εννοουν οτι χωρις να ακουμπας τα 2 στρογγυλα αναλόγια των joy cons, ο χαρακτηρας μας στο παιχνιδι μπορει να κανει βηματα μονος του ή η καμερα του παιχνιδιου να γυρναει και αυτη απο μονη της. Αλλοι το ειχαν σε μεγαλο βαθμο το προβλημα και αλλοι σε πιο μικρο. Αλλοι παλι απο το 2017 με την κυκλοφορια της κονσολας μεχρι και σημερα, δεν εχουν καποιου τετοιου ειδους θεμα. Αυτος ηταν ο μεγαλυτερος παραγοντας γιατι επελεξα να παω στο κανονικο Switch και οχι στην LITE εδκοχη του. Θα συνιστουσα ο οποιοσδηποτε παει σε αγορα καποιου Switch, να παει και αυτος στο κανονικο. Ωστοσο! Μην φοβαστε. Δεν σημαινει πως ντε και καλα θα εμφανισει η κονσολα σας το προβλημα. Απλα γιατι να μην εχετε το κεφαλι σας ησυχο; Ναι μεν η κονσολα η κανονικη ειναι 100-150 ευρω πιο ακριβη αλλα φαντασου να δωσει καποιος 200 ευρω για την LITE εκδοχη, να του εμφανισει το προβλημα και μετα να μεινει με "αχρηστη" κονσολα.

    Τωρα που τελειωσαμε με αυτο παμε στην εμπειρια που εχω την τελευταια 1 βδομαδα. Σαν κονσολα, το dock ειναι ενα κουτακι ουσιαστικα. Δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο και θα βολεψει σε οποιουδηποτε γραφειο, επιπλο κ.ο.κ. Η συγκεκριμενη special edition ειναι απλα ενα κουκλι για εμενα. Πολυ χαριτωμενο και ομορφα χρωματα. Τωρα, η οθονη-το φορητο, ειναι και αυτο πολυ πολυ ομορφο. Τα χρωματα ξεκουραστα διχως να σου τραβουν την προσοχη εν ωρα gaming. Τα υλικα που εχουν χρησιμοποιηθει κυριως ειναι πλαστικα αλλα ΚΑΛΑ πλαστικα και μπορω να καταλαβω γιατι προτιμησε η Nintendo να το κατασκευασει ετσι. Οταν το κρατας στα χερια σου το αισθανεσαι στιβαρο, θα αντεξει και δεν νιωθεις πως με το που θα σου πεσει θα γινει θρυψαλα. Σε καμια περιπτωση βασικα! Επισης δεν νιωθεις τοσο την "φτηνια" που νιωθεις σε συγκριση με την LITE εκδοχη του. Αυτα λοιπον και εδω! Παμε στα του gaming.

    Τα παιχνιδια που εχω παιξει ειναι Legends of Zelda: Breath of the Wild, Witcher 3 και Animal Crossing. Η περισσοτερη χρηση εχει γινει με το φορητο και οχι σε λειτουργια TV/οθονης. Ωστοσο θα πω λιγα λογια και για τα 2. Σαν tv/οθονη mode τα παιχνιδια δειχνουν πολυ ομορφα αν και σε συγκριση με τις 7 ιντσες του φορητου, φαινεται πως χανουν λιγο σε χρωματα. Τα περισσοτερα παιχνιδια τρεχουν σε 30FPS και απο γραφικα τα παει αξιοπρεπεστατα. Δεν περιμενετε φυσικα να δειχνουν οπως θα δειξουν σε ενα PS4/XBOX ONE/PC αλλα ετσι κι αλλιως Switch πιστευω πως θα προτιμησεις για την φορητοτητα που σου παρεχει και τα υπεροχα παιχνιδια της Nintendo. Αν ΔΕΝ σας νοιαζουν αυτα τα 2 πραγματα, τοτε καλυτερα να ψαχτειτε καπου αλλου.
    Τωρα περι της φορητοτητας οτι και να πω ειναι λιγο! Καταρχην δεν περιμενα ποτε μου οτι θα μπορω να παιξω Witcher 3 μολις στις 2 παλαμες των χεριων μου. Για τα αποκλειστικα παιχνιδια της Nintendo ξερεις πανω κατω τι να περιμενεις αλλα να βλεπεις 3rd party παιχνιδια να εχουν τοσο καλη και σωστη υποστηριξη, ειναι πραγματικα αξιοσημείωτο. Η μπαταρια στο Legends of Zelda και το Witcher 3 που ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια που θα βρειτε στην κονσολα βγαζουν με την φωτηνοτητα στο 50% περιπου 4 ωρες και αν την κατεβασεις πιο κατω αντεχει μεχρι και 5. Τωρα παιχνιδια οπως ειναι το Animal Crossing με την φωτεινοτητα στο 50% βγαζει ανετα 6 ωρες και αν την κατεβασεις πιο κατω, σιγουρα φτανει και τις 7. Οποτε οπως καταλαβαινετε αντεχει αρκετα εως πολυ ωρα το μηχανημα. Επισης σε ειδοποιει στο 15% για την μπαταρια και οχι στο 5% οπως γινεται στα κινητα ας πουμε. Αυτο γινεται φυσικα για να προλαβεις καποιο save ή να ολοκληρωσεις οτι κανεις.
    Τα παιχνιδια λοιπον που εχω παιξει μεχρι στιγμης τρεχουν ολα πολυ ομαλα, στο θεμα των γραφικων παραμενουν αξιοπρεπεστατα και η εμπειρια σε handheld mode ειναι το κατι αλλο.
    Για το animal crossing δεν εχω να πω πολλα λογια μονο οτι δεν περιμενα ποτε οτι θα κολλουσα με τετοιου ειδους παιχνιδι. Ο στοχος του παιχνιδιου ειναι απλος! "Φτιαξε το δικο σου νησι οπως ΕΣΥ θες". Στην πραξη ωστοσο ειναι πολυ πιο πλουσιο και ενδιαφερον απο οτι ακουγεται. Το παιχνιδι σε ξεκιναει σιγα σιγα, στα δινει ομορφα να καταλαβεις τι γινεται και στην συνεχεια σε αφηνει να κανεις εσυ τις επιλογες σου. Επισης υπαρχει και δυνατοτητα για Online play με φιλους σου ως και 8 ατομα ταυτοχρονα στο ιδιο νησι. Μπορειτε να ανταλλαξετε πραγματα, να παιξετε διαφορα mini games, να φυτεψετε καρπους δεντρων-λουλουδιων ή να ψαρεψετε...ακομα και να χαζεψετε το ηλιοβασιλεμα παρεα. Κατι πολυ ενδιαφερον ειναι το real time zone του παιχνιδιου. Αναλογα τι ωρα, μερα και περιοχη την οποια μενεις διαλεξεις, το παιχνιδι σου τα δινει ρεαλιστικα. Ας πουμε μενεις Ελλαδα και ειναι 24:00 το βραδυ, θα ειναι βραδυ και στο παιχνιδι. Ας πουμε παιζεις τον Δεκεμβρη, το παιχνιδι θα εχει χιονι και πιο βαρια καιρικα φαινομενα. Μικρη πινελια, μα εξισου σημαντικη και ομορφη. Νομιζω οτι αυτα εχω να πω για το παιχνιδι πανω κατω. Γενικα το απολαμβανω οσο δεν παει, χωρις καμια υπερβολη. Να λαβετε υποψιν σας πως για να εχετε τις online υπηρεσεις οποιουδηποτε παιχνιδιου τις υποστηριζει, χρειαζεται να πληρωσετε μια μικρη συνδρομη της ταξεως των 20 ευρω καθε χρονο. Υ.Γ: Μερικα αλλα γνωστα παιχνιδια που μπορειτε να αγορασετε και να παιξετε στην κονσολα ειναι: Pokemon, Super Mario, Dark Souls, Mortal Kombat, Spyro, DOOM κ.ο.κ. Ειδικα τωρα που η κονσολα εχει παρει την εμπιστοσυνη των developers, θα δουμε κι αλλα γνωστα παιχνιδια να ερχονται σε αυτην και νεες κυκλοφοριες μαλιστα.

    Στα μονα αρνητικα εχω να βαλω οτι το παιχνιδι που συμπεριλαμβανεται στην συσκευασια θα ηθελα να εχει δικη του συσκευασια και σε μορφη δισκου. Οχι με κωδικο οπως στο δινει για να το κατεβασεις απο το online store της Nintendo. Αυτο! Μεχρι στιγμης τιποτα αλλο και ελπιζω να μεινω εκει ως αρνητικα. Μικρο το κακο οπως και να εχει.

    Εννοειται οτι την πλατφορμα/κονσολα την προτεινω σε οποιονδηποτε θελει να εχει κατι το οποιο θα μπορει να παιρνει μαζι του σε διακοπες, μονοημερα, τριημερα ή και γενικα τις ωρες χαλαρωσης στο κρεβατι. +Οτι σου δινεται η δυνατοτητα ετσι κι αλλιως να αλλαξεις οποιαδηποτε στιγμη θες σε tv/monitor mode αφηνοντας απλα το φορητο πανω στο dock/κονσολα. Μεσα οι λατρεις εννοειται και της Nintendo και του ιδιαιτερου καθ'αυτου δικου της υφους που ακολουθει στα αποκλειστικα της παιχνιδια εδω και χρονια τωρα. Η κονσολα δεν εχει οριο ηλικιας και προτεινεται σαφεστατα και για μικρα παιδια(προσοχη σε μερικους τιτλους μονο!).
    Must buy αγορα για εμενα.

    Υ. Γ1:Καταλαβαινω πως μπορει να κουρασα σε μερικα σημεια αλλα ειναι πολλοι γονεις ή μικρα παιδια που κοιτανε εδω τα reviews και δεν γνωριζουν τι να περιμενουν ακομα και απο την συσκευασια. Ευχαριστω :)

    Υ.Γ2: Αν αλλαξει τιποτα κτλπ, θα επιστρεψω εδω να το γραψω.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα χειριστήρια χαλάνε από μόνα τους.

    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Επιδόσεις
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    11 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αστείο παιχνίδι και ωραία τηλεχειριστήρια!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιδόσεις
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
παναγιώτης2011

Το nitedo αυτό το παιχνίδι που διχνει το έχει μέσα και κάτι ακόμα μπορεί να πεξει όλα τα πεχνειδια η μόνο αυτό που δείχνει; Συμφέρει πιο πολυ απο το κανονικό το μαυρο;

Από εσάς που έχετε και ξερεται από νιτεντο τι εννοεί 32 GB

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες