Την έχουμε ήδη ένα χρόνο, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Έχουμε ψήσει τα πάντα, από μοσχαρίζιες μπριζόλες στην εντέλεια, κεμπάπ, χοιρινά σουβλάκια, μπριζόλες, σεφταλιές, κοτόπουλα μέχρι πίτσες και μαγειρευτά. Επόμενος στόχος η ενσωμάτωση σούβλας και μοτέρ. Η ευκολία της χρήσης της σε σχέση με τα κάρβουνα είναι η μέρα με τη νύχτα και διαφορά στη γεύση σχεδόν καμία, ειδικά σε αστικό περιβάλλον είναι μονόδρομος. Οι φιάλες υγραερίου αρκούν για πάρα πολλά ψησίματα, είναι βέβαια καλή ιδέα να έχετε πάντα μια ρεζέρβα. Χρειάζεται μια στο τόσο ένα γερό καθάρισμα, για να είναι το αποτέλεσμά σας ποιοτικό στην επόμενη χρήση. Ευτυχώς τα στοιχεία του θαλάμου καύσης (καυστήρες, flavorizers κλπ) λύνονται έτσι ώστε η διαδικασία αυτή να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολη.