Eiger Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης 9 Σταδίων RO ECO 9 με Λάμπα UV
Φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης

Eiger Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης 9 Σταδίων RO ECO 9 με Λάμπα UV Κωδικός: 22049267

Πρόκειται για ένα πλήρες μοντέλο αντίστροφης όσμωσης εννέα σταδίων με δοχείο αποθήκευσης 12 λίτρων για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Η τεχνολογία της αντίστροφης

Δες όλη την περιγραφή

Πρόκειται για ένα πλήρες μοντέλο αντίστροφης όσμωσης εννέα σταδίων με δοχείο αποθήκευσης 12 λίτρων για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την τελειότερη μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 12 ημέρες πριν

Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πλήρες μοντέλο αντίστροφης όσμωσης εννέα σταδίων με δοχείο αποθήκευσης 12 λίτρων για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την τελειότερη μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης.

Tα εννέα στάδια φίλτρανσης του συστήματος RO eco επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση εώς και 99% στοιχείων που ενδεχομένως επιβαρύνουν ή μολύνουν το νερό βρύσης.

Στάδια Φιλτραρίσματος:

1ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 20 εκατομμυριοστών (20 μικρά)

Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2ο στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα

Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.

3ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστά (5 μικρά) ή ενεργού άνθρακα

Ανάλογα με την ποιότητα του νερού, το τρίτο στάδιο μπορεί να είναι είτε ενεργού άνθρακα είτε ιζήματος 20 εκατομμυριοστών, ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. Το φίλτρο ιζήματος είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί χημικές ενώσεις, αιωρήματα και άλλα ιζήματα που δεν συγκρατούνται λόγω του μεγέθους τους από το 1ο στάδιο.

4ο στάδιο: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite)

Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

5ο στάδιο: Φίλτρο εκροής άνθρακα

Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας το ph και τη γεύση του νερού.

6ο στάδιο: Φίλτρο ενίσχυσης του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα

Μετά το 5ο στάδιο και πριν το νερό φτάσει στο ποτήρι σας, το 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.

7ο στάδιο: INFRARED FILTER

Φίλτρο που ενεργοποιεί τα μόρια του νερού σώμα μας, βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου και βοηθά στο κυκλοφορικό σύστημα. Επίσης, βελτιώνει το νευρικό μας σύστημα και μειώνει την οξύτητα του σώματός μας.

8ο στάδιο: ALKALINE FILTER pH, ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Φίλτρο που μετατρέπει το νερό που πίνετε σε αλκαλικό με τιμές άνω του pH8. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην βελτίωση των βασικών λειτουργιών του , στην ενυδάτωση των κυττάρων του και στην καταπολέμηση των βακτηρίων και πολλών ασθενειών.

9ο στάδιο: Αποστειρωτής νερού υπεριώδους ακτινοβολίας: 

Το υπεριώδες φως (UV), ώε ένα φυσικό μέρος του φωτός του ήλιου, είναι ευρέως αποδεκτό ως αξιόπιστη, αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την απολύμανση νερού. Αυτός ο UV λαμπτήρας χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερα αποδοτικό UV θερμαντικο σώμα με ένα μήκος κύματος 254nm, για να προκαλέσει τον άμεσο θάνατο στους οργανισμούς και να εξαλείψει την πιθανότητα να επιζήσουν και να αναπαραχθούν.

Κατασκευαστής

Eiger

Χαρακτηριστικά

Στάδια Φίλτρανσης
9 Σταδίων
Λάμπα UV
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • aimiliospanaretos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αλλαγή στην σκληρότητα του νερού ήταν θεαματική όχι μόνο στην όψη και στην γεύση αλλά και με μετρήσεις, 2ος μήνας τώρα και δεν εχω αγοράσει 6άδα με νερό. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θα συνεχίσω τις μετρήσεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • afrdimi

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είναι από τα ακριβα συστήματα της αγοράς. Δυστυχώς η τσέπη μου δεν σήκωνε αποδεδειγμένα καλά συστήματα των 900€ και πήρα το ρίσκο μου με αυτό εδώ και απ οτι όλα δείχνουν βγήκε γιατί είδα μεγάλη διαφορά στο νερό και σε σκληρότητα αλλά και σε υζήματα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theodoros.
    2
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση γίνεται μετά από σχεδόν 8 μήνες χρήση.

    1. Δεν γνωρίζω αν είναι η όχι φυσιολογικό,
    το νερό μυρίζει χαλασμένο μετά από 4 - 5 ημέρες χωρίς χρήση. Κάθε φορά που επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από πολλές ημέρες χρειάζεται να αφήσουμε το νερό να τρέχει για αρκετή ώρα ώστε να φύγει η απαίσια μυροδιά.

    2. Απο την βαλβίδα εκτόνωσης δεν σταματά να τρέχει νερό στην αποχέτευση. Αναγκάζομαι να βγάζω την αντλία του απο την πρίζα, να πέσει η πίεση ώστε να κλείσει η βαλβίδα και να μην φεύγει νερό στην αποχέτευση. Έχει γίνει πολύ κουραστικό.

    3. Το πρώτο ποτήρι νερό βγαίνει ζεστό, διότι μέσα στο τελευταίο μεταλλικό φίλτρο, λόγο του UV φωτός έχει μόνιμα ανεβασμένη θερμοκρασία. Μέσα σε 15 -20 λεπτά βγάζει πάλι ζεστό νερό.

    4. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος μέχρι να συνηθίσουμε στην γεύση του νερού που είναι κάπως γλυκόξινη θα έλεγα. Οι παππούδες μας π.χ. ακόμα δεν μπορούν να το συνηθίσουν και ζητούν εμφιαλωμένο νερό.

    5. Είναι αρκετά ογκώδες σύστημα. Φροντίστε να υπάρχει αρκετός χώρος κάτω από το νεροχύτη. Θα φάει όλη την ντουλάπα.

    Θέλω να πιστεύω πως παρόλη την ταλαιπωρία και τα αρνητικά, στην τελική πίνουμε καθαρό νερό. Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με τα θέματα που ανέφερα, το αν είναι φυσιολογικά ή όχι, θα χαρώ να μου απαντήσει να καταλάβω και εγω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • brettasmanolis1973
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    φανταστικο φιλτρο
    το αγορασα οταν το εβγαλαν σε προσφορα
    τοσα χρονια αγοραζα εμφιαλομενα νερα πλέον τελος
    η ποιοτητα νερου ειναι αρίστη .
    ο υδραυλικος που το περασε ειπε οτι για σπιτι που εχει νερο απο γεώτρηση . και οτι ειναι πολυ καλο

    Το άλλο που έχει δεν γεμίζουν οι συσκευές με άλατα.
    Η γεύση του καφέ είναι φανταστική.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
brettasmanolis1973

Ναι υπάρχουν αλλά θα πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου στα υδραυλικά.εχει πολλά φίλτρα Εγώ πήρα ένα που είναι η δουλειά του αυτή και έκανε δύο ώρες περίπου εγώ δεν ξέρω αν τα κατάφερνα .για μένα είναι καλύτερα να δώσεις ένα μικρό ποσό για να στο κάνει σωστά παρά να χαλάσεις κάτι και να σου βγεί πιο ακριβά

Dino Papachristofilou

Εξαρτάται από την ποιότητα του νερού της περιοχής σας αλλά και την κατανάλωση

sole_tang

Ποσο κοστιζει η αλλαγη φιλτρου και καθε ποσα λιτρα ειναι αν μενεις στην Αθηνα !!

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες