AngelCare Ενδοεπικοινωνία Μωρού με Αμφίδρομη Επικοινωνία AC127
Ενδοεπικοινωνίες Μωρού

AngelCare Ενδοεπικοινωνία Μωρού με Αμφίδρομη Επικοινωνία AC127Κωδικός: 22170063

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είδος: Ήχου
  • Εμβέλεια: 250m
  • Τροφοδοσία: Μπαταρίας
Δες όλη την περιγραφή
89,90
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 89,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 132,30 €

  2. 132,30 €

  3. 98,00 €

  4. 89,90 €

  5. 98,00 €

  6. 89,90 €

  7. 98,00 €

  8. 98,00 €

  9. 189,00 €

  10. 98,00 €

  11. 130,00 €

  12. 98,00 €

  13. 189,00 €

  14. 98,00 €

  15. 98,00 €

  16. 97,90 €

  17. 130,00 €

  18. 98,00 €

Περιγραφή

Το Angelcare® AC127 συνδυάζει ένα μοναδικό σύστημα αισθητήρων αναπνοής και μία εξελιγμένη ενδοεπικοινωνία σε μία και μόνο συσκευή.

2 αισθητήρες κίνησης

Δυνατότητα ανίχνευσης της αναπνοής του μωρού και ενεργοποίηση συναγερμού στα 20’’ σε περίπτωση παύσης της για οποιοδήποτε λόγο (άπνοια, εισρόφηση, οισοφαγική παλινδρόμηση κ.α.). Αυτό επιτυγχάνεται με τον αισθητήρα κίνησης ο οποίος τοποθετείται κάτω από το στρώμα του παιδικού κρεβατιού. Το μωρό δεν έρχεται σε επαφή με την πλάκα ή με καλώδια.  Ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου συνήθως παραμένει ακίνητο. Το μόνο μέρος του σώματος που κινείται είναι ο θώρακάς του, καθώς αυτό αναπνέει. Αυτή την ανεπαίσθητη κίνηση είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας κίνησης που έχει τοποθετηθεί κάτω από το στρωματάκι του παιδικού κρεβατιού. 

Ένδειξη θερμοκρασίας

Η παιδική συσκευή (πομπός) λαμβάνει τη θερμοκρασία του παιδικού δωματίου και την προβάλει στην ψηφιακή οθόνη της συσκευής του γονέα (δέκτης).

Επίσης έχετε την δυνατότητα πολύ εύκολα να ορίσετε χαμηλότερη και υψηλότερη θερμοκρασία, έτσι ώστε σε ενδεχόμενη μεταβολή της θερμοκρασίας στο παιδικό δωμάτιο να ενημερωθείτε άμεσα.

Η Angelcare® AC127 διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Μέσω της λειτουργίας «Ενεργοποίηση μέσω αισθητήρα θορύβου», μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς την ευαισθησία του μικροφώνου έτσι ώστε η ενδοεπικοινωνία να ενεργοποιείται μόνο όταν το μωρό σας θα παράγει κάποιο ήχο (φωνή, κλάμα, βήχας κτλ). Με αυτή τη λειτουργία δεν ακούτε το διαρκές φύσημα από το μεγάφωνο που δημιουργεί η ασύρματη επικοινωνία.

Ειδοποίηση για συσκευή εκτός εβέλειας

Μια ηχητική προειδοποίηση σας ενημερώνει ότι έχετε βγει εκτός εμβέλειας και οι 2 συσκευές δεν επικοινωνούν πλέον μεταξύ τους.

Εμβέλεια εξωτερικού χώρου 250 m.

Εμβέλεια εσωτερικού χώρου 80 – 100 m.

Λειτουργία με μπαταρίες

Η συσκευή του γονέα (δέκτης) εφοδιάζεται με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (περιέχονται στη συσκευασία) και ειδική βάση φόρτισης.

Η παιδική συσκευή (πομπός) δέχεται 2 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (περιέχονται στη συσκευασία).

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Angelcare® AC127 σε μέρη όπου δεν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αφού η Angelcare® AC127 θα γυρίσει αυτόματα σε λειτουργία μπαταρίας σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος.

Mute

Μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να σταματήσετε για 2’ τη συσκευή να παράγει οποιοδήποτε ήχο.

Εύρεση συσκευής γονέα

Πατώντας κουμπί στην παιδική συσκευή (πομπός), ένας παρατεταμένος ήχος θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη συσκευή του γονέα (δέκτη) σε περίπτωση που δε θυμάστε που την τοποθετήσατε την τελευταία φορά.

Αμφίδρομη επικοινωνία

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται το μωρό σας είναι ο καθησυχαστικός ήχος της φωνής σας. Χάρη σε αυτή τη σημαντική λειτουργία, με ένα απλό κλικ θα μπορείτε να συνδέεστε μαζί του από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.


Τεχνολογία DECT για μηδενικές παρεμβολές & 100% προστασία ιδιωτικού απορρήτου

Η τεχνολογία DECT σας εγγυάται μηδενικές παρεμβολές από άλλα προϊόντα εκπομπής, όπως τυχόν άλλα βρεφικά μόνιτορ, ασύρματα και κινητά τηλέφωνα. Η χρήση κρυπτογραφημένων δεδομένων παρέχει μια απόλυτα ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση, για να είστε σίγουροι πως μόνο εσείς θα μπορείτε να ακούσετε το μωρό σας.


Με μια ματιά:

  • Διαθέτει δυνατότητα επικοινωνίας 2 δρόμων (talk back), μονάδα γονέα με θερμόμετρο και μονάδα βρέφους με χρωματική ένδειξη θερμοκρασίας Τεχνολογία SensAssureTM Technology
  • Αυτόματη ενεργοποίηση με την φωνή voip
  • Επικοινωνία δύο - δρόμων (talk back)
  • Ρυθμιζόμενη ένταση ήχου
  • Ψηφιακή ένδειξη
  • Μονάδα γονέα με θερμόμετρο
  • Μονάδα γονέα με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
  • Διαθέτει 10 διαφορετικά κανάλια σήματος
  • Συχνότητα DECT(1.8Ghz)
  • Εμβέλεια έως και 250τ.μ. σε ανοικτό πεδίο
  • Ηχητική ένδειξη κατά την απομάκρυνση από το πεδίο εμβέλειας
  • Μπαταρίες μονάδας γονέα 2xΑΑΑ( περιλαμβάνονται)
  • Ηχητική ένδειξη όταν η μπαταρία εξαντλείται
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας μονάδας γονέα σε sleep mode 10 ώρες
  • Μονάδα βρέφους με δακτύλιο ένδειξης θερμοκρασίας (Colour-Changing Ring Display)
  • Μπαταρίες μονάδας βρέφους / κάμερας δεν περιλαμβάνονται (2xΑΑΑ)
  • Ασύρματος ανιχνευτής κίνησης με τεχνολογία SensAsure με δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας & ηχητική ειδοποίηση κίνησης(tic movement indicator)

Skroutz Tips

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας μωρού και τί να προσέξετε κατά τη χρήση

1. Δεν τοποθετείτε τη μονάδα του μωρού μέσα στην κούνια του, ούτε σε σημείο που μπορεί να την αρπάξει με τα χεράκια του. Από την άλλη, όσο πιο μακριά τη βάζετε τόσο μειώνεται η ευκρίνεια του ήχου. Κάντε δοκιμές και τοποθετείστε τη μονάδα στο μακρύτερο σημείο από το παιδί, απ’ όπου, όμως, η συσκευή μπορεί να πιάσει και τους πιο χαμηλούς ήχους του και να τους μεταφέρει καθαρά.
2. Το μωρό δεν θα πρέπει να φτάνει τα καλώδια σύνδεσης/φόρτισης της συσκευής. Φροντίστε να μην έχει πρόσβαση σ’ αυτά.
3. Ελέγξτε μήπως η μονάδα γονέα βγαίνει εκτός εμβέλειας, μένει από μπαταρία ή είναι σε σίγαση ή σε χαμηλή ένταση ενώ δεν την έχετε στο οπτικό σας πεδίο. Οι λειτουργίες ειδοποίησης εκτός εμβέλειας ή ανάγκης αντικατάστασης ή επαναφόρτισης της μπαταρίας, που έχουν πολλά συστήματα ενδοεπικοινωνίας, είναι χρήσιμες ως προς αυτό.

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

με Κάμερα
Όχι
με 2 Κάμερες
Όχι
Τροφοδοσία
Μπαταρίες
Χρώμα
Λευκό
Τεμάχια
1 τμχ
Μέγιστη Εμβέλεια Χωρίς Εμπόδια
250 m

Μονάδα Γονέα (Δέκτης)

Zoom
Όχι
Αμφίδρομη Επικοινωνία
Ναι
Δόνηση
Όχι
Έγχρωμη Οθόνη
Όχι
Νυχτερινή Όραση
Όχι
Οθόνη Αφής
Όχι

Μονάδα Μωρού (Πομπός)

Έλεγχο Αναπνοής
Ναι
Μέτρηση Θερμοκρασίας
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Νανουρίσματα & Μελωδίες
Όχι
Φωτάκι Νυκτός
Όχι
Χαμηλή Ακτινοβολία
Όχι

Συνδεσιμότητα

WiFi
Όχι
Ασύρματο
Ναι
Σύνδεση με Smartphone
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • katerina.fountouli
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμενο προ πέντε μηνών περίπου στα 150€ και τα θεωρώ υπερβολικά πολλά για αυτά που παρέχει.
    Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά,που είναι η σχετικά καλή εμβέλεια της συσκευής, δυνατός ήχος και ακούγεται καθαρά, πιάνει βέβαια κ τους εξωτερικούς ήχους και ανοίγει αλλά προτιμώ να είναι αρκετά ευαίσθητο παρά να "χάνει πράγματα"
    εύκολο σχετικά στην τοποθέτηση κ την χρήση (μαζί με την συσκευή για την αναπνοή)
    Όμορφος σχεδιασμός και δεν πιάνει πολύ χώρο.
    Στα συν και το φωτακι της μονάδας που έχει έναν απαλό και γλυκό φωτισμό για το δωμάτιο του μωρού.
    Ηχητική ειδοποίηση όταν ξεμένει από μπαταρία η φορητή συσκευή για να το βάλεις να φορτίζει.

    τα αρνητικά δυστυχώς είναι περισσότερα..
    δεν έχει υπάρξει σωστή μελέτη για το πώς μπορείς να σταματήσεις τον συναγερμό όταν σηκώνεις το μωρό και λίγο μπερδεύεσαι και απλά καταλήγεις με έναν συναγερμό που βαράει διαρκώς..αν συνυπολογίσουμε το ότι θα αρχίσει να βαράει κ όταν μετακινηθεί το παιδί.. οπότε καταλήγεις να το βγάζεις στην αχρηστία.
    Η μπαταρία της συσκευής είναι για πλάκα..δεν βγάζει ούτε 24ωρο χρήσης,με αποτέλεσμα να καταλήγεις να το έχεις διαρκώς στο βύσμα κ να φορτίζει και αν αλλάξεις χώρο να το βγάζεις για λίγο και να το βάζεις μετά ξανά να φορτίζει..(αν δεν το ξεχάσεις και αρχίσει να κάνει μπιπ κ μπιπ από μπαταρία.)
    πιστεύω πως κ μετά μισά χρήματα θα κάναμε και με το παραπάνω τηην δουλειά μας.. αφού η πλάκα ελέγχου αναπνοής (για το οποίο κ την επιλέξαμε) δεν είναι καλά σχεδιασμένη για να κάνει την δουλειά που πρέπει.

    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Εύκολη χρήση
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • riri9374
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι πιάνει και το παραμικρό ισχύει είναι πολύ ευαίσθητο, πρέπει να κλείνεις την πόρτα του παιδιού αλλιώς θα ακούς έως και τον ψίθυρο σου από το σαλόνι νομίζοντας από την ένδειξη ήχου ότι κάτι κάνει το μωρό. Ο ανιχνευτής αναπνοής δεν έχει χρησιμοποιηθεί όμως από τα τεστ που έκανα θέλει λεπτό στρώμα και ξύλο από κάτω δεν κάνει για σανίδες. Προσεξτε* δεν κάνει για στρώμα memory το γράφει μόνο στη συσκευασία του αυτό. Αν σκοπεύει κάποιος να το αγοράσει μόνο και μόνο για τον ανιχνευτή χίλιες φορές ο σκέτος που είναι κλιπ και μπαίνει στην πανα , λειτουργεί καλύτερα και 100% αν γίνει κάτι "χτυπά ξύλο"

    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kwstasf
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι μια ποιοτική συσκευή αλλά έχει και τα αρνητικά της σημεία.
    1. Μετά από 6 μήνες, χάλασε εντελώς η συσκευή παρακολούθησης. Μας το άλλαξαν με νέο (χωρίς καμιά ταλαιπωρία, το παραδέχομαι σε αυτό).
    2. Η συσκευή της αναπνοής που σκοπό έχει να σε καθησυχάζει, είναι ό, τι πιο αγχωτικό υπάρχει. Πολύ συχνά βάραγε συναγερμό άκυρα. Το μωρό κοιμόταν και επειδή είχε πάει λίγα εκατοστά πιο πλάι (ή και όχι), κάτι δεν έπιανε καλά και χτύπαγε. Χάναμε τη μισή μας ζωή εμείς, ξύπναγε και το μωρό. Μετά από καιρό το κόψαμε εντελώς αφού απλά μας ξύπναγε. Ξέρω ότι μια φορά θα σε σώσει κι αυτό θες να αποφύγεις αλλά δεν είναι ζωή αυτή.
    Για να πιάνει καλά, πρέπει να έχετε λεπτό στρώμα, στρωμένο ολόισια το σεντόνι και το μωρό να του πείτε να μην κουνιέται εδώ κι εκεί! :-D
    3. Από ήχο είναι φοβερό, ακούγεται το παραμικρό. Έχει όμως μια μόνιμη βουή στο δυνατό του mode, κάπως κουραστική.
    4. Το θερμόμετρο δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί. Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό από 21-25 βαθμούς κελσίου, χειμώνα καλοκαίρι. Εγώ ίδρωνα, το μωρό έσταζε κι αυτό έδειχνε 23 βαθμούς.

    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Εύκολη χρήση
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη