Cort G290 FAT Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Maple και Σχήμα ST Style Antique Violin Burst
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Cort G290 FAT Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Maple και Σχήμα ST Style Antique Violin Burst Κωδικός: 22205075

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Maple | Σφένδαμος
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Υλικό ταστιέρας: Maple | Σφένδαμος
  • Pickups: 2x Humbucker
Δες όλη την περιγραφή
620,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 620,00 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική κιθάρα Cort G290 FAT απευθύνεται σε μουσικούς που αναζητούν ένα όργανο με δυνατό, βαρύ και ζεστό ήχο. Η κιθάρα αυτή είναι ιδανική για rock, metal και blues μουσική, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα είδη. 


Διάταξη μαγνητών HH (Humbucker-Humbucker)

Αυτή η διάταξη περιλαμβάνει δύο μαγνήτες humbucker, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στη θέση του κεντρικού μαγνήτη και του μαγνήτη στη γέφυρα της κιθάρας.

Οι Humbucker μαγνήτες προσφέρουν καλύτερη απόκριση σε χαμηλές συχνότητες και μπάσο ήχο, καθώς και μεγαλύτερη αντίσταση στο θόρυβο. Αυτό κάνει την κιθάρα κατάλληλη για δυνατά riffs και solos.

Εξοπλισμένη με παθητικούς (passive) μαγνήτες, που δεν απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Συγκεκριμένα, οι passive μαγνήτες λειτουργούν με τη χρήση του μαγνητισμού, και παράγουν ένα σήμα που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την κίνηση των χορδών.

Κλασικό σχήμα σώματος ST

Το σχήμα σώματος ST που διαθέτει ακολουθεί τις γραμμές μιας από τις πιο διαδεδομένες ηλεκτρικές κιθάρες, όπως τις Stratocaster. Ο σχεδιασμός της έχει σώμα με διπλό κόψιμο για πρόσβαση στα υψηλότερα frets και ένα εκτεταμένο "κέρατο" στην πάνω πλευρά που προσφέρει άψογο ζύγισμα κατά το όρθιο παίξιμο.

Με ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτών, συμπεριλαμβανομένων των Jimi Hendrix, Buddy Holly, David Gilmour και Jeff Beck, είναι σαφές ότι το σχήμα ST Style μπορεί να χειριστεί πρακτικά οποιοδήποτε μουσικό στυλ.

Προφίλ λαιμού Ergo-V & κατασκευή από ξύλο Maple (Σφένδαμο)

Το προφίλ και το σχήμα του λαιμού Ergo-V παρέχει μεγαλύτερη άνεση σε οποιαδήποτε θέση σε ολόκληρο το λαιμό για βελτιωμένο παίξιμο.

Κατασκευή λαιμού από ξύλο Maple 

Το ξύλο Maple που υπάρχει στο λαιμό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ακουστική της κιθάρας, καθώς παράγει έναν λαμπερό και ακριβή τόνο ο οποίος προκύπτει από τη σκληρότητα του ξύλου.

Νέα pickups VTH-77

Τα νέα pickups VTH-77 υψηλής ενέργειας είναι κατάλληλα για κλασικούς ροκ και μπλουζ ήχους αλλά και για μια μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών και στυλ παιξίματος.



Birdseye Maple

Ο χειροποίητος λαιμός και η ταστιέρα από σφένδαμο Birdseye Maple παρέχουν μια πολυτελή εμφάνιση καθώς και μια ισχυρή υψηλή μεσαία συχνότητα.

Cort CFA-III Tremolo

Αυτό το ασυμβίβαστο σύστημα Tremolo διαθέτει σέλες από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπαγές επεξεργασμένο μπλοκ από χάλυβα και χαλύβδινη πλάκα βάσης για να παρέχει σημαντικά βελτιωμένο sustain και ισορροπημένο βασικό τόνο.

Cort Staggered

Κλείδωμα κεφαλών

Οι μηχανικές κεφαλές κλειδώματος deluxe προσφέρουν ακριβές και αξιόπιστο κούρδισμα, καθώς και ευκολότερες και ταχύτερες αλλαγές χορδών.

1 ρύθμιση έντασης ήχου & 1 ρύθμιση τόνου

Διακόπτης 5 δρόμων

Ο διακόπτης 5 δρόμων που διαθέτει είναι προσαρμοσμένος για να παρέχει κρυστάλλινους ήχους στη 2η και 4η θέση, καθώς γεμάτους και δυνατούς ήχους humbucker στη γέφυρα, τη μέση και το λαιμό.

Σχετικά με την Cort

Η Cort είναι μια εταιρία μουσικών οργάνων που ιδρύθηκε το 1960 στη Νότια Κορέα. Κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων, όπως ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα, πιάνα, ακουστικές κιθάρες και άλλα.

Επίσης η εταιρία της Cort συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς καλλιτέχνες για την ανάπτυξη και τη δοκιμή των οργάνων της, όπως τον Jeff Berlin, Frank Gambale, και Matt Bellamy των Muse.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
ST Style
Body
Maple
Neck
Maple
Fretboard
Maple
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Ναι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Burst

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HH
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες