Durostick D14 Υγρό Απόφραξης 900gr
Καθαριστικά Μπάνιου

Durostick D14 Υγρό Απόφραξης 900gr Κωδικός: 22364260

Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη,αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά,

Δες όλη την περιγραφή

Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη,αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά, πανιά κ.ά. Χρησιμοποιείται τακτικά για τη βελτίωση της ροής του νερού στις σωληνώσεις, αποσυνθέτοντας τις οργανικές ουσίες και τα λίπη.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 4 ημέρες πριν

Περιγραφή

Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη,αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά, πανιά κ.ά. Χρησιμοποιείται τακτικά για τη βελτίωση της ροής του νερού στις σωληνώσεις, αποσυνθέτοντας τις οργανικές ουσίες και τα λίπη. Αποτελεί ένα οικονομικό τρόπο συντήρησης,αποφεύγοντας τις συχνές αποφράξεις και τις δυσάρεστες οσμές. Μας απαλλάσσει από τη χρήση ατσαλίνας ή άλλων περιττών δαπανών απόφραξης. Ο ειδικός αναστολέας διάβρωσης που περιέχει το D-14 συντελεί στο να μην καταστρέφονται τα μεταλλικά σιφόνια από χαλκό, ορείχαλκο, μόλυβδο, αλλά και οι πλαστικοί σωλήνες και τα σιφόνια από PVC ή πολυαιθυλένιο. Να αποφεύγεται απαραίτητα η χρήση του προϊόντος σε γαλβανιζέ και σιφόνια από τσίγκο.

Εφαρμογές

Το αποφρακτικό D-14 είναι απαραίτητο για τα αποχετευτικά δίκτυα εστιατορίων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, εργοστασίων, δημοσίων κτιρίων,κατοικιών κ.ά. Δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με πλαστικές μπανιέρες και νεροχύτες. Στην περίπτωση που η μεταλλική σχάρα του νεροχύτη ή του νιπτήρα δεν είναι από καθαρό ανοξείδωτο υλικό, π.χ. νίκελ, ενδέχεται να μαυρίσει από το D-14, γι’ αυτό συνιστάται να ξεβιδώνεται και να επανατοποθετείται μετά την ολοκλήρωση της απόφραξης. Συνιστάται η χρήση του να γίνεται ακολουθώντας σχολαστικά τις οδηγίες χρήσης.

Τρόπος Χρήσης

Προετοιμασία εφαρμογής

Αφού φορέσετε πλαστικά γάντια και γυαλιά, κρατήστε και σταθεροποιήστε σε κάθετη θέση το δοχείο και πατήστε το ειδικό πώμα ασφαλείας, περιστρέφοντάς το για να ανοίξει. Από το σημείο όπου θα εφαρμοστεί το D-14 θα πρέπει να απομακρυνθούν τυχόν λιμνάζοντα νερά, για να μη δημιουργηθεί εκτίναξη σταγόνων.

Εφαρμογή

Αδειάστε μία μικρή ποσότητα και παρατηρήστε με προσοχή εάν υπάρχουν εκτινάξεις σταγόνων.Εάν όχι, ρίξτε την ανάλογη ποσότητα που απαιτείται για νιπτήρες, νεροχύτες , λεκάνες, μπανιέρες, σιφόνια και λιποσυλλέκτες (500gr)και για απόφραξη κεντρικού δικτύου διαμέτρου άνω των 10cm (1.800gr).Λόγω δημιουργίας οσμών και πιθανής εκτίναξης σταγόνων από τη δράση τουD-14 στις σωληνώσεις, απομακρυνθείτε. Αφού το αφήσετε να δράσει για 3-5 λεπτά, ρίξτε λίγο νερό και εφ’ όσον το δίκτυο έχει ξεβουλώσει αφήστε να τρέξει άφθονο νερό. Εάν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Προσοχή

Το αποφρακτικό D-14 είναι ισχυρό διαβρωτικό και καυστικό υγρό.Κατά την εφαρμογή του, ο χρήστης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να φορά γάντια και γυαλιά.Μη ρίχνετε το αποφρακτικό σε νερό που λιμνάζει (στην λεκάνη της τουαλέτας, του νιπτήρα, της μπανιέρας, ή όπου αλλού). Απομακρύνετε το νερό,τη χλωρίνη, ή άλλα χημικά που βρίσκονται στο σημείο / περιοχή εφαρμογής πριν τοποθετήσετε το προϊόν.Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος χημικής αντίδρασής τους με το προϊόν, με απρόβλεπτο αποτέλεσμα και πιθανή ζημιά ή τραυματισμό σας.Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα σας ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.

Κατασκευαστής

Durostick

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Υγρό
Είδος
Αποφρακτικά
Τεμάχια
1 τμχ
Επαγγελματικό
Όχι
Ανταλλακτικό
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
900 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 34
  2. 2
  3. 1
  4. 2
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Με 500 gr. από το δοχείο των 1800 ξεβούλωσε ο νεροχύτης τής κουζίνας, πάρα πολύ καλά. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • G1anak1s
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα μιλήσω σαν υδραυλικός.
    Το προϊόν είναι πάρα πολύ καλό και φθηνό. Να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες και να μην κάνετε του κεφαλιού σας γιατί άμα πέσει πάνω στο χέρι όταν έρθει σε επαφή με νερό ανεβάζει θερμοκρασία και σε καίει.
    Είναι καλό για ξεβουλωμα. Εγώ έχω ξεβουλωσει αποχέτευση που μηχάνημα δέ μπόρεσε να το ξεβουλωσει.
    Ρίχνεις πάντα λίγο να δεις πως αντιδράει. Αν δέ ξεβουλωσει κάνεις μέχρι τρεις επαναλήψεις. Άμα δε ξεβουλωσει και έτσι τότε ειναι άσχημα τα πράγματα.
    Για συντήρηση είναι πρώτο να ρίχνεις μια στο τόσο στη κουζίνα και στο μπάνιο να καθαρίζει τις αποχέτευσεις.
    Προσοχή αν δεν είναι ανοξείδωτη η βαλβίδα από το μπάνιο και τη κουζίνα αντίστοιχα θα μαυρίσει.

    Αυτά και άλλα πολλά. Είναι τέλειο

    Και ΥΓ να φοράτε πάντα μάσκα για χημικά όταν το βάζετε γιατί είναι τοξικός ο ατμος που βγάζει

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • foris23
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το προϊόν κάνει θαύματα. Προσοχή ακολουθήστε τις οδηγίες. Γάντια και μάσκα. Απαραίτητα. Ανοιχτό παράθυρο όπου υπάρχει και σιγά σιγά ρίχνετε στο νεροχύτη το μισό, εγώ χρησιμοποίησα το μεγάλο μέγεθος. Λέω σιγά σιγά γιατί πετάει όταν κάνει δράση. Επίσης όταν περάσουν 5 λεπτά αφήνετε το νερό λίγο λίγο να πέσει. Μάσκα και αν έχετε και γυαλιά προστασίας. Εφόσον θέλετε για καλύτερο αποτέλεσμα βάζετε και το άλλο μισό. Λύνει το πρόβλημα. Εκπληκτικό προϊόν. Δοκίμασα και άλλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Γλίτωσα υδραυλικό.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • angelst95
    2
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρόλο που το άφησα και λίγο περισσότερο από την συνιστώμενη ώρα δεν έγινε δουλειά. Το σημαντικότερο όμως είναι μυρωδιά του προϊόντος η οποία μοιάζει με οσμή βόθρου. Δεν θα το συνιστούσα

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αποτελεσματικότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tasos_0021
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει ακριβώς τη δουλειά που περιγράφει. 5 λεπτά το άφησα και τα έλιωσε όλα. Για λίπη - υπολείμματα σαπουνιού και βρωμιές είναι ότι πρέπει.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Mika4132
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλα απίστευτο,δεν περίμενα να κάνει δουλεία αλλά έπεσα εντελώς έξω! Ξεβούλωσε με την μία, βγάζει άσχημη οσμή ,το ρίχνεις για εμένα και τρέχεις και επανέρχεσαι σε 5 λεπτά! ανοιχτά όλα τα παράθυρα οπωσδήποτε.. το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι το μόνο που κάνει δουλεία και σε γλιτώνει απο υδραυλικό και έξοδα ...

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stamoulis35
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα για την αποχέτευση της κουζίνας γιατί απ'ότι κατάλαβα μετά το σιφώνι έχει αρκετές γωνίες.
    Την καθάρισε αμέσως οφείλω να ομολογήσω.
    Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christos.zervos
    3
    11 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό αποφρακτικό υγρό. Αλλά σε θέματα καθαρισμού όχι τόσο δυνατό όσο ένα άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά σε κίτρινο (Yellow) πλαστικό μπουκάλι. Για την ακρίβεια έκανα το εξής πείραμα καθαρισμού. Προσπάθησα να καθαρίσω τελείως το εσωτερικό σε ένα καταβρώμικο πλαστικό διαφανές δοχείο διαστολής του συστήματος ψύξης αυτοκινήτου 15 ετών, που τα εσωτερικά τοιχώματά του είχαν γίνει καφέ από τις επικαθήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ τη στάθμη του αντιψυκτικού. Το κίτρινο αποφρακτικό υγρό καθάρισε το δοχείο τελείως. Όταν λέμε τελείως, εννούμε τελείως. Και το δοχείο έγινε ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Νομίζεις ότι αγοράστηκε καινούριο χθες! Τίποτα άλλο δεν μπορούσε να το καθαρίσει, ότι και αν προσπάθησα. Ενώ το D-14 δεν μπόρεσε να το καθαρίσει τελείως και άφησε κάποιους εσωτερικούς καφέ λεκέδες σε αρκετά διάφορα σημεία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • JohhnyB
    1
    2 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγαπητοί δεν κάνει απολύτως τίποτα.
    Όποιος νομίζει ότι έκανε δουλειά χρησιμοποιώντας το, τον πληροφορώ ότι και με ένα λίτρο βραστό νερό και δυο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα θα είχε το ίδιο αν όχι καλύτερο αποτέλεσμα.

    Αν έχετε σοβαρό θέμα και χρειάζεστε πραγματικό διαβρωτικό, τότε το Θειικό οξύ από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας είναι η μόνη λύση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elena_Papadatou
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ δυνατό και αποτελεσματικό! Το χρησιμοποιώ στον νεροχύτη της κουζίνας και κάθε φορά έχει λύσει το πρόβλημα με την πρώτη!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastae
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ξεβουλώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθήστε τις οδηγίες γιατί είναι καθαρό οξύ !!! και μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • serzaki
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει τέλεια αυτό που πρέπει αλλά πολύ μπόχα. Πάντος θέλει σίγουρα μάσκα, δεν είναι να το αναπνέεις αυτό το πράγμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tsobanegan
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κι εγώ το χρησιμοποίησα έπειτα από τις καλές κριτικές που διάβασα.
    Σε μένα έκανε δουλειά, αλλά θέλει ανά 3-4 μήνες επανάληψη (2τεμ. x 1,8L τη φορά)... διότι είμαστε σε ισόγειο που έχουν κακή κλίση οι σωλήνες αποχέτευσης με αποτέλεσμα να βουλώνουν και να επιστρέφουν τα νερά... :/
    Αλλά καλύτερα αυτή η λύση, παρά ανά 6-7 μήνες απόφραξη με πιεστικό τους €100ευρου+...
    Προσοχή στη χρήση, γάντια, μάσκα, προστατευτικά γυαλιά (αν υπάρχουν) ...και πλαστικοί σωλήνες!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dio897
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    στη δική μου περιπτωση αποδειχτηκε τέλειο! ξεβούλωσε το συφώνι του μπάνιου και δεν λυμνάζουν πλέον τα νερά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • matfilgian
    2
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εγώ ρε παιδιά Διάβασα τις αξιολογήσεις όλες και το πήρα αφου γράφετε όλοι ότι είναι τέλειο ,ξεβουλώνει κλπ. πήρα τα 1.800 γραμμάρια τα έριξα όλα στο μπάνιο στο βούλωμα που είχα και δεν έκανε τίποτε Τώρα δεν ξέρω τι να πω τι να αξιολογήσω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • m@rilou
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φοβερό!!! Εξαφανίζει οσμες από σιφωνια άψογα!! Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά μάταια. Απλά το βάζω κάθε 2 μήνες γιατί έχω προβληματικους σωλήνες.
    ΠΡΟΣΟΧΉ!! Διαβρωνει ανοξείδωτους νίκελ και γρανιτένιους νεροχύτες όπως γράφει και στις οδηγίες!
    Εμένα μου έφυγε λίγο εκτος και έχω μαύρο νεροχύτη και τον γκριζαρε ολιγον

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nassos_Tsouk
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει αυτό που λέει! Πολύ προσοχή όμως! Βγάζει απίστευτες αναθυμιάσεις και είναι καυστικό! Γάντια γυαλιά μάσκα και μακριά ρούχα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris-Mantalias
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μυρίζει έντονα αλλά ξεβουλωνει..
    Προσοχή ξεβιδώστε τα ποματα από τους νεροχύτες αν δεν είναι ανοξιδοτοι γτ αλλιώς θα χαλάσουν

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • balantibal
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αν εχεις δοκιμασει τους γνωστους τροπους ξεβουλωματος καυστικο νατριο, φιδι του υδραυλικου, τουμποφλο και δεν κανεις δουλεια, πριν καλεσεις υδραυλικο παρε και βαλε αυτο, κανει θαυματα! προσοχη μεγαλη στην χρηση του, μασκα γαντια και απο αποσταση και φυσικα να αεριζεται καλα ο χωρος ! θα το ξαναπαρω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • egaitatzi
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικό, ξεβουλωσε αμέσως ο νεροχύτης .. Ήταν βουλωμενος για μεγάλο διάστημα και είχα δοκιμάσει διάφορα άλλα αποφρακτικα του σούπερ μάρκετ. Καμια σχέση, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ξανά κάποιο άλλο..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theomd57
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ισχυρό αποφρακτικό αλλά η καλύτερη αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται με τουλάχιστον 1800 γραμμάρια !!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ChrisLampro
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καθάρισε τον (πολύ) βουλωμένο σωλήνα του νιπτήρα (που είχε βουλώσει εντελώς αντί να καθαρίσει με άλλο πολύ συνηθισμένο αποφρακτικό) μέσα σε 10 (περίπου) λεπτά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προϊόν για δύσκολες περιπτώσεις απόφραξης. Θέλει προσοχή στη χρήση.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλό ,έλυσε πρόβλημα που δεν έλυσαν 2 αλλα

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άριστη ποιότητα προϊόντος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Όντως πολύ δυνατό πχ σε σχέση με το κλασικό ...φλό, σε αρκετή ποσότητα και με καλή τιμή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει τρομερή δουλειά !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ βολικο και ευχρηστο προιον

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ ισχυρό, Διαλύει όλα τα οργανικά. Θέλει όμως προφυλάξεις - είναι καυστικό!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    δοκιμαστηκε αποκλειστηκα πανω σε λιπη,κανενα αποτελεσμα απολυτως,ουτε καν τα ελιωσε...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Sakis_Vardakas

Και εγώ για το ίδιο θέμα το είχα αγοράσει και ναι έκανε πολύ καλή δουλειά !!! Σε προειδοποιώ μονάχα όταν το ρίξεις να φύγεις από το σπίτι για καμία μέρα γιατί φιλε δεν μπορείς να φανταστείς για το τι μυρωδιά μιλάμε !!!!

minini24

Όχι, το χρησιμοποιώ χρόνια δεν μου έχει τρυπήσει σωλήνας

kwstastaf

Μια βοήθεια
εριξα στο σιφόνι του μπάνιου το υγρό
και μου πέταξε λίγο στα μάρμαρα Πως Φευγει Απο τα μάρμαρα το υγρό ?

JamesFD

το σκουπιζεις με αρκετο χαρτι και γαντια οταν εχεις πεσει στο πατωμα. Αν σου αφησε λεκε .....
δυσκολα...
Επισης για να πεταξε στα μαρμαρα μαλλον εριξες γρηγορα/ απο ψηλα/ αρκετη ποσοτητα.

gfvas

Χρησιμοποιείται για λεκάνη τουαλέτας?

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες