Το αγόρι που μεγάλωνε δράκους

Το αγόρι που μεγάλωνε δράκουςΚωδικός: 22408103

Όταν ο Τόμας ανακαλύπτει ένα παράξενο γέρικο δέντρο σε μια άκρη του κήπου του παππού του, δεν το θεωρεί σημαντικό. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει τον παράξενο καρπό του δέντρου σπίτι μαζί του - και τότε τον...

Δες όλη την περιγραφή

Όταν ο Τόμας ανακαλύπτει ένα παράξενο γέρικο δέντρο σε μια άκρη του κήπου του παππού του, δεν το θεωρεί σημαντικό. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει τον παράξενο καρπό του δέντρου σπίτι μαζί του - και τότε τον περιμένει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του, όταν από το φρούτο εκκολάπτεται ένας μικροσκοπικός δράκος! Το δέντρο βγάζει φρούτα του δράκου, και έτσι το αγόρι...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Andy Shepherd
  • Εκδότης: Μεταίχμιο
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 240
  • Κωδικός ISBN-13: 9786180321821
  • Διαστάσεις: 20×13
  • Ηλικία: από 8 ετών
8,54
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,98 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,91 €

  2. 8,54 €

  3. 9,31 €

  4. 9,31 €

  5. 9,71 €

  6. 11,97 €

  7. 11,97 €

  8. 10,98 €

  9. 8,90 €

  10. 10,98 €

  11. 10,98 €

  12. 9,97 €

  13. 9,67 €

  14. 10,98 €

  15. 11,30 €

  16. 9,31 €

  17. 10,96 €

  18. 11,97 €

  19. 9,90 €

  20. 9,75 €

  21. 7,98 €

  22. 13,30 €

Περιγραφή

Όταν ο Τόμας ανακαλύπτει ένα παράξενο γέρικο δέντρο σε μια άκρη του κήπου του παππού του, δεν το θεωρεί σημαντικό. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει τον παράξενο καρπό του δέντρου σπίτι μαζί του - και τότε τον περιμένει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του, όταν από το φρούτο εκκολάπτεται ένας μικροσκοπικός δράκος! Το δέντρο βγάζει φρούτα του δράκου, και έτσι το αγόρι αποκτάει έναν ολοδικό του δράκο, τον Λάμπη... Ο Τόμας μαθαίνει πολύ γρήγορα ότι η ζωή με τον Λάμπη είναι γεμάτη διασκεδάσεις, αλλά επίσης πολύ... απρόβλεπτη. Ναι, οι δράκοι είναι υπέροχοι, αλλά βάζουν επίσης φωτιά στην οδοντόβουρτσά σου και κρεμούν το εσώρουχό σου στην κεραία της τηλεόρασης και κάνουν κακά μέσα στα δημητριακά του μπαμπά σου. Ο Τόμας θα πρέπει να μάθει πώς να φροντίζει τον Λάμπη - και γρήγορα μάλιστα. Και τότε συμβαίνει κάτι εκπληκτικό: το δέντρο βγάζει κι άλλα φρούτα του δράκου...

Οι δράκοι της ιστορίας είναι οι φίλοι που κάθε παιδί θα ήθελε να έχει. Είναι πλάσματα εξαιρετικής ομορφιάς, διαφορετικά το ένα από το άλλο, και μοιράζονται χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού-ιδιοκτήτη, σαν να αποτελούν έναν καθρέφτη του χαρακτήρα τους.

Το βιβλίο καταφέρνει να θίξει με έμμεσο και έξυπνο τρόπο θέματα όπως η διαφορετικότητα, ο σχολικός εκφοβισμός, η οικολογική συνείδηση, οι οικογενειακοί δεσμοί.

Βιογραφία Συγγραφέα

Η Άντι Σέπερντ, μια συγγραφέας που έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία βιβλίων για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, αποτυπώνει τη ζωή και τις περιπέτειες με τρόπο μοναδικό. Με έδρα το γραφικό Κέιμπριτζ, κοιτά πέρα από τα γράνιτα κτιρίων, επιζητώντας τον ορίζοντα της θάλασσας που την συναρπάζει. Οι σελίδες των βιβλίων της αντηχούν με τη φωνή της, με τα λόγια της να ζωντανεύουν με χρώμα και φαντασία.

Ζει σε έναν κόσμο που φέρνει εικόνες ζωντανές, κοντά στο Κέιμπριτζ, μαζί με τον σύντροφό της, τους δύο γιους τους και τον πιστό τετράποδο σύντροφό τους, έναν ενθουσιώδη και παιχνιδιάρη μπόρντερ κόλεϊ. Η καθημερινότητά της διαπνέεται από την αγάπη για την οικογένεια και την ανεξερεύνητη γοητεία της παραθαλάσσιας ζωής.

Στον ελεύθερο της χρόνο, η Άντι δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια. Επιδίδεται σε μια προσπάθεια να φέρει τη μαγεία του Κέιμπριτζ πιο κοντά στη θάλασσα, εξερευνώντας τρόπους για να συνδυάσει το γοητευτικό αστικό τοπίο με το απέραντο γαλάζιο.

Το πρώτο της έργο, "Το Αγόρι που Μεγάλωνε Δράκους", αποτελεί ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας, όπου οι χαρακτήρες ζωντανεύουν και οι περιπέτειες αναπτύσσονται σαν όνειρα που ξυπνούν. Μέσα από τα χαρούμενα και φανταχτερά της γραφή, προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο που κρύβεται στις σελίδες των βιβλίων της.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις περιπέτειές της στο Twitter, όπου μοιράζεται σκέψεις και στιγμές από τη ζωή της, στο λογαριασμό @andyjshepherd, ενώ επίσης μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook στη σελίδα www.facebook.com/andyjshepherd/.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Λογοτεχνία του Φανταστικού
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 8 χρονών
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
240
Έτος έκδοσης
2020
Διαστάσεις
20x13 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Απίθανη σειρά βιβλίων! Με χιούμορ, τρυφερότητα, περιπέτεια & όμορφα μηνύματα. Γράφει ότι προορίζεται για ηλικίες 8+, αλλά μπορεί να συναρπάσει & μικρότερο παιδί (5-6 ετών), αν είναι εξοικειωμένο με μεγάλο κείμενο. Τον Σεπτέμβριο 2022 θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά το 5ο βιβλίο της σειράς & το περιμένουμε εναγωνίως!

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Θα επέλεγα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
    • Θα το πρότεινα για αγορά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Θα επέλεγα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
    • Θα το πρότεινα για αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη