Oxford XA7 Κλειδαριά Δισκόφρενου Μοτοσυκλέτας με Συναγερμό Μαύρο Χρώμα
Κλειδαριές Moto

Oxford XA7 Κλειδαριά Δισκόφρενου Μοτοσυκλέτας με Συναγερμό Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 22491006

Η κλειδαριά δισκόφρενου XA7 της εταιρείας Oxford μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο μπροστά ή το πίσω δισκόφρενο, μπλοκάροντας αποτελεσματικά την κίνηση του τροχού. Διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό με ηχητική ειδοποίηση αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής. Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι οι πλέον πιο δημοφιλείς λόγω του μικρού τους...
Δες όλη την περιγραφή

37,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 37,50 €

Περιγραφή

Η κλειδαριά δισκόφρενου XA7 της εταιρείας Oxford μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο μπροστά ή το πίσω δισκόφρενο, μπλοκάροντας αποτελεσματικά την κίνηση του τροχού. Διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό με ηχητική ειδοποίηση αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής. Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι οι πλέον πιο δημοφιλείς λόγω του μικρού τους μεγέθους ενώ αποθηκεύονται εύκολα ακόμα και κάτω από την σέλα της μοτοσυκλέτας. Συνήθως συνδυάζονται με καλώδια υπενθύμισης σε έντονο χρώμα για να γίνοται αντιληπτές όταν είναι τοποθετημένες.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
LK279
Είδος
Κλειδαριά Δισκόφρενου
Συναγερμός
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Tsakatak
    2
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Η κλειδαριά ασφαλίζει καλά, αν και η απαιτούμενη περιστροφή κουράζει λίγο μέχρι να το βρεις. Φαίνεται πάντως ανθεκτική και να μην παραβιάζεται εύκολα. Όχι πολύ βαριά, πράγμα που την κάνει πρακτική στο πάνω-κάτω. Η ένταση της είναι ικανοποιητική. Έκανα κάποιες δοκιμές και συνειδητοποίησα ότι η σειρήνα σιγεί πριν εφαρμόσει εντελώς το κλειδί μέσα. Ενεργοποίησα την σειρήνα ξανά λοιπόν και ακούμπησα ελαφρώς ένα κατσαβίδι στην εγκοπή της κλειδαριάς και σταμάτησε να κτυπά (και μετά αφοπλίζεται, δεν ξαναχτυπάει παρά μόνο αν μπει κλειδί και οπλίσει χειροκίνητα από το μπουτόν). Άρα η σειρήνα απενεργοποιείται από τον οποιοδήποτε, μετά από αυτό εξαρτάται πόση επιμονή και χρόνο έχει αυτός ο οποιοσδήποτε για να σπάσει την κλειδαριά. Στα θετικά είναι ότι ο πίρος έχει σωστή διάμετρο και μπαίνει οριακά στο δισκόφρενο άρα δεν είναι εκτεθειμένος ώστε να κοπεί. Αν δεν είστε κάπου πολύ κεντρικά ή δεν έχετε άμεση επιτήρηση, θα πρότεινα κάτι καλύτερο.
    ---
    Επανέρχομαι λίγες μέρες μετά την αγορά, το συναγερμός σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. Κάνει κάτι περίεργα διακεκομμένα μπιπ-μπιπ και μας χαιρέτησε. Δεν εκτέθηκε καν σε βροχή αλλά ούτε και έπεσε. Κρίμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fishergr
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το έχω ένα χρόνο
    Στα θετικά με τ που ακουμπήσεις έστω κ λίγο την μηχανή προειδοποιεί και στην δεύτερη χτυπάει .

    Στα αρνητικά ο συναγερμός δεν είναι πολύ δυνατός να πεις θα τ ακούσω και από μακριά .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimvlam9
    1
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Η μεγαλύτερη σαχλαμάρα που έχετε βγάλει.δεν χτυπάει ποτε από την ώρα που το αγόρασα κ κάνει χρήση ενός ακριβοπληρωμένου λουκέτου.μσκρυα από αυτό το άχρηστο προϊόν.ειναι λεφτά στον κάδο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MrElladion
    2
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Στιβαρη κατασκευή,δυνατος ήχος συναγερμού,σωστή ευαισθησία που δεν χτυπάει με το παραμικρό αλλά μόνο όταν η μηχανή κουνηθεί.Εχει τρία κλειδιά καλής ποιότητας και καλυμα για να μην βρωμίσει η κλειδαριά.Η μπαταρία αλλάζει πανεύκολα με κλειδακι που παρεχεται στη συσκευασία.Προσοχη μολις το αγοράσετε πρέπει υποχρεωτικά να το ανοίξετε για να βγάλετε την μπαταρία από το πλαστικό της αλλιώς δε λειτουργεί.

    ***ENHMEΡΩΣΗ 01.10.2020
    Επανερχομαι μερικους μηνες μετα με ασχημα δυστυχως νεα.
    Το εν λογω δισκοκλειδο ενω το εβγαζα απο το δισκο της μοτοσυκλετας μου μού επεσε απο υψος περιπου 20 cm και απο τοτε επαψε να λειτουργει ο συναγερμος.Αρχικα νομισα οτι ηταν η μπαταρια οποτε του εβαλα μια νεα μπαταρια αλλα χωρις αποτελεσμα.
    Η απογοητευση μου ειναι μεγάλη αφου το το προιον ειναι εξαιρετικα ευαισθητο και στο πιο μικρο χτυπημα αρα σε περιπτωση που γινει προσπαθεια κλοπης ο κλέφτης μπορει με ενα χτυπημα να αχρηστευσει τη σειρηνα...
    Μετα αυτο ειμαι αναγκασμενος να μειωσω τα αστερακια σε 2 εφ οσον ουσιαστικα νιωθω οτι πεταξα τα λεφτα μου για κατι που δεν άντεξε παρα μονο λιγους μηνες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη