Quinua Real Κινόα Λευκή Βασιλική Bio Χωρίς Γλουτένη 500gr
Όσπρια

Quinua Real Κινόα Λευκή Βασιλική Bio Χωρίς Γλουτένη 500gr Κωδικός: 22659490

Κινόα της εταιρείας Quinua Real, η οποία αν και είναι σπόρος θάμνου χαρακτηρίζεται ως ψευδοδημητριακό, καθώς εμφανίζει ομοιότητες με την κατηγορία των δημητριακών, ενώ σε γεύση και υφή θυμίζει τους ξηρούς καρπούς. Η κινόα αποτελεί ένα τρόφιμο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Έχει επίσης χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, πράγμα που...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 500gr
4,37
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 4,37 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,37 €

  2. 8,90 €

  3. 5,70 €

Περιγραφή

Κινόα της εταιρείας Quinua Real, η οποία αν και είναι σπόρος θάμνου χαρακτηρίζεται ως ψευδοδημητριακό, καθώς εμφανίζει ομοιότητες με την κατηγορία των δημητριακών, ενώ σε γεύση και υφή θυμίζει τους ξηρούς καρπούς. Η κινόα αποτελεί ένα τρόφιμο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Έχει επίσης χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι η κατανάλωσή της δεν προκαλεί γρήγορη αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική και πλήρης πηγή φυτικών πρωτεϊνών, καθώς παρέχει στον οργανισμό και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα που εμπεριέχονται στις πρωτεΐνες. Παράλληλα, η κινόα είναι σημαντική πηγή μετάλλων, παρέχοντας περισσότερο μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ψευδάργυρο από πολλά άλλα δημητριακά. Τέλος, διαθέτει πλήθος ισχυρών αντιοξειδωτικών ενώσεων, τα οποία δρουν ευεργετικά στην υγεία. Μπορεί να ενταχθεί στη καθημερινή διατροφή με διαφόρους τρόπους όπως να μαγειρευτεί σαν ρύζι, να μπει σε διάφορες σούπες ή και να προστεθεί σε σαλάτες.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.
Επιπρόσθετα, δεν περιέχεται γλουτένη και είναι ιδανική επιλογή για άτομα με αλλεργία, καθώς και αυτούς που πάσχουν από κοιλιοκάκη, μια κατάσταση που προκαλεί εντερική βλάβη όταν κάποιος τρώει γλουτένη.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κινόα
Βάρος
500 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Γλουτένη
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ολικής Άλεσης
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Το προϊόν έχει ωραία γεύση
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες