Βιο Αγρός Βιολογικό Αλεύρι Καρύδας 250gr
Αλεύρι

Βιο Αγρός Βιολογικό Αλεύρι Καρύδας 250gr Κωδικός: 22666938

Βιολογικό αλεύρι καρύδας το οποίο παράγεται από τη ψίχα και είναι 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα γεύσης και συντηρητικά. Ένα φυσικό προϊόν υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Δεν περιέχει ζάχαρη ή γλουτένη.

1,19
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 1,19 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αλεύρι
Τύπος
Καρύδας
Τεμάχια
1 τμχ
Βάρος
250 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ολικής Άλεσης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 7
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • p_ioanna

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραίο αλεύρι για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αντικαθιστά το κανονικό αλεύρι και είναι πιο υγιεινό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anemoulis
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν το έχω πολύ καιρό για να ξέρω σε όλες τις συνταγές τι κάνει, και δεν μπορώ να κρίνω την γεύση ακόμα γιατί δεν έχει καιρό που ξεκίνησα και όλα μου φαίνονται παράξενα ούτως ή άλλως.

    Έβαλα και την φωτογραφία μπρος και πίσω με τα θρεπτικά συστατικά για να φαίνονται σε όποιον θέλει να το αγοράσει, κανονικά τα τρόφιμα στο skroutz θα έπρεπε να βάζουν την ταμπέλα των συστατικών και των θρεπτικών στοιχείων ήδη στις φωτογραφίες υποχρεωτικά!

    Σάκχαρα:
    Οι υδατάνθρακες/σάκχαρα μπορεί να σας φαίνονται πολλά ειδικά σε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου, αλλά για την ίδια συνταγή που θα χρησιμοποιούσατε 1 κούπα αλεύρι καρύδας θέλετε 2,5 κούπες αλεύρι αμυγδάλου, επομένως εκείνο είναι απαγορευτικό στην τιμή και στην δοσολογία. Αυτό γιατί το αλεύρι καρύδας απορροφάει πολύ περισσότερα υγρά και έτσι ενώ έχετε μπόλικο τελικό προϊόν δεν έχει τόσο πολύ αλεύρι στην συνταγή και έχετε λιγότερους συνολικούς υδατάνθρακες/σάκχαρα στο τελικό φαγώσιμο.

    Τιμή:
    Είναι τρεις φορές πιο οικονομικό ανά κιλό από το αλεύρι αμυγδάλου και θέλει 2~3 φορές λιγότερη ποσότητα σε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου στις ίδιες συνταγές. Επομένως είναι ως και 9 φορές πιο οικονομικό. Οι δε συνταγές που έχει φτιάξει ο γνωστός μου διατροφολόγος πάντα βγαίνουν καλύτερες με το αλεύρι καρύδας γιατί είναι πιο διαλυτό και πιο αφράτο σε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου που δεν απορροφάει σχεδόν καθόλου.

    Γεύση:
    Εγώ δεν έχω μεγάλη άποψη για την γεύση γιατί και τα δύο φαίνονται διαφορετικά από το κλασσικό αλεύρι.
    Στην αρχή της διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες είναι λογικό όλα να σας φαίνονται παράξενα, είναι και θέμα συνήθειας. Μην περιμένετε να είναι πανομοιότυπο το κετογονικό ψωμί με το κανονικό, όταν αλλάζεις διατροφή κάνεις αλλαγές και στις γεύσεις αναγκαστικά.

    Συνταγές:
    Αν θέλετε να μειώσετε τους υδατάνθρακες λέει και στις οδηγίες να αντικαταστήσετε το 20% του κανονικού αλευριού με αυτό. Εκεί ίσως να μην δείτε πολύ διαφορά στην γεύση. Αν κάνετε κετογονικά τρόφιμα όμως τότε οι συνταγές αλλάζουν. Μην περιμένετε να βάλετε αυτό το αλεύρι αντί για κανονικό στις ίδιες συνταγές/δοσολογίες και να πετύχουν. Θα ψάξετε στο διαδίκτυο συνταγές και δείτε και βίντεο στο youtube και θα δείτε όλες τις επιλογές.

    Μίξη:
    Εγώ βάζω στις συνταγές και 20% αλεύρι μπαμπού που είναι 100% ίνες (0% σάκχαρα και 0% πρωτεΐνες). Έτσι το τελικό προϊόν γίνεται ακόμα πιο ελαφρύ σε σάκχαρα, ενώ το αλεύρι μπαμπού είναι κι εκείνο αρκετά φτηνότερο από το αλεύρι αμυγδάλου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anemoulis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 1000 gr

    Δεν το έχω πολύ καιρό για να ξέρω σε όλες τις συνταγές τι κάνει, και δεν μπορώ να κρίνω την γεύση ακόμα γιατί δεν έχει καιρό που ξεκίνησα και όλα μου φαίνονται παράξενα ούτως ή άλλως.
    .
    Έβαλα και την φωτογραφία μπρος και πίσω με τα θρεπτικά συστατικά για να φαίνονται σε όποιον θέλει να το αγοράσει, κανονικά τα τρόφιμα στο skroutz θα έπρεπε να βάζουν την ταμπέλα των συστατικών και των θρεπτικών στοιχείων ήδη στις φωτογραφίες υποχρεωτικά!
    .
    Σάκχαρα:
    Οι υδατάνθρακες/σάκχαρα μπορεί να σας φαίνονται πολλά ειδικά σε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου, αλλά για την ίδια συνταγή που θα χρησιμοποιούσατε 1 κούπα αλεύρι καρύδας θέλετε 2,5 κούπες αλεύρι αμυγδάλου, επομένως εκείνο είναι απαγορευτικό στην τιμή και στην δοσολογία. Αυτό γιατί το αλεύρι καρύδας απορροφάει πολύ περισσότερα υγρά και έτσι ενώ έχετε μπόλικο τελικό προϊόν δεν έχει τόσο πολύ αλεύρι στην συνταγή και έχετε λιγότερους συνολικούς υδατάνθρακες/σάκχαρα στο τελικό φαγώσιμο.
    .
    Τιμή:
    Είναι τρεις φορές πιο οικονομικό ανά κιλό από το αλεύρι αμυγδάλου και θέλει 2~3 φορές λιγότερη ποσότητα σε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου στις ίδιες συνταγές. Επομένως είναι ως και 9 φορές πιο οικονομικό. Οι δε συνταγές που έχει φτιάξει ο γνωστός μου διατροφολόγος πάντα βγαίνουν καλύτερες με το αλεύρι καρύδας γιατί είναι πιο διαλυτό και πιο αφράτο σε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου που δεν απορροφάει σχεδόν καθόλου.
    .
    Γεύση:
    Εγώ δεν έχω μεγάλη άποψη για την γεύση γιατί και τα δύο φαίνονται διαφορετικά από το κλασσικό αλεύρι.
    Στην αρχή της διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες είναι λογικό όλα να σας φαίνονται παράξενα, είναι και θέμα συνήθειας. Μην περιμένετε να είναι πανομοιότυπο το κετογονικό ψωμί με το κανονικό, όταν αλλάζεις διατροφή κάνεις αλλαγές και στις γεύσεις αναγκαστικά.
    .
    Συνταγές:
    Αν θέλετε να μειώσετε τους υδατάνθρακες λέει και στις οδηγίες να αντικαταστήσετε το 20% του κανονικού αλευριού με αυτό. Εκεί ίσως να μην δείτε πολύ διαφορά στην γεύση. Αν κάνετε κετογονικά τρόφιμα όμως τότε οι συνταγές αλλάζουν. Μην περιμένετε να βάλετε αυτό το αλεύρι αντί για κανονικό στις ίδιες συνταγές/δοσολογίες και να πετύχουν. Θα ψάξετε στο διαδίκτυο συνταγές και δείτε και βίντεο στο youtube και θα δείτε όλες τις επιλογές.
    .
    Μίξη:
    Εγώ βάζω στις συνταγές και 20% αλεύρι μπαμπού που είναι 100% ίνες (0% σάκχαρα και 0% πρωτεΐνες). Έτσι το τελικό προϊόν γίνεται ακόμα πιο ελαφρύ σε σάκχαρα, ενώ το αλεύρι μπαμπού είναι κι εκείνο αρκετά φτηνότερο από το αλεύρι αμυγδάλου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σέργιος_
    1
    0 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 1000 gr

    μετά το ψήσιμο του γλυκού πικρίζη πόλη , τρώγεται με ζόρι.βλέποντας 5 αστέρια στις αξιολόγησης λογικά μου έτυχε χαλαζμένη παρδητα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagioths Aks.
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 1000 gr

    Εξαιρετικό αλεύρι. Θα είναι το καινούργιο γεύμα που θα καταναλώνει όλη η οικογένεια ακόμη και στο πρωινό!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 1000 gr

    Ωραιότατο και καλή τιμή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 1000 gr

    Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 1000 gr

    Πολύ καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος σε σύγκριση με αντίστοιχα προιόντα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

132 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες