Fleshlight Stamina Training Unit Lady
Sex Dolls

Fleshlight Stamina Training Unit LadyΚωδικός: 22689614

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα! To Stamina Training Unit σχεδιάστηκε για να μετατρέψει τον συνηθισμένο αυνανισμό σε μια πολύ ευχάριστη προπόνηση για μεγαλύτερη απόλαυση...

Δες όλη την περιγραφή

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα! To Stamina Training Unit σχεδιάστηκε για να μετατρέψει τον συνηθισμένο αυνανισμό σε μια πολύ ευχάριστη προπόνηση για μεγαλύτερη απόλαυση και καλύτερες επιδόσεις.  

Δες όλη την περιγραφή
57,20
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 48,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    78,82 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    66,90 €

  3. 80,43 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    58,75 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    58,79 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    57,20 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    55,57 €

  8. 48,04 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    51,19 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    79,74 €

  11. 69,95 €

  12. 85,40 €

  13. 69,95 €

Περιγραφή

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα! To Stamina Training Unit σχεδιάστηκε για να μετατρέψει τον συνηθισμένο αυνανισμό σε μια πολύ ευχάριστη προπόνηση για μεγαλύτερη απόλαυση και καλύτερες επιδόσεις.  

Χαρακτηριστικά

Το Stamina Training Unit σχεδιάστηκε για να αναπαράγει τις έντονες αισθήσεις της σεξουαλικής επαφής, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή, να βελτιώσουν την απόδοση και τις τεχνικές και να ενισχύσουν και να εντείνουν τους οργασμούς.

Είναι ό,τι πιο κοντινό στην αίσθηση της πραγματικής διείσδυσης.

Σας βοηθάει να βρείτε τον σωστό ρυθμό και να αποκτήσετε κορυφαία σεξουαλική απόδοση. 

Επειδή είναι ιδιαίτερα σφιχτό και το μανίκι έχει περισσότερο ανάγλυφη υφή, ο αυνανιστής είναι το τέλειο εργαλείο προπόνησης για να αντέχετε περισσότερο. 

Με το πατενταρισμένο μανίκι αυνανισμού Real Feel Super Skin και την ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική του υφή, προσφέρει την πιο έντονη και ευχάριστη εμπειρία προπόνησης.

Ο αυνανισμός δεν βελτιώνει απλώς τη σεξουαλική αντοχή και τις τεχνικές σας - θα βιώσετε επίσης τους πιο έντονους οργασμούς που μπορείτε να επιτύχετε μόνο με τα παιχνίδια Fleshlight για άνδρες. Εάν μπορείτε να αντέξετε 10 λεπτά στο STU, μπορείτε να αντέξετε 20 λεπτά με τον σύντροφό σας στο κρεβάτι.

Συνοδεύεται από μια αποκλειστική χρυσή θήκη.

Πριν το χρησιμοποιήσετε, συνιστάται να το βυθίσετε σε ζεστό νερό. Με αυτόν τον τρόπο, το μανίκι ζεσταίνεται, γεγονός που προσφέρει μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία.

Κατασκευαστής

Fleshlight

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Vagina
Είδος
Masturbator
με Δόνηση
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη