Fleshlight Classic Pink Lady
Sex Dolls

Fleshlight Classic Pink LadyΚωδικός: 22698812

Δεν ξεχνάς ποτέ την πρώτη σου φορά – είναι δύσκολο να ζήσεις ξανά τις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όμως τώρα με το Fleshlight Classic Pink Lady μπορείς να ξαναζήσετε εκείνες τις πρώτες νύχτες νεανικού,...

Δες όλη την περιγραφή

Δεν ξεχνάς ποτέ την πρώτη σου φορά – είναι δύσκολο να ζήσεις ξανά τις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όμως τώρα με το Fleshlight Classic Pink Lady μπορείς να ξαναζήσετε εκείνες τις πρώτες νύχτες νεανικού, αχαλίνωτου πάθους. 

Δες όλη την περιγραφή
54,75
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 48,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 59,95 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    54,75 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    58,75 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    58,79 €

  5. 48,04 €

  6. 59,18 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    54,89 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    51,19 €

  9. 69,95 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    79,74 €

  11. 68,30 €

  12. 69,95 €

Περιγραφή

Δεν ξεχνάς ποτέ την πρώτη σου φορά – είναι δύσκολο να ζήσεις ξανά τις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όμως τώρα με το Fleshlight Classic Pink Lady μπορείς να ξαναζήσετε εκείνες τις πρώτες νύχτες νεανικού, αχαλίνωτου πάθους. 

Χαρακτηριστικά

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η Classic Pink Lady έχει μυήσει περισσότερους άντρες στις απολαύσεις των προϊόντων της επωνυμίας Fleshlight από οποιοδήποτε άλλο Sleeve.

Η ιδανική εισαγωγή στην εμπειρία, διεισδύοντας στις μαλακές πτυχές του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικού SuperSkin και ολισθαίνοντας κατά μήκος του σταθερού αλλά εύκαμπτου καναλιού του αρχικού μανικιού, ανεβάζει το κοινό καθήκον του αυνανισμού σε νέες και συναρπαστικές κορυφές σεξουαλικής ικανοποίησης που δεν ξεπερνιούνται με κανένα τρόπο εκτός της πραγματικής συνουσίας.

Ενώ αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να μην έχει την υφή που προσφέρουν άλλα Sleeves, η γνώση του Original θα επιτρέψει μεγαλύτερη εκτίμηση των προκατόχων του. 

Σε λιγότερο από 2 εκατοστά, η διάμετρος του εσωτερικού καναλιού είναι σίγουρα αρκετά άνετη για τους περισσότερους άνδρες, αν και ομολογουμένως είναι η καλύτερη για εκείνους με περίμετρο άνω του μέσου όρου.

Σχεδιασμένο από τη γυναικεία ανατομία, προσφέρεται σε απαλό ροζ χρώμα, το Pink Lady είναι το πρώτο σας βήμα για να ανακαλύψετε γιατί πάνω από τρία εκατομμύρια άνδρες μέχρι σήμερα έχουν επιλέξει το επώνυμο προϊόν Fleshlight!

Κατασκευαστής

Fleshlight

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Vagina
Είδος
Masturbator
με Δόνηση
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη