- Ενέργεια: 1450,5kJ/346,7kcal
- Λιπαρά: 1.06gr
- Εκ των οποίων κορεσμένα: 0.21gr
- Υδατάνθρακες: 72.3gr
- Εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr
- Πρωτεΐνες: 13.2gr
- Αλάτι: 0gr
Πωλείται από
Απόθεμα 2 τεμάχια
Ασφάλεια αγορών Skroutz
Όρισε την τοποθεσία παράδοσης για να δεις προϊόντα σύμφωνα με την επιλογή σου.
Πωλείται από
Απόθεμα 2 τεμάχια
Ασφάλεια αγορών Skroutz
Ζυγαριές Κουζίνας
Δοσομετρητές & Μεζούρες
Αλεύρι
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
Το αλεύρι Robin Hood αποτελεί ένα αλεύρι για όλες τις χρήσεις το οποίο παράγεται από ποικιλίες Καναδέζικων, σκληρών σιτηρών και αποτελεί ένα εργαλείο για κάθε χρήση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τσουρεκιού, κεϊκ, ντόνατς, μπισκότων, κρουασάν, ψωμιού και πίτσας.
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Καλό αλλα και υπερεκτιμημενο.Ακριβό για το μέσο Ελληνικο νοικοκυριό.Κάνεις παπάδες αν ξερεις απο ζυμάρια και τίς υγρασίες τούς.Ομως πλεον στην αγορά μπορεί καποιος να βρεί εξισου καλό και δυνατό αλευρι και οχι απαραίτητα ενισχυμένο για να κανει μερικές καλές και πετυχημένες συνταγές όπως το τσουρέκι και η πίτσα...δεν ειναι και αστροφυσική...απλά θέλει να κατέχεις καποιες γνώσεις γυρω απο το αντικέιμενο.Επίσης η τιμή του δεν λέει να κατέβει και ολο τσιμπάει και προς τα πανω...
Αλεύρι που "σηκώνει" νερό για πλάκα... Το έχω φτάσει 75%υγρασία και ακόμα κρατούσε... Με φανταστικό δυκτιο γλουτενης... Ανεπιφύλακτα σε πίτσα, τσουρεκια και προζυμένιο ψωμί... Κορυφή ️️️
Πολύ δυνατό αλεύρι, 14gr πρωτεΐνη, από σκληρά άλευρα Καναδά με τέλεια άλεση, ωραία γεύση και άρωμα στο ψωμί. Όμως, η συσκευασία περιέχει 907gr και όχι 1000gr, έτσι αναγκαστικά πήρα και άλλη συσκευασία, κάτι που ανέβασε πολύ το κόστος της παρασκευής μου. Ποιοτικότερο όμως, από άλλα εγχώρια και μη, τα οποία κάποιες φορές δεν ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά τους. Θα το αγόραζα ξανά, μόνο για ειδικές περιπτώσεις, όπου θα ήθελα το κάτι παραπάνω στη συνταγή.
Αλεύρι που τα σπάει...
δεν έχεις τον φόβο αποτυχίας πουθενά .
Εξαιρετικο για τσουρέκια.!!!
Επιβεβαιωμένη αγορά
Το καλύτερο για τσουρέκι
Επιβεβαιωμένη αγορά
Απ τα καλύτερα και πιο δυνατά αλεύρια
52 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν
Ρώτησε για το προϊόνΓιατί ενώ λέει για όλες της χρήσεις πάνω η συσκευασία το λέτε σκληρό;
Το μαλακό σιτάρι είναι πιο συνηθισμένο και το αλέθουμε για να φτιάξουμε τα διάφορα είδη αλευριού που χρησιμοποιούμε πιο συχνά: μαλακό αλεύρι, σκληρό αλεύρι, αλεύρι ολικής άλεσης, αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κ.ά.