Robin Hood Αλεύρι Σιταριού για όλες τις Χρήσεις 907gr
Αλεύρι

Robin Hood Αλεύρι Σιταριού για όλες τις Χρήσεις 907gr Κωδικός: 22752856

Το αλεύρι Robin Hood αποτελεί ένα αλεύρι για όλες τις χρήσεις το οποίο παράγεται από ποικιλίες Καναδέζικων, σκληρών σιτηρών και αποτελεί ένα εργαλείο για κάθε χρήση στη ζαχαροπλαστική και στη...

Δες όλη την περιγραφή

Το αλεύρι Robin Hood αποτελεί ένα αλεύρι για όλες τις χρήσεις το οποίο παράγεται από ποικιλίες Καναδέζικων, σκληρών σιτηρών και αποτελεί ένα εργαλείο για κάθε χρήση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τσουρεκιού, κεϊκ, ντόνατς, μπισκότων, κρουασάν, ψωμιού και πίτσας.

Δες όλη την περιγραφή
4,90
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 4,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,80 €

  2. 4,90 €

  3. 6,33 €

Περιγραφή

Το αλεύρι Robin Hood αποτελεί ένα αλεύρι για όλες τις χρήσεις το οποίο παράγεται από ποικιλίες Καναδέζικων, σκληρών σιτηρών και αποτελεί ένα εργαλείο για κάθε χρήση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τσουρεκιού, κεϊκ, ντόνατς, μπισκότων, κρουασάν, ψωμιού και πίτσας.

Διατροφικά Στοιχεία ανά 100gr

  • Ενέργεια: 1450,5kJ/346,7kcal
  • Λιπαρά: 1.06gr
  • Εκ των οποίων κορεσμένα: 0.21gr
  • Υδατάνθρακες: 72.3gr
  • Εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr
  • Πρωτεΐνες: 13.2gr
  • Αλάτι: 0gr

Κατασκευαστής

Robin Hood (Αλεύρι)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αλεύρι
Τύπος
Σιταριού
Σκληρότητα
Σκληρό
Χρήση
για όλες τις χρήσεις
Τεμάχια
1 τμχ
Βάρος
907 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ολικής Άλεσης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • alexm
    3
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό αλλα και υπερεκτιμημενο.Ακριβό για το μέσο Ελληνικο νοικοκυριό.Κάνεις παπάδες αν ξερεις απο ζυμάρια και τίς υγρασίες τούς.Ομως πλεον στην αγορά μπορεί καποιος να βρεί εξισου καλό και δυνατό αλευρι και οχι απαραίτητα ενισχυμένο για να κανει μερικές καλές και πετυχημένες συνταγές όπως το τσουρέκι και η πίτσα...δεν ειναι και αστροφυσική...απλά θέλει να κατέχεις καποιες γνώσεις γυρω απο το αντικέιμενο.Επίσης η τιμή του δεν λέει να κατέβει και ολο τσιμπάει και προς τα πανω...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fidanistasos
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αλεύρι που "σηκώνει" νερό για πλάκα... Το έχω φτάσει 75%υγρασία και ακόμα κρατούσε... Με φανταστικό δυκτιο γλουτενης... Ανεπιφύλακτα σε πίτσα, τσουρεκια και προζυμένιο ψωμί... Κορυφή ️️️

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sk@r@v@k0s
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ δυνατό αλεύρι, 14gr πρωτεΐνη, από σκληρά άλευρα Καναδά με τέλεια άλεση, ωραία γεύση και άρωμα στο ψωμί. Όμως, η συσκευασία περιέχει 907gr και όχι 1000gr, έτσι αναγκαστικά πήρα και άλλη συσκευασία, κάτι που ανέβασε πολύ το κόστος της παρασκευής μου. Ποιοτικότερο όμως, από άλλα εγχώρια και μη, τα οποία κάποιες φορές δεν ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά τους. Θα το αγόραζα ξανά, μόνο για ειδικές περιπτώσεις, όπου θα ήθελα το κάτι παραπάνω στη συνταγή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αλεύρι που τα σπάει...
    δεν έχεις τον φόβο αποτυχίας πουθενά .
    Εξαιρετικο για τσουρέκια.!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο για τσουρέκι

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απ τα καλύτερα και πιο δυνατά αλεύρια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

52 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
margarita_anastasiou

Γιατί ενώ λέει για όλες της χρήσεις πάνω η συσκευασία το λέτε σκληρό;

alexm

Το μαλακό σιτάρι είναι πιο συνηθισμένο και το αλέθουμε για να φτιάξουμε τα διάφορα είδη αλευριού που χρησιμοποιούμε πιο συχνά: μαλακό αλεύρι, σκληρό αλεύρι, αλεύρι ολικής άλεσης, αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κ.ά.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες