- Μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό για 15 λεπτά (εναλλακτικά σε μπράντι ή άλλο ποτό για 30 λεπτά).
- Στραγγίζουμε το νερό.
- Σοτάρουμε για 1 με 2 λεπτά σε ελαιόλαδο ή βούτυρο.
- Σβήνουμε με ξηρό λευκό κρασί (εναλλακτικά με το ποτό που μουλίασαμε τα μανιτάρια).
- Σερβίρουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Μπορούμε να προσθέσουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια σε σούπες,ομελέτες,σάλτσες και φαγητά κατσαρόλας.
Ασφάλεια αγορών Skroutz