Clearspring Βρώσιμα Φύκια Nori 17gr
Υλικά Μαγειρικής

Clearspring Βρώσιμα Φύκια Nori 17grΚωδικός: 22810961

Τα φύκια Nori είναι αποξηραμένα και ψημένα φύκια, από τα κόκκινα φύκια Πορφύρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατευθείαν από το πακέτο ως ένα σνακ, για σούσι, ή καρύκευμα για διάφορα

Δες όλη την περιγραφή

Τα φύκια Nori είναι αποξηραμένα και ψημένα φύκια, από τα κόκκινα φύκια Πορφύρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατευθείαν από το πακέτο ως ένα σνακ, για σούσι, ή καρύκευμα για διάφορα πιάτα ζυμαρικών, περιτυλιγμάτων κλπ. Ιδανικό για σούπα με φύκια και μπάλες ρυζιού.

Δες όλη την περιγραφή
5,60
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,57 €

Περιγραφή

Τα φύκια Nori είναι αποξηραμένα και ψημένα φύκια, από τα κόκκινα φύκια Πορφύρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατευθείαν από το πακέτο ως ένα σνακ, για σούσι, ή καρύκευμα για διάφορα πιάτα ζυμαρικών, περιτυλιγμάτων κλπ. Ιδανικό για σούπα με φύκια και μπάλες ρυζιού. Τα Φύκια της θάλασσας είναι πλούσια φυσική πηγή σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και σπάνιες γαίες. Περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις ασβεστίου, νατρίου, καλίου, σιδήρου και μαγνησίου, και είναι πλούσια σε βιταμίνη Α.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

  • Ενέργεια: 1279 kJ/ 307 kcal
  • Λιπαρά: 5.3gr εκ των οποίων κορεσμένα 1.5gr
  • Υδατάνθρακες: 3.2gr εκ των οποίων σάκχαρα 1.7gr
  • Πρωτεΐνες: 43gr 
  • Αλάτι: 1.4gr

Τα χόρτα θαλάσσης είναι πλούσια σε ιώδιο από τη φύση τους. Άτομα που είναι ευαίσθητα στο ιώδιο και τις ιδιότητές του, θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν τα καταναλώσουν. Λόγω της φύσης του, το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ψάρια ή /και οστρακοειδή.

Κατασκευαστής

Clearspring

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βρώσιμα Φύκια
Τεμάχια Συσκευασίας
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

σε Σκόνη
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
17 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

39 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν