Porlex Χειροκίνητος Μύλος Καφέ Tall
Χειροκίνητοι Μύλοι Καφέ

Porlex Χειροκίνητος Μύλος Καφέ TallΚωδικός: 22862340

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανοξείδωτος
  • Κεραμικά κωνικά μαχαίρια
  • Xωρητικότητα: 30 gr
  • Διάμετρος: 47 mm
  • Ύψος: 178 mm
80,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 80,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 80,00 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Inox
Χωρητικότητα σε κόκκους (gr)
30 gr

Διαστάσεις

Ύψος (cm)
17,8 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Johnykrok
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Sturdy construction, and capable of making espresso for sure in home machines like the Gaggia Classic and definitely the Delonghi Dedica, with a regular non-pressurized basket. Value For Money 100%
    edit:
    Tried it on a LaMarzocco Linea and had to open the grind up because the coffee wouldn't pull through. Probably works on any espresso machine as well as you need it.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mirospasparakis
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μερικές μέρες τον έχω. Είναι μύλος κανονικός με κεραμικές πλάκες οι οποίες αλέθουν και όχι ψευτομαχαιρια. Ηρθε τώρα και η εσπρεσσιέρα (delonghi 685). Πριν είχα την Gruppe CM 4677 την οποία όποιος την έχει ή έχει δει τα σχόλια ξέρει ότι κάνει υπρβολικα δυνατή και γρήγορη ροή με αποτέλεσμα σε 6-7 δευτερόλεπα να έχει βγεί η ποσότητα που απαιτείται κατί το οποία ειναι καταστροφικό. Με τον μύλο κανεις το ανάλογο κόψιμο που θέλει η καφετιέρα και ο κάθε καφές και γενικά πειραματίζεσαι μέχρι να καταλήξεις.
    Για τον μύλο.. Ιαπωνική κατασκευή με ότι σημαίνει αυτό ως προς την ποιότητα. Από το κουτί καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για σοβαρή κατασκευή. Αυτό που με απασχολούσε είναι αν μπορεί να κόψει αρκετά ψιλά για εσπρέσσο. Τελικά δεν το βάζω καν στις πρώτες σκάλες γιατι δεν περνάει το νερό. Ακόμα Και η gruppe θέλει αρκετές σκάλες για να βγαίνει. Στα πιο ψιλά κοψίματα δεν βγαίνει ούτε σταγόνα. Στη Delonghi ανέβαίνω 4-7 σκάλες αλλιώς δεν μπορεί να βγάλει τον καφέ, ανάλογα την ποικιλία βέβαια και έχω και bottomless portafilter. Το κόψιμο του είναι απόλυτα ομοιόμορφο.
    Εν κατακλείδι, στιβαρή κατασκευή, υπάρχει βίντεο στο youtube να δείτε την λειτουργία, και μπορείτε να κόψετε από εσπρέσσο (θα δοκιμάσω και για ελληνικό γιατι το κάνει σχεδόν πούδρα) μέχρι γαλλικο χωρίς πρόβλημα.
    Το μόνο ας πούμε αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη κλίμακα να προσδιορίσεις σίγουρα ότι αλέθεις κάθε φόρα στο ίδιο μέγεθος. Απλά ξεβιδώνεις και όσο περισσότερο ξεβιδώνει τόσο πιο χοντρό γίνεται το άλεσμα. Κάνει πάντως κάθε γύρισμα χαρακτηριστικό ήχο "κλακ" οποτε ξέρεις σε ποια κλίμακα είσαι. Επίσης αν βρεις για τον καφέ σου την σκάλα που σου κάνει, δεν την αλλάζεις..
    Θα επανέλθω μετά από λίγο καιρό που θα έχω καλύτερη εικόνα.

    Tip: όταν βαριέμαι να αλέθω το γυρίζω με ηλεκτρικό κατσαβίδι χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κάνω 2 μήνες τώρα και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Μην το κάνετε σε υπερβολικά γρήγορη ταχύτητα γιατί «καιει» τον καφέ .
    - επίσης πολύ βολικό το μέγεθος του καθώς εφαρμόζει τέλεια μέσα στο portafilter (πιστεύω εσκεμμένα και όχι από τύχη) χωρίς να έχεις απώλειες ή να χρειάζεσαι το σχετικό ‘χωνάκι’

    Update 10 μηνες μετα: ολα τελεια, ο μύλος ειναι τρομερής ποιότητας και δεν εχει παθει τιποτα. Ελληνικο δεν δοκίμασα ποτε να αλέσω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ξεπερασε τις προσδοκίες μου. Προτεινομενο με κλειστά μάτια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη