Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 OC rev. 2.0 Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 22893797

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 4GB GDDR6, 128bit
  • PCI Express x16 3.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 172 mm​
  • DVI-D, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση.

Δες όλη την περιγραφή

  1. rev. 2.0

    από 200,57 €
200,57
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 200,57 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 193,90 €

  2. 200,57 €

  3. 219,00 €

Περιγραφή

Η Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 2.0) είναι μια κάρτα γραφικών μεσαίας κατηγορίας που απευθύνεται σε gamers που θέλουν να παίξουν τα περισσότερα παιχνίδια σε αξιοπρεπή επίπεδο, επαγγελματίες που χρειάζονται κάρτα γραφικών για εργασίες σχεδίασης, βίντεο και επεξεργασίας φωτογραφιών και τους χρήστες που απλά χρειάζονται μια κάρτα γραφικών για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Η κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 2.0) διαθέτει 4GB μνήμης GDDR6 και είναι overclocked στα 1635 MHz. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών είναι πιο γρήγορη από την αρχική έκδοση και μπορεί να παράγει μια πιο ομαλή εικόνα σε παιχνίδια και εφαρμογές.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Turing Shaders

Τα Turing Shaders προσφέρουν βελτιωμένες δυνατότητες απεικόνισης και επεξεργασίας γραφικών στις κάρτες γραφικών της Nvidia.

Λειτουργούν με τη χρήση μιας αρχιτεκτονικής ροής εργασίας που επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών τμημάτων της εικόνας, κάτι που οδηγεί σε πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά για ταχύτερη, πιο δροσερή και πιο αθόρυβη εμπειρία παιχνιδιού.

Nvidia Reflex

Λειτουργία Low Latency

Οι κάρτες GeForce GTX 16 Series και το Nvidia Reflex και παρέχουν τη χαμηλότερη καθυστέρηση και την καλύτερη απόκριση για το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Κατασκευασμένο για τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της καθυστέρησης του συστήματος, το Reflex παρέχει ταχύτερη απόκτηση στόχου, ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και την καλύτερη ακρίβεια στόχευσης για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Game Ready Drivers

Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

NVIDIA Ansel

Το NVIDIA Ansel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου από τα παιχνίδια σας.

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο λαμπρές εμπειρίες παιχνιδιών σας με φωτογραφίες υπερ-ανάλυσης, 360 μοιρών καθώς επίσης και HDR.

DirectX 12

Το DirectX 12 είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές καρτών γραφικών, συμπεριλαμβανομένης της Nvidia.

Οι κάρτες γραφικών GeForce παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά DX12, όπως η ανίχνευση ακτίνων (ray tracing) και η σκίαση μεταβλητού ρυθμού (variable rate shading), ζωντανεύοντας τα παιχνίδια με εξαιρετικά ρεαλιστικά οπτικά εφέ και ταχύτερους ρυθμούς καρέ.

Nvidia G-SYNC

Η τεχνολογία αυτή συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) του υπολογιστή με τη ροή καρέ (frame rate) του παιχνιδιού, εξαλείφοντας έτσι το tearing, το stuttering και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη μη συγχρονισμένη απόδοση των γραφικών.

Για να χρησιμοποιηθεί το G-Sync, απαιτείται μια συμβατή οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Virtual Reality

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μερικές από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες στο gaming PC. Αλλά το να πετύχεις το σωστό VR είναι δύσκολο. Με πραγματικές αναλύσεις οθόνης στα 4Κ και αυξανόμενες, ελάχιστους ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz και υψηλές ανοχές καθυστέρησης, η εικονική πραγματικότητα είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στον κόσμο.

Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης Gigabyte

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης της Gigabyte διαθέτει έναν ανεμιστήρα 90 mm με μοναδικά πτερύγια, παρέχοντας αποτελεσματική ικανότητα απαγωγής θερμότητας για υψηλότερες επιδόσεις σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Συμπαγές μέγεθος για εύκολη εγκατάσταση

Με μήκος μικρότερο από 172 χιλιοστά, η κάρτα γραφικών μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε οποιοδήποτε μικρό πλαίσιο.

Μοναδικός ανεμιστήρας με πτερύγια

Η ροή του αέρα διαχέεται από την τριγωνική άκρη του ανεμιστήρα και οδηγείται ομαλά μέσω της καμπύλης τρισδιάστατης λωρίδας στην επιφάνεια του ανεμιστήρα, ενισχύοντας αποτελεσματικά τη ροή του αέρα.

  • Ultra ψύξη

Τα MOSFET με χαμηλότερο RDS(on) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγουν χαμηλότερη αντίσταση μεταγωγής για ταχύτερη φόρτιση και εκφόρτιση ηλεκτρικού ρεύματος σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία.

  • Χαμηλή απώλεια ισχύος

Το μεταλλικό τσοκ συγκρατεί την ενέργεια πολύ περισσότερο από τα κοινά τσοκ με πυρήνα σιδήρου σε υψηλή συχνότητα, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά την απώλεια ενέργειας του πυρήνα και τις παρεμβολές ΗΜΙ.

  • Μεγαλύτερη ζωή

Οι στερεοί πυκνωτές με χαμηλότερο ESR εξασφαλίζουν καλύτερη ηλεκτρονική αγωγιμότητα για εξαιρετική απόδοση του συστήματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Φιλικός σχεδιασμός πλακέτας

Η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα των πλακετών κυκλωμάτων και εξαλείφει τις αιχμηρές προεξοχές των συνδέσμων συγκόλλησης που παρατηρούνται στη συμβατική επιφάνεια των πλακετών κυκλωμάτων. Αυτός ο φιλικός σχεδιασμός αποτρέπει τα χέρια σας να κοπούν ή να καταστρέψουν κατά λάθος τα εξαρτήματα κατά την κατασκευή σας.

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GV-N1656OC-4GD

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce GTX 1650
Interface
PCI Express x16 3.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
1650 MHz
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
OverClocked, Αερόψυκτη
Τύπος
Μεσαίας Κατηγορίας

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Ταχύτητα Μνήμης
12000 MHz
Memory bus
128 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
1
Άλλα Ports
DVI-D
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
300 W
Power Connectors
6-pin

Διαστάσεις

Μήκος
172 mm
Ύψος
122 mm
Πάχος
40 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • DIMITRIS_CHATZIIOANNIDIS7830
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά εξαιρετική! Την χρησιμοποίησα σε ένα setup παλιότερης γενιάς με i5 4ης γενιάς και 16 giga ram DDR3 και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Τρέχει άνετα όλα τα δημοφιλή παιχνίδια σε 1080p και συγκεκριμένα: CSGO 2 (120-160 fps 1080p low), fortnite (120-180 fps 1080 low) στο creative 220-250 fps και gta rp γύρω στα (60-80 fps 1080 low). Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Kazakopoulos2853
    3
    1 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    prebuilt pc hr8e me th sygkekrimenh karta einai poly kalh me low settings sto fortnite na pianei max 80fps. jana lew poly kalh alla den ajizei 160 eyrw+ me tosa leyta mporeis na pareis amd karta 8gb alla an htan gyrw sta 90 me 100 eyrw pisteyw pws 8a ajize full

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EightBro
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    την κάρτα αυτή την έχω 1 χρόνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Θα έλεγα πόσα fps πιάνω σε κάθε παιχνίδι αλλά δεν έχω 1080p monitor. Πάντως για την τωρινή αξία της αξίζει αλλά έτσι και έτσι. Ξέχασα να πω πως για να έχετε καλό performance πρέπει να την κάνετε οverclock.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pana_Giotis70
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για όταν την πήρα αρχές 2021 και για την τιμή την που την πήρα 109 ευρώ black Friday οι αποδόσεις της είναι φανταστικές με ένα έξτρα overclock από το GeForce experience παίζω όλα τα παιχνίδια high-max setting (forza horizon 5 Fortnite gta)με τουλάχιστον 75 fps με ικανοποιεί απολύτως μιας και έχω 75 Hz monitor ενω μπορεί με μεγάλη ευκολία να πιασει πάνω από 180 fps με σωστα setting ενώ σε esports βγαίνει με ευκολία πάνω από 200 fps max settings στην τιμή όμως που είναι αυτή τη στιγμή δεν αξίζει καθόλου θα πρότεινα η RX 6500 XT ή τη gigabyte 1650 gddr5 dual fαν που είναι σε έκπτωση.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fourkiotis_stergios
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κάρτα είναι πολύ καλή δεν έχω πρόβλημα αλλά για 400€ δεν αξίζει 200 με 250€ παιχνίδια όπως gta έχει πολύ καλά fps lol πάει μια χαρά!!

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Game_Player
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλή κάρτα που μπορεί να παίξει παιχνίδια, το κακό είναι η τιμή της που έχει ανέβει υπερβολικά, μια τέτοια κάρτα θα έπρεπε να κοστίζει γύρω στα 150 € τώρα είναι 350 €

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thepr0d1gy
    4
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα ξεκινήσω με το ότι η κάρτα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν αξίζει τα 400+€ που βρίσκεται τώρα, εάν την βρείτε 200€ και κάτω μπορείτε να την τσιμπήσετε, εγώ την βρήκα σε καλή τιμή και την τσιμπησα προσωρινά μεχρι να καλμαρουν τα πράγματα ώστε να πάρω μια καλυτερη στο μέλλον,

    Όσον αφορά την μέχρι στιγμής εμπειρία μου, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα σε παιχνίδια τυπου warzone, Gta κτλπ

    Την δοκίμασα σε πολλα settings όμως στο valorant ένα παιχνίδι με μικρές απαιτήσεις που όμως παίζουν μεγάλο ρόλο τα fps σου!
    Σε full high γραφικά παίζει συνήθως στα 140-160 fps δηλαδή καλυπτει άνετα τα 144hz (για όποιον έχει οθόνη)
    Στα low γραφικά πιάνει τα 250-260 fps, και στα mid παίζει στα 180
    Η θερμοκρασία της μένει σε νορμαλ επίπεδα και είναι αθόρυβη ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση αν και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα με το 1 ανεμιστηρακι,
    Γενικά είναι μια καλή κάρτα και είμαι ευχαριστημένος αλλά όπως είπα και πιο πανω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τα χρήματα που ζητάνε τώρα για την συγκεκριμένη κάρτα

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για gta rp πολύ καλή . Ας μην ξεχνάμε ότι είναι παλιά και οικονομική . Πολύ καλή δουλειά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει να την πάρετε

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αμα εισαι φτοχοσ σαν εμενα παρτην αξηζει 1000/100

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    τίμια για τα λεφτά της και πολύ καλή σε απόδοση.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ καλη
    Fort 200+ fps
    gta 100
    Lol 240

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τελεια και αποδοτικη

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολυ καλή κάρτα αλλα την αγόρασα 150ευρώ το 2020. έχουν εκτιναχθεί οι τιμες

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολι καλες αποδοσεισ σε 1080 π γαμινγ πιανει 60 fps se ultra grafika

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αθόρυβη
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

270 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
THanasis_957

δουλευει με pci 2.0 κι οχι τι κανω αλαζω μητρηκη;
η μητρηκη που εχω ειναι ga-ex58-ud3r

Dimitra_Kyrana

Αρκετά καλή, Στο Fortnite πιάνω σταθερά 340 με 400 fps και με 16gb ram. Επίσης στο κουτί μου χωράει αν και είναι αρκετά μεγάλο. Άμα θες να χτίσεις pc 1.000€ σαν το δικό μου αξιζει

MrStepdad_NA

Ξέρετε αν περνει ρεύμα από την μητρική η χρειάζεται καλοδιο απο το τροφοδοτικό?

Miltos_Mpoulinis

Χρειάζεται καλώδιο από το τροφοδοτικό εγώ άκουσα τον/την έξυπνο/η που σου απάντησε και την πάτησα

Dorrito_Kiddo

Με συνδιασμό έναν Ryzen 5 5600g θα μπορώ να παίζω mid-range παιχνίδια στο 1080p με 60-70 Fps?

Δες όλες τις ερωτήσεις (21)

Παρόμοια προϊόντα

Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα ΓραφικώνAsus GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 Dual P-EVO D6 OC Κάρτα ΓραφικώνAsus GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 Dual P-EVO D6 OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνZotac GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 AMP Core Κάρτα ΓραφικώνZotac GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 AMP Core Κάρτα Γραφικών
από 200,57 €από 183,00 €από 194,32 €από 297,00 €από 151,20 €
ΚατασκευαστήςGigabyteMSIAsusGigabyteZotac
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelGeForce GTX 1650GeForce RTX 3050GeForce GTX 1650GeForce RTX 3060GeForce GTX 1650
Περισσότερα χαρακτηριστικά