Perle - Almond Products Φουντούκια Καραμελωμένα 100gr

Perle - Almond Products Φουντούκια Καραμελωμένα 100grΚωδικός: 22893960

Φουντούκια καραμελωμένα της εταιρείας Perle - Almond Products, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 100gr
2,08
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 2,08 €

Περιγραφή

Φουντούκια καραμελωμένα της εταιρείας Perle - Almond Products, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φουντούκια
Ωμό / Ψημένο
Καραμελωμένο
Βάρος
100 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη