DeLock Spiral Hose 15mm 2.5m Μαύρο
Σπιράλ Καλωδίων

DeLock Spiral Hose 15mm 2.5m ΜαύροΚωδικός: 22913357

Ο σπειροειδής σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη εκτεθειμένων καλωδίων και για να τα προστατεύει από σκόνες ή βλάβες. Τα καλώδια μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν εύκολα με τη

Δες όλη την περιγραφή

Ο σπειροειδής σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη εκτεθειμένων καλωδίων και για να τα προστατεύει από σκόνες ή βλάβες. Τα καλώδια μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν εύκολα με τη βοήθεια εργαλείου Pull-in που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. 

Δες όλη την περιγραφή
7,50
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,50 €

Περιγραφή

Ο σπειροειδής σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη εκτεθειμένων καλωδίων και για να τα προστατεύει από σκόνες ή βλάβες. Τα καλώδια μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν εύκολα με τη βοήθεια εργαλείου Pull-in που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Πριν την πρώτη χρήση προτείνεται να χαλαρώσετε το σωλήνα με ένα πέρασμα του εργαλείου πριν τοποθετήσετε τα καλώδια.

Κατασκευαστής

DeLock

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

Μήκος
2,5 m
Διάμετρος
15 mm

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη