Μαχαίρια

Victorinox Swiss Classic Μαχαίρι Chef από Ανοξείδωτο Ατσάλι 20cm 6.8083.20B Κωδικός: 22995943

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μαχαίρι Chef
  • Υλικό: Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Μήκος λεπίδας: 20 cm
Δες όλη την περιγραφή
49,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 48,90 €

Περιγραφή

Μαχαίρι Chef

To μαχαίρι σεφ είναι το αγαπημένο μαχαίρι κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, και όχι άδικα. Έχει ίσως τις περισσότερες χρήσεις από κάθε άλλο μαχαίρι της κουζίνας, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε μεγάλες μερίδες, να ψιλοκόψετε ή να τεμαχίσετε από λαχανικά και φρούτα μέχρι κρέας και ψάρι. Η φαρδιά του λάμα και η κυρτή του λεπίδα το κάνουν ιδανικό για γρήγορο ψιλοκόψιμο μέσω της γνωστής λικνιστής κίνησης. Το πάχος της λάμας στη ράχη είναι αρκετό για να σας δώσει το βάρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, ενώ το μήκος της καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καθημερινών εργασιών.

Λάμα από εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι

Οι λάμες όλων των μαχαιριών της σειράς είναι κατασκευασμένες από μαρτενσιτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση για βέλτιστη λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα της λάμας είναι η χρήση του σωστού κράματος χάλυβα. Το ατσάλι πρέπει να παράγει τον τέλειο συνδυασμό αιχμηρότητας αλλά και προστασίας από τις διαβρώσεις. Οι λάμες της σειράς είναι εξαιρετικά ανθεκτικές & αιχμηρές, προσφέροντας υψηλές επαγγελματικές επιδόσεις, χωρίς να είναι πολύ σκληρές κάνοντας το ακόνισμα ευκολότερο αλλά και απαραίτητο σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

Εργονομική λαβή, άνετο κράτημα

Η υψηλής αισθητικής λαβή των μαχαιριών της σειράς Swiss Classic είναι εξαιρετικα εργονομική και κατασκευασμένη από POM, ένα υλικό που σας προσφέρει αξεπέραστη αντοχή στις φθορές, μπορεί να αποστειρωθεί και διαθέτει σκληρότητα και ανθεκτικότητα σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Επιφάνεια κοπής

Προτείνεται οι κοπές να γίνονται πάνω σε ξύλινες ή πλαστικές επιφάνειες κοπής. Οι γυάλινες, οι πέτρινες και οι μαρμάρινες επιφάνειες κοπής είναι ακατάλληλες, καθώς μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στις λάμες των μαχαιριών.

Καθαρισμός

Πλύνετε το μαχαίρι με ζεστό νερό πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Μετά από κάθε χρήση, βεβαιωθείτε ότι πλένετε το μαχαίρι χωρίς καθυστέρηση (με ένα απλό απορρυπαντικό) και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί. Ειδικά αν έχετε κόψει όξινες τροφές, πρέπει να πλένετε το μαχαίρι αμέσως μετά τη χρήση.

Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει πάντα να σκουπίζετε το μαχαίρι μακριά από το σώμα σας και μακριά από την ακμή του, με πανί ή πετσέτα.

Ακόνισμα

Όσο κοφτερό κι αν είναι ένα μαχαίρι στην αρχή, μετά από κάποια χρήση χρειάζεται ακόνισμα κάτι που μπορείτε να επιτύχετε με ακονιστήρι, πέτρα ακονίσματος ή μασάτι.

Μπορείτε να καταλάβετε εάν το μαχαίρι σας κόβει καλά με μια εύκολη δοκιμή χρησιμοποιώντας το μαχαίρι και ένα φύλλο χαρτί. Ένα κοφτερό μαχαίρι μπορεί εύκολα και καθαρά να κόψει ένα φύλλο χαρτί. Αντίθετα ένα μαχαίρι που χρειάζεται ακόνισμα θα δυσκολευτεί πολύ και το κόψιμο του θα είναι άτσαλο.

Επίσης, ενδείκνυται να ακονίζετε τα μαχαίρια σας σε κάποιον επαγγελματία περιστασιακά, για την επιδιόρθωση πιθανής φθοράς στην ακμή της λάμας και για την διατήρηση της αιχμηρότητας.

Κατασκευαστής

Victorinox

Χαρακτηριστικά

Είδος
Chef
Υλικό
Ανοξείδωτο
με Αντικολλητική Επίστρωση
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Διάσταση
20 cm
Επαγγελματική Σειρά
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες