Κινητά Τηλέφωνα

Apple iPhone SE 2020 (3GB/256GB) Product Red Κωδικός: 23142145

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη Retina HD 4.7"
  • Κάμερα 12MP
  • Selfie κάμερα 7MP
  • Ταχεία φόρτιση 18W

Το πιο φθηνό iPhone με τον επεξεργαστή του iPhone 11 Pro. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο. Κάμερα με λειτουργία πορτραίτου και HDR.

Δες όλη την περιγραφή
620,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 620,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 620,00 €

Περιγραφή

Το οικονομικότερο iPhone διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το iPhone 11 Pro και το καλύτερο σύστημα μονής κάμερας που είχε ποτέ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο.

Λειτουργία πορτραίτου

Το προηγμένο σύστημα κάμερας, σε συνεργασία με τον επεξεργαστή A13 Bionic, φέρνει στο νέο iPhone SE τη λειτουργία πορτραίτου, η οποία θολώνει αριστοτεχνικά το φόντο και εστιάζει στο θέμα σας, ακόμα κι όταν τραβάτε selfie. Με ένα απλό slider μπορείτε να θολώσετε το φόντο της φωτογραφίας σας όσο εσείς θέλετε, πριν ή αφού την τραβήξετε.

Smart HDR

To Smart HDR επόμενης γενιάς αναγνωρίζει το πρόσωπο σε μια φωτογραφία και το φωτίζει κατάλληλα για να το κάνει πιο φυσικό. Επίσης τελειοποιεί τις σκιές του background για να κάνει κάθε κομμάτι της φωτογραφίας εντυπωσιακό.

Η επιστροφή του home button

Το Touch ID σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε με ασφάλεια το iPhone σας και να δείτε τις εφαρμογές σας άμεσα. Επίσης, χρησιμοποιήστε το για να πληρώσετε τον καφέ σας με τη βοήθεια του Apple Pay, να αγοράσετε sneakers online ή να αγοράσετε μια νέα εφαρμογή. Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί η πιστωτική σας κάρτα.

Δε φοβάται το νερό

Το iPhone SE είναι αδιάβροχο στο 1 μέτρο για 30 λεπτά της ώρας. Δε φοβάται τις τυχαίες πτώσεις υγρών, όπως καφές ή τσάι, ούτε και τη σκόνη.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Το iPhone SE σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε μέχρι και 13 ώρες βίντεο με μία φόρτιση. Μπορείτε να το φορτίσετε ασύρματα ή να το συνδέσετε σε γρήγορο φορτιστή 18W για να φτάσει από το 0 στο 50% σε 30 λεπτά.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Στο νέο κουτί δεν περιλαμβάνονται ακουστικά και φορτιστής, αλλά μόνο ένα καλώδιο Lightning για τη φόρτιση του iPhone σου. Αυτό μικραίνει το κουτί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες συσκευές ανά φορτίο και μείωση της ενέργειας που δαπανάται για τη μεταφορά τους.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
iOS
SIM
SIM + eSIM
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Χρώμα
Κόκκινο
Βάρος
148 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Ακουστικά, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Apple A13 Bionic
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,65 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+4
RAM
3 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
4,7 "
Ανάλυση
1334 x 750 pixels
Τύπος
Retina IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Μονή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 12MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 60fps, 4K 30fps, 4K 60fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 7MP

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Lightning, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
1821 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
18 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP67
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Μπροστά

Διαστάσεις

Μήκος
138,4 mm
Πλάτος
67,3 mm
Πάχος
7,3 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή, 1 χρόνος στο Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης, 1 χρόνος στην Μπαταρία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+10Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

adonp
5
44 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάτοχος android κινητού τα τελευταία 8 χρόνια, είπα να πάω σε iphone πρωτη φορα μιας και το ipad που είχα, έβλεπα ότι κρατάει τις επιδόσεις του στο πέρασμα του χρόνου χωρις να λαγκαρει. Σε αντίθεση με τα android κινητα του 150-200ευρου που στο χρονο πάνω αρχίζουν και λαγκαρουν.

Σεταρισμα κινητου:
Όταν το πρωτό-άνοιξα με ρωτησε αν θελω να πάρει αυτόματα ολες τις ρυθμισεις του apple account μου απο το ipad. Του πα ΟΚ και πήρε ακόμα και το κωδικο του wifi του σπιτιου μου! Η επικοινωνια μεταξυ iphone - ipad ήταν με bluetooth αυτοματη. Μετα, ρωταει αν θελω να μεταφερω ο.τι εχω απο κινητο android. Προύποθεση ήταν να έχω το "move to IOs" στο android. Το έκανα και είχα ετοιμο σεταρισμενο κινητο αυτοματα με ολες τις επαφες από το google account και σχεδόν ο.τι εφαρμογη ειχα στο playstore!

Αυτοκινητο: Πριν ειχα το android auto και φοβομουν μηπως το αντιστοιχο της Apple, το carplay, δεν μου αρεσε, καθως νόμιζα οτι δε θα χε google maps. Τελικά υποστηριζε google maps και σε ρωτουσε αν θες να ειναι συχρονισμένο με το google account. Όποτε κομπλε. Αν σεταρετε το carplay να εχετε ενεργοποιημενο το Siri στο κινητο. Όσοι δε γνωριζουν, το android auto / carplay μεταφέρει τη λειτουργηκοτητα του κινητου στη οθόνη του αμαξιου.

Φωτογραφίες: Αν και το κινητο το θεωρουσα πεταμενα λεφτα για φωτο, με το καιρο ειδα οτι είναι πιο πιθανο να εχουμε πανω μας ενα κινητο παρα μια φωτ. μηχανη για να κρατήσουμε στιγμες. Οι φωτογραφιες ειναι πεντακαθερες! Για να δει καποιος τη συγκριση μπορει να μπει στο gsmarena και να βαλει το "compare photo" και να συγκρινει 4-5 φωτοζ που εχουν για test, με αλλα κινητα. Δοκιμάστε να καντε συγκρίσεις και με κινητα android του 700ρικου...

Μπαταρία: Γενικά το κινητο το εχω για να μιλησω/στείλω σε κανα skype/messanger οταν δε βρισκομαι στο γραφειο, ή να απαντησω σε κανα τηλεφωνο. Απο τι είδα τρωγω περίπου 35% της μπαραριας στο 24ωρο. Το οτι εχει 1821mah χωρητικότητα μπαταρίας δε λεει κατι, σημασια εχει και με τη ρυθμο καταλαλωνει ένα κινητο. Αν ψαξετε σε reviews και λοιπα εχει endurance rating (σωστή μετρική) στο μεσο ορο. Παρτε υποψιν οτι ειναι 4.7 ιντσων κινητο, δε γινεται να χωρεσει μεγαλυτερη μπαταρια οπως αλλα κινητα των 5,5, 6 και 6,5 ιντσων.

Αν το προσεχεις θα σου βγαλει πιστεύω ανετα 4ετια αν οχι 5ετια χωρις να λαγκαρει. Επεξεργαστης απο την Apple και λογισμικο απο την ίδια εταιρία (iOS) σημαινει ο.τι όλα είναι verified και optimized στο επακρο. Καλοριζικο σε όσους το πήραν ή σε όσους το παρουν.

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Marios Mitrakis
2
22 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Είμαι χρήστης iPhone 12 Pro Max αλλά χρησιμοποιώ και το SE2020 και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι η καλύτερη λύση για τα λεφτά του. Πολύ γρήγορο, ωραία οθόνη, η κάμερα στο γυμνό μάτι έχει ελάχιστες διάφορες με το 12 pro max. Φαντάζομαι το νέο SE που θα βγει σύντομα θα είναι ακόμα καλύτερο και πάντα τα SE που θα βγαίνουν θα αξίζουν (αν παραμείνουν σε αυτές τις χαμηλές τιμές). Το στρογγυλό κουμπί στη μέση δεν είναι κουμπί πραγματικό αλλά λειτουργεί σαν κουμπί στην αίσθηση. Για κάποιον που είχε για πολλά χρόνια το παλιό SE2016 όπως εγώ είναι η τέλεια μετάβαση. Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να το σκέφτεται, στα λεφτά αυτά δεν θα βρει κάτι καλύτερο. (Ναι είμαι λάτρης iPhone χρόνια τώρα ) αλλά αντικειμενικά τώρα, με 400€ δεν βρίσκεις καλύτερο. Μόνο αρνητικό ότι θα μπορούσαν να βάλουν μια μεγαλύτερη μπαταρία. Με βαριά χρήση αντέχει μια μέρα.

Update: Και ναι είναι αδιάβροχο. Έπεσε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας και το έβγαλα. Όλα καλά, δεν έπαθε τίποτα!

Update ένα χρόνο μετά: Η υγεία της μπαταρίας έχει φτάσει στο 89% μετά από ένα χρόνο κανονικής χρήσης και προσεκτικής φόρτισης. Διαβάζω ότι γενικά έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Η μπαταρία συνέχεια πέφτει και πρέπει να το έχεις σίγουρα μια φορά τη μέρα σε φόρτιση αν όχι δύο.

  • Ποιότητα κλήσης
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Φωτογραφίες
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stratus.stratus
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Για καινούργιο στην τιμή που το βλέπω δεν αξίζει με τίποτα λόγο μικρής μπαταρίας, όπως έχουν γράψει όλοι.
    Σε χαμηλό φωτισμό οι κάμερες εμπρός και πίσω είναι απογοητευτικές.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι στην ταχύτητα ενός iphone με το ios.
    Μεγάλο πλεονέκτημα οι αναβαθμίσεις που παίρνει, επειδή είναι μοντέλο του 2020, και έχει πλέον τιμή στο 100ρικο σαν μεταχειρισμένο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DimitrisP22
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος για δυο χρόνια, έχω να πω ότι το αγάπησα πολύ περισσότερο από το 13αρι μου. Ιδια ποιότητα φωτο, ίδια ταχύτητα. Η μπαταρία του SE αισθητά μικρότερη ωστοσο. Είναι μέγεθος χεριού όποτε μπορείς να το χεις παντού χωρίς να ενοχλεί πολύ πολύ. Εν ετει 2024 λένε για μεγάλες οθόνες κλπ αλλά το συστήνω με τα μάτια κλειστά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Για δεύτερη συσκευή εγώ το χρησιμοποιώ για τρίτο [pro max] λόγω φορητοτητας αλλά από μπαταρία δε κραταει

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios_Soulas1102
    3
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 128 GB

    Μετά από 1 χρόνο χρίσεις δεν κολλάει σχεδόν καθόλου φωτογραφίες καλές βίντεο μέτρια για κλήσης είναι μέτριο για μπαταρία πολύ κακιά 2-3 φορές την ημέρα και σε μέτρια χρήσης από 100 σε 10 σε 3 ώρες σε βάργια χρήση άμα δεν έχετε πρόβλημα με μπαταρία τόσες φορές παρτέρο αλλιώς όχι εγώ πηρα το redmi note 12 pro+ και σώθηκα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Ταχύτητα
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fenia_Skiadas
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω πανω απο εναμιση χρονο. Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενη , ειναι ενα καλο budget τηλεφωνο της apple. Βεβαια δυο μεγαλα αρνητικα ειναι ο ηχος των βιντεο και η μπαταρια. Ο ηχος στα βιντεο που τραβαει ειναι πολυ απαισιος(η αναλυση ειναι πολυ καλη). Γενικοτερα ο ηχος ειναι καλος. Η μπαταρια(1800kMh αν δεν κανω λαθος) δεν με πειραζει προσωπικα (παρολο της λιγο βαριας χρησης που του κανω) αλλα πιστευω οτι καποιον αλλο θα τον πειραζε (αν και βεβαια μιλαμε για iphone) . Θα το προτεινα παντως

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bahggelis_Varlamis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα μεταχειρισμένο.Είναι ένα εξαιρετικό κινητό με το μόνο μικρό μειονέκτημα που είναι η μπαταρία αλλά είναι και αναλόγως την χρήση που θα το κάνει ο καθένας κατά τ’άλλα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω σας το συστήνω ανεπιφύλακτα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Grigoris_Margaritis
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα πολύ καλό και γρήγορο κινητό με μοναδικό μειονέκτημα την απαράδεκτη μπαταρία αναγκαζόμουν 4 φορές την μέρα να το φορτίσω και το πούλησα...

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athina_sideria6138
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν κάτοχος android και πήρα αυτό το κινητό πολύ καλό δεν κολάει καθόλου έχει τέλεια κάμερα και πολύ αποθηκευτικό χώρο το συστήνω ανεπιφύλακτα!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • apostolis_skr
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ίσως έπεσα σε ελαττωματικό ; Αλλά απαράδεκτη μπαταρία ήθελε δυο φορές την μέρα φόρτιση κ το ποσοστό μπαταρίας έπεσε 10% μέσα σε 4-5 μήνες , καθώς και ποτέ έκανα εναλλαγή της κάμερας ή άνοιγα την κάμερα έκανε θόρυβο εσωτερικά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • flavitzaa
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το κινητό το έχω 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του.Δεν κολλάει πουθενά,έχει φοβερή ανάλυση,το μόνο πρόβλημα που έχει όπως κ τα υπόλοιπα iPhone είναι η μπαταρία ότι δεν κραταει πολύ και θες φορτιστή να έχεις μαζί άου πάντα κ παντού,αν τυχόν μείνεις από μπαταρία,αλλά
    γενικα είμαι ευχαριστημένη.Θα το κρατήσω για όσο πάει διότι γιαυτο και το διάλεξα επειδή είναι μικρό και όχι παντόφλα.Το συνιστώ για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα μεγάλα κινητά και θέλουν κάτι πολύ καλο!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Pasparaki98
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω τρία χρόνια και πάει ακόμα. Το μόνο πρόβλημα είναι η μπαταρία του και καμία φορά κλείνει κ με 10% κτλ και υγείας μπαταρία έχει πάει 77%. Αλλά όλα τα αλλά τα αξίζει τα λεφτά του είναι μια εξαιρετική οικονομική λύση για αιφον .

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • soukos1
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πήρα σαστισμένος από τα κολλήματα που είχαν τα προηγούμενα κινητά μου (android), και έκανα σωστή επιλογή. Αν εξαιρέσεις την μπαταρία, που για να είμαι ειλικρινής είναι αρκετά τραγική ειδικά αν πέσει η υγεία της, είναι η φθηνότερη λύση για να μπεις στο κόσμο της apple. Για τότε που το αγόρασα ήταν πολύ vfm τώρα η αλήθεια είναι δεν θα το πρότεινα καθώς λόγο πτώσης τιμών άλλον κινητών της apple μπορείς να πας σε κάτι καλύτερο. Ευχαριστιέμαι να τραβάω φωτογραφίες και βίντεο που για την τιμή του κινητού είναι εντυπωσιακές θα έλεγα. Το κινητό πραγματικά δεν κολλάει πουθενά, μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα σε όλες σας τις επιθυμίες ακόμα και σε gaming αν ξεχνούσαμε φυσικά τελείως την μπαταρία γιατί υπό αυτές τις συνθήκες θα τελείωνε για πλάκα. Συνολικά ένα καλό κινητό για την τιμή του (μιλώντας πάντα για τιμές με τα στάνταρ της apple).

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ntg99
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 64 GB

    Παιδια το κινητο στα λεφτα του ειναι απλα καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο κινητο της αγορας και θα σα πω γιατι. Αρχικια αν καποιος θελει ενα μικροτερο κινητο και εχει βαρεθιε να κραταει τοστιερες με 6+ ιντσες πρεπει να το δει σοβαρα σαν επιλογη. Οσοι θελουν το πρωτο τους iphone και δε θελουν να πανε σε κατι μεταχειρισμενο που ισως τους κοστισει πιο πολυ δειτε το σαν επιλογη γιατι πολυ απλα παιρνεις το πιο φτηνο iPhone με τον επεξεργαστη του ακριβοτερου. Τελος για το γενικο συμπερασμα, αν ειστε χρηστης android κινητου των 400-500 ευρω το μονο που θε θελετε απ το android θαναι ισως η μεγαλυτερη οθονη . Τελειες φωτοφραφιες , απιαστο βιντεο για κινητα ακομ και 1000 ευρω ο καλυτερος επεξεργαστης σε κινητο αυτης της γενιας , δεν κολλαει ποτε , εχει το homq button πυυ εμενα μου ελειπε . Το μεγεθος της οθονης ειναι η μονοναδικη ‘ υποχωρηση’ αλλα οχι η ποιοτητα της , ολα τα υπολοιπα ειναι τελεια σε επισωσεις και δεν θα σαε απογοητευσει.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kondos
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό το πήρα πριν δυόμισι μήνες και το λατρεύω. Τρέχει ΣΦΑΙΡΑ, ακούγεται απίστευτα δυνατά(το έχω στον μισό η και πιο κάτω ήχο όταν βλέπω βίντεο ) και γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μαζί του. Το μόνο θέμα είναι πως η διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ λίγη αν το χρησιμοποιείς σε κανονικές βάσεις.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimsof23
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν ψάχνετε ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα και καλή φωτογραφική προχωρήστε σε αγορά. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ πισω.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Iraklis_Stratakis
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 128 GB

    iOS 16 και το κινητό φαίνεται ότι ζορίζεται αρκετά. Η μπαταρία λόγω δουλειάς θέλει 4 φορτίσεις την ημέρα έχω φτάσει σε σημείο στο αμαξι να το έχω μονίμως συνδεδεμένο αλλιώς μόνο απ το GPS μεσα σε μισή ωρα θα πέσει 35% η μπαταρία. Κολλάει και σε πολλα παιχνίδια υπερθερμαίνεται.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pale2310
    3
    2 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω 1+ χρόνο. Όλα είναι αρκετά καλά αλλά η μπαταρία είναι αρκετά κακή έχει πάει στο 88% και το φορτίσω δυο φορές την ημέρα. Καμία σχέση με android και λόγο τιμής και από αλλά πράγματα. Δεν συγκρίνετε με android αλλά σε σχέση τιμής και μπαταρίας τα λεφτά του δεν τα αξιζει. Ακόμη δεν αξιζει να πάρετε με 64gb γιατί είναι πολύ λίγα για iphone και όταν διέγραψα σχεδόν όλες τις φωτογραφίες πάλι μου έβγαζε ιδιοποίηση στο icloud για χώρο και δεν μου αποθηκεύονται, Για αυτό τα 3 αστέρια

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsit72
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα σε σχεδόν εξαιρετική κατάσταση second hand πριν από περίπου 7 μήνες. Με βάση τις δικές μου ανάγκες ήθελα ένα iphone:
    - οικονομικό για να κάνω την δουλειά μου
    - πρόσφατης κυκλοφορίας (μετά το 2020)
    - βολικό στο χέρι
    - δοκιμασμένο λογισμικό χωρίς προβλήματα που θα παίρνει αναβαθμίσεις για 3-4 χρόνια ακόμη
    - δυνατότητα να έχω και δεύτερη e-sim
    - οικονομικό στις επισκευές εάν χρειαστεί
    - η μπαταρία του, για τη δουλειά μου, κρατάει μία εργάσιμη μέρα και για εμένα είναι ικανοποιητική
    - ασύρματη φόρτιση
    - ικανοποιητικές φωτογραφίες και εξαιρετικό βίντεο
    Για τις παραπάνω προτεραιότητες μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_Dardoufas
    2
    1 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 128 GB

    Έχω έρθει από το πρώτο iPhone SE του 2016 το οποίο ήταν φανταστικό και μου λειπει, το κινητο αυτο, είναι σχεδιασμένο για γέρους και γενικά ανθρώπους που ήρθαν από νοκια 3310 η μπαταρία στο παλιό μου κινητο την οποία την άλλαξα μόνος μου με μπαταρία greencell πολύ ευχαριστημένος παρεπιπτόντως ήταν καμία ώρα καλύτερη από του συγκεκριμένου κινητού ειμαι βαρύς χρήστης για να πω το λιγότερο αλλά η οθόνη είναι άβολη και έχει απαίσια φωτεινότητα η οποία χωρίς λόγο με auto brightness και low battery power κλειστά κατεβαίνει και ανεβαίνει ανάλογα με τα κέφια της και στα 100% με φορτιστή γενικά ένα κινητο με απίθανη κάμερα πολύ καλά ηχεία θα ελεγα απαίσια οθόνη και build quality ενός κινητού που νιώθει λες και είναι από το 2017 μείνετε μακριά!

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα κλήσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ʜᴀʀʀʏツ
    4
    1 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω για 1+ χρόνο !
    Είναι πολύ γρήγορο , τρέχει όλα τα παιχνίδια μια χαρά (αλλά είναι πολύ μικρό για κάποια ) Η κάμερα καλή (εκτός άμα κανείς πολύ zoom)και φορτίζει γρήγορα! Δεν έχω σχεδόν κανένα πρόβλημά
    Εκτός: η μπαταρία του κρατάει μόνο για 4-6 ώρες, είναι καλύτερα να πάρετε το 11/Xs

    Άμα σας αρέσουν η μικρές οθόνες αξίζει !

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maeva_Dritsa
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρησιμοποιώ αυτό το κινητό περίπου ένα μισό χρόνο ως βασική συσκευή , και αρκετές ωρες στα σοσιαλ και παιχνίδια καθημερινά . Ενώ στην αρχή η μπαταρία του ήταν αρκετά ικανοποιητική , μετά από 4-5 μηνες άρχισε η υγεία μπαταρίας να μειώνεται αρκετά και να χρειάζεται δεύτερη φόρτιση μέσα στην ημέρα , όταν το χρησιμοποιούσα για παιχνίδια . Έπειτα δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με παιχνίδια κτλ και παρατήρησα ότι το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιούσα η μπαταρία έπεφτε ξανά γρήγορα . Για τα χρήματα του αξίζει καθώς ολα τα υπόλοιπα , ανάλυση , λογισμικό , κάμερα , ποιότητα , είναι ολα μια χαρά . Μπορει ίσως εκτός της μπαταρίας να άλλαζα το μέγεθος του τηλεφώνου σε λίγο μεγαλύτερο . Θα συνιστούσα σίγουρα για οποιον έχει την άνεση να πρόσθεση 150-200€ επιπλέον και να πάρει το iPhone 11 και τα πιο πάνω μοντέλα , καθώς η μπαταρία του μετά από λίγο καιρό γίνεται αισχρή και σκέτη ταλαιπωρία !!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • liakosツ
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά είναι τρομερό κινητό. Παρά πολυ γρήγορο και έχει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια 60fps για πλάκα. Η κάμερα αν και είναι μια τραβάει απίστευτες φωτογραφίες. Σχετικά με την μπαταρία θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Όμως αν και στα χαρακτηριστικά η μπαταρία δείχνει μικρή, το iphone την αξιοποιεί με τέτοιο τρόπο που δεν καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theodore_Polychr
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 128 GB

    Το πήρα ένα μήνα αφότου βγήκε στην Ελλάδα. 570€/128GB. Είναι μικρό, γρήγορο, καλή κάμερα (δεν έχει night mode), μέτριο ήχο ηχείων και η μπαταρία του δεν κρατάει. Η χρήση που του κάνω είναι instagram, facebook, φωτογραφίες, κλήσεις και κανένα παιχνίδι που και που.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • helen28_01
    3
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω 10 μηνες, η υγεια μπαταριας ειναι στο 93% επειδη την προσεχω αλλα γενικα ειναι πολυ κακη, κραταει περιπου 10 ωρες με μετρια χρηση.
    Εξ αρχης ειχα προβλημα με την συνδεση στο wifi, ενω με το 5s μου δεν ειχα ποτε θεμα. Οι φωτογραφιες ειναι καλες, η ποιοτητα των βιντεο χαλια. Γενικα ειναι γρηγορο και δεν κολλαει. Για καποιον που δεν πολυχρησιμοποιει το κινητο του, ειναι μια χαρα. Αλλα θεωρω οτι δεν αξιζει τα χρηματα του, σιγουρα μετανιωσα που το πηρα και θελω να το αλλαξω γρηγορα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Marios_Papadimitropoul
    1
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το είχα ένα χρόνο το συγκεκριμένο κινητό κι από την πρώτη στιγμή είχα σοβαρά θέματα με το σήμα. Τη στιγμή που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως απλό κινητό τηλέφωνο όλα τα άλλα είναι περιττά. Με διαβεβαιώσεις από τον πάροχο της κινητής ότι δεν υφίσταται πρόβλημα κάλυψης δικτύου, το "support" της Apple διαρκώς προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν υφίσταται πρόβλημα ισχυριζόμενοι με διαγνωστικούς ελέγχους οτι τα τεστ gsm και lte τα περνάει 100% κι ότι όλα τα call failed οφείλονταν στον πάροχο τη στιγμή που με την παλιά μου συσκευή ένα Galaxy S7 Edge ουδέν πρόβλημα!
    Αν μπλέξετε με το "support" της Apple δύσκολα θα βρείτε το δίκιο σας. Μην τυχόν και σας πέσει ελαττωματική συσκευή γιατί αλλιώς θα κλαίτε τα χρήματα που δώσατε.

    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelis_Ntaginis
    1
    11 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απαράδεκτο παρόλο που είναι iPhone, το έχω 2 χρόνια και πλέον από φόρτιση σε φόρτιση κρατάει 1,30 ώρα προτείνω οποιαδήποτε άλλη συσκευή σε αυτά τα λεφτά εκτός και αν θέλετε να κουβαλάτε παντού Power Bank όπως εγώ, επίσης η οθόνη είναι μικροσκοπική για 2022. Μείνετε μακριά δεν αξίζει για κανένα λόγο τα λεφτά του.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ivpan01
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ κακή μπαταρία, μετά από 1 χρόνο η υγεία μπαταρίας είναι στο 84%. Όλα τα αλλά προσωπικά είναι μια χαρά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas_Gentzos
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό τηλέφωνο για όποιον κάνει κλήσεις ,χαζεύει λίγο στο internet και δεν έχει εμμονή με τις φωτογραφίες
    Δεν κολλάει πουθενά η μπαταρία διαρκεί 30 ωρες σε φυσιολογική χρήση άμα όμως ασχοληθεί κανείς 5 ωρες με το κινητό του τότε δεν είναι κατάλληλο
    Η μπαταρία άδειαζε σε 5 ωρες

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Stabolis
    4
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 64 GB

    500 δεν αξίζει, στα 400 που το αγόρασα ήταν κομπλέ. ΚΑΛΗ κάμερα, στερεο ηχείο, καλούτσικη ανάλυση λόγο της μικρής οθόνης. Η μπαταριά (πλέον, έχει περάσει ένας χρόνος και είναι στα 85%χορ/τα) είναι......μεχ. Μην το αγοράσετε με τέτοια τιμή, βρίσκεις πολύ καλυτέρα κινητά πλέον με τα λεφτά. Αυτά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Apple iPhone SE 2020 (3GB/256GB) Product RedApple iPhone SE 2020 (3GB/256GB) Product RedApple iPhone 13 5G (4GB/128GB) MidnightApple iPhone 13 5G (4GB/128GB) MidnightApple iPhone 11 (4GB/64GB) BlackApple iPhone 11 (4GB/64GB) BlackApple iPhone SE 2022 5G (4GB/64GB) StarlightApple iPhone SE 2022 5G (4GB/64GB) StarlightApple iPhone SE 2022 5G (4GB/64GB) MidnightApple iPhone SE 2022 5G (4GB/64GB) Midnight
από 620,00 €από 611,00 €από 403,00 €από 517,85 €από 461,00 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleApple
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM3 GB4 GB4 GB4 GB4 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες