Ad
Green Bay Bio Σιταρόχορτο σε Σκόνη 125gr
Ροφήματα

Green Bay Bio Σιταρόχορτο σε Σκόνη 125gr Κωδικός: 23194036

Σιταρόχορτο βιολογικής καλλιέργειας σε σκόνη, της εταιρίας Green Bay. Αποτελεί το βλαστό του σπόρου του σιταριού και ξεχωρίζει για τα πολλά θρεπτικά του συστατικά. Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ενισχύει τον οργανισμό σε βιταμίνη Α, Κ και Ε ενώ τροφοδοτεί τον οργανισμό με ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Επιπλέον σε αντίθεση με το σπόρο του...
Δες όλη την περιγραφή

6,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 6,24 €

Περιγραφή

Σιταρόχορτο βιολογικής καλλιέργειας σε σκόνη, της εταιρίας Green Bay. Αποτελεί το βλαστό του σπόρου του σιταριού και ξεχωρίζει για τα πολλά θρεπτικά του συστατικά. Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ενισχύει τον οργανισμό σε βιταμίνη Α, Κ και Ε ενώ τροφοδοτεί τον οργανισμό με ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Επιπλέον σε αντίθεση με το σπόρο του σιταριού, δεν περιέχει γλουτένη. Το σιταρόχορτο χρησιμοποιείται κυρίως για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες, καθώς μπορεί και δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες από τον οργανισμό. Επιπλεόν, λόγω ορισμένων ενζύμων που περιέχει, επιδρά στα επίπεδα αιμοσφαιρίνης και προσφέρει αντιφλεγμονώδεις δράσεις. Χάρη στις παραπάνω ιδιότητες και σε συνδυασμό με τη χλωροφύλλη που μεταφέρει οξυγόνο, βοηθά στη βελτίωση της αντοχής των αθλητών μέσω αύξησης της οξυγόνωσης των ιστών. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 125gr.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σιταρόχορτο
Τύπος
Σκόνη

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Ποσότητα

Βάρος
125 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

37 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες