Δείτε εδώ

Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 105349/05-11-2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Να μην γίνεται υπέρβαση της συγκεκριμένηςσυνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Opella Ε.Π.Ε. Λεωφ. Συγγρού 348, Κτίριο Α’, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 90 01 600, Fax: 210 92 49 129, www.sanofi.gr

Ad
OstroVit Collagen 90 ταμπλέτες
Κολλαγόνα

OstroVit Collagen 90 ταμπλέτεςΚωδικός: 23246615

Το OstroVit Collagen είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής του οποίου τα συστατικά υποστηρίζουν τη σύνθεση του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό στοιχείο του οργανισμού, και ειδικά σε σημεία...

Δες όλη την περιγραφή

Το OstroVit Collagen είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής του οποίου τα συστατικά υποστηρίζουν τη σύνθεση του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό στοιχείο του οργανισμού, και ειδικά σε σημεία όπως το δέρμα, οι τένοντες, τα οστά, οι αρθρώσεις και ο κερατοειδής χιτώνας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 7,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,00 €

  2. 7,50 €

Περιγραφή

Το OstroVit Collagen είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής του οποίου τα συστατικά υποστηρίζουν τη σύνθεση του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό στοιχείο του οργανισμού, και ειδικά σε σημεία όπως το δέρμα, οι τένοντες, τα οστά, οι αρθρώσεις και ο κερατοειδής χιτώνας.

Ιδιότητες

Το κολλαγόνο είναι βασικό συστατικό για την παραγωγή του αρθρικού υγρού καθώς και για την ελαστικότητα και τη σκληρότητα του χόνδρου, την ενυδάτωση του δέρματος και την κατάλληλη ανανέωση της επιδερμίδας. Επηρεάζει τη συνοχή, τη δύναμη και την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού. Έχει επίσης μια μοναδική ικανότητα να δεσμεύει νερό, έτσι ώστε το δέρμα να διατηρεί την κατάλληλη σταθερότητα, ελαστικότητα και ένταση.

Το OstroVit Collagen είναι ένα κατάλληλο προϊόν για άτομα που ασκούν ενεργά αθλήματα, μετά από αθλητικά τραύματα ή έντονη σωματική άσκηση, κατά την αναρρόφηση μετά από κατάγματα και την αναγέννηση των φθαρμένων αρθρώσεων. Η σωστή σύνθεση του κολλαγόνου απαιτεί την παρουσία βιταμίνης C και σιδήρου.

Δοσολογία

3 δισκία ημερησίως μεταξύ των γευμάτων.

Κατασκευαστής

OstroVit

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Μορφή
Χάπια
με Υαλουρονικό Οξύ
Όχι
Custom Bundle
Όχι

Ποσότητα

Ταμπλέτες
90 ταμπλέτες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Δεν θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη