OstroVit Supreme Pure Glycine Glycine 200gr
Αμινοξέα

OstroVit Supreme Pure Glycine Glycine 200gr Κωδικός: 23247870

Συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται μόνο από μία αλυσίδα, η οποία είναι η L-γλυκίνη. Η L-γλυκίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. Παρά το γεγονός ότι...

Δες όλη την περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται μόνο από μία αλυσίδα, η οποία είναι η L-γλυκίνη. Η L-γλυκίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. Παρά το γεγονός ότι είναι δομικά το μικρότερο αμινοξύ (έχει μόνο ένα άτομο υδρογόνου στην πλευρική αλυσίδα), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του σώματός μας. Είναι ένα...

Δες όλη την περιγραφή
6,57
ΠαράδοσηΤρί, 06 Αυγ - Πέμ, 08 Αυγ
+6,20 €

από 6,57 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    6,37 €

  2. 8,82 €

  3. 6,57 €

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται μόνο από μία αλυσίδα, η οποία είναι η L-γλυκίνη. Η L-γλυκίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. Παρά το γεγονός ότι είναι δομικά το μικρότερο αμινοξύ (έχει μόνο ένα άτομο υδρογόνου στην πλευρική αλυσίδα), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του σώματός μας. Είναι ένα πρωτεϊνικό αμινοξύ που δημιουργεί πρωτεϊνικές δομές (π.χ. κολλαγόνο), αλλά επίσης δρα ως νευροδιαβιβαστής στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η γλυκίνη εμπλέκεται στην παραγωγή DNA, φωσφολιπιδίων και κολλαγόνου και έχει επίσης σημαντική επίδραση κατά την απελευθέρωση του ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), η οποία περιέχει δεσμούς υψηλής ενέργειας που είναι απαραίτητοι για όλες τις διαδικασίες ζωής.

Δοσολογία

Προσθέστε 1 g (1 επίπεδη κουταλιά) σε 100-150 ml νερού ή χυμού. Συνιστάται ιδιαίτερα να το πάρετε 30 λεπτά πριν από το γεύμα.

Κατασκευαστής

OstroVit

Χαρακτηριστικά

Γενικά

BCAAs
Όχι
EAAs
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
200 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 3
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

110 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες