Nanma Nipple Sucker Pair Purple
Αναρροφητές

Nanma Nipple Sucker Pair Purple Κωδικός: 23287867

Οι σφιγκτήρες θηλών είναι ένα ερωτικό αξεσουάρ με σκοπό την έντονη διέγερση του στήθους, προκαλώντας ηδονικό πόνο και απόλαυση. Το Nipple Sucker από την εταιρεία NMC, είναι το

Δες όλη την περιγραφή

Οι σφιγκτήρες θηλών είναι ένα ερωτικό αξεσουάρ με σκοπό την έντονη διέγερση του στήθους, προκαλώντας ηδονικό πόνο και απόλαυση. Το Nipple Sucker από την εταιρεία NMC, είναι το κατάλληλο για αρχάριους, καθώς είναι πολύ απλό στη χρήση και οικονομικό.

Δες όλη την περιγραφή
8,22
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Παρόμοια προϊόντα

από 8,14 €

Περιγραφή

Οι σφιγκτήρες θηλών είναι ένα ερωτικό αξεσουάρ με σκοπό την έντονη διέγερση του στήθους, προκαλώντας ηδονικό πόνο και απόλαυση. Το Nipple Sucker από την εταιρεία NMC, είναι το κατάλληλο για αρχάριους, καθώς είναι πολύ απλό στη χρήση και οικονομικό. Κατασκευασμένα από αδιάβροχο PVC και σε μοβ sexy χρώμα, μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο ντους.

Τρόπος Χρήσης

Απλώς πιέστε την αντλία πριν τοποθετήσετε το άνοιγμα πάνω από τη θηλή και μετά αφήστε τη συμπίεση για να δημιουργήσετε μια ισχυρή αναρρόφηση που θα κρατήσει τις αντλίες στη θέση τους μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατασκευαστής

Nanma (Αναρροφητές)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θηλών
Δόνηση
Όχι
Χρώμα
Μωβ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες