Ζύμη (72%): Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΑ (14% στο τελικό προϊόν).
Γέμιση (28%): μίγμα ΤΥΡΙΩΝ [(9,5% στο τελικό προϊόν ), εκ των οποίων: σκληρό τυρί (3,7% στο τελικό προϊόν), ρικότα (3,2% στο τελικό προϊόν), ποικίλα τυριά (1,2% στο τελικό προϊόν), τσένταρ (0,6% στο τελικό προϊόν), γκούντα (0,5% στο τελικό προϊόν), ντάμπο (0,3% στο τελικό προϊόν)], τριμμένο ψωμί (μαλακό αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι), μαργαρίνη (λίπος καρύδας, ηλιέλαιο, νερό), αρωματικές ύλες, νερό, αλάτι, σκόρδο, πιπέρι.
Πιθανό να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Ασφάλεια αγορών Skroutz