Seastar Captain II 28144 Πλαστικό Kayak Θαλάσσης 2 Ατόμων Κίτρινο
Κανό & Kayak

Seastar Captain II 28144 Πλαστικό Kayak Θαλάσσης 2 Ατόμων ΚίτρινοΚωδικός: 23362101

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Sit on Top
  • Μέγιστο φορτίο: 250 κιλά
  • Βάρος: 32 κιλά
  • Μήκος: 380 εκ.
  • Πλάτος: 80 εκ.
  • Ύψος: 34 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 454,99 €

Περιγραφή

Το καγιάκ Seastar Captain II, είναι ιδανικό για τους λάτρεις της κωπηλασίας, του ψαρέματος, αλλά και για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την φύση ξέγνοιαστα, ανεξαρτήτως επιπέδου ή εμπειρίας. Είναι σταθερό, ευέλικτο και άνετο.

Ενδείκνυται να χρησιμοποιηθεί για παράκτιες βόλτες, ενώ διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο κατάλληλο για μεταφορά εξοπλισμού και προμηθειών. Υπάρχουν θέσεις για δύο ενήλικες και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 250 κιλά

Άνετη και ξεκούραση κωπηλασία

Μπορεί να δεχτεί ρυθμιζόμενα καθίσματα αλουμινίου (δεν περιλαμβάνονται). Έχει ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στις οποίες προσαρμόζει με ασφάλεια το κάθισμα αλουμινίου, το οποίο προσφέρει απαράμιλλη άνεση για ώρες κωπηλασίας και απόλαυσης.

Αποθηκευτικοί χώροι και εξοπλισμός

Διαθέτει 1 στεγανή καταπακτή και 1 αδιάβροχη για την αποθήκευση των αντικειμένων, που επιτρέπει να διατηρείτε τα πράγματα σας ασφαλή και απόλυτα προστατευμένα από το νερό.

Για να διατηρήσετε τα αντικείμενά σας ασφαλή και σταθερά, το καγιάκ παρέχει ελαστικό κορδόνι συγκράτησης στην πρύμνη, καθώς και ελαστικά κορδόνια συγκράτησης για το κουπί.

Επιπλέον, το καγιάκ διαθέτει 4 υποδοχές για τοποθέτηση περιστρεφόμενης καλαμοθήκης ή άλλου εξοπλισμού, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να έχετε τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας στο νερό.


Λαβές μεταφοράς

Για την ευκολότερη μεταφορά, το καγιάκ είναι εξοπλισμένο με 4 χειρολαβές, έτσι ώστε να μπορείτε να το ανεβάσετε και να το μεταφέρετε με άνεση και ευκολία.

Κατασκευαστής

Seastar (Κανό & Kayak)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Θαλάσσης
Τύπος
Sit on Top
Χρώμα
Κίτρινο

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
2 Ατόμων
Υλικό
Πλαστικά Kayak
Βάρος
32 kg
Μέγιστο Φορτίο
250 kg

Διαστάσεις

Μήκος
380 cm
Πλάτος
80 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη