Cort Ηλεκτροακουστική Κιθάρα GA-MEDX M Cutaway Brown
Ακουστικές Κιθάρες

Cort Ηλεκτροακουστική Κιθάρα GA-MEDX M Cutaway BrownΚωδικός: 23422686

Ηλεκτροακουστική κιθάρα GA-MEDX M της εταιρείας Cort. Είναι μία ακουστική κιθάρα, δηλαδή ο ήχος παράγεται από το ηχείο στο σώμα της και έχει μεταλλικές χορδές, σε αντίθεση με την κλασική κιθάρα που αποτελείται από συνδυασμό μεταλλικών και nylon χορδών. Η διαφορά από την "απλή" ακουστική είναι ότι η ηλεκτροακουστική διαθέτει και προενισχυτή (preamp) με...
Δες όλη την περιγραφή

Ξύλα Κιθάρας:

  • Body: Mahogany
  • Neck: Mahogany
  • Fretboard: Merbau
233,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 221,89 €

Περιγραφή

Ηλεκτροακουστική κιθάρα GA-MEDX M της εταιρείας Cort. Είναι μία ακουστική κιθάρα, δηλαδή ο ήχος παράγεται από το ηχείο στο σώμα της και έχει μεταλλικές χορδές, σε αντίθεση με την κλασική κιθάρα που αποτελείται από συνδυασμό μεταλλικών και nylon χορδών. Η διαφορά από την "απλή" ακουστική είναι ότι η ηλεκτροακουστική διαθέτει και προενισχυτή (preamp) με ενωματωμένο διαμορφωτή (equalizer) για πρίμα, μεσαία και μπάσα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε ενισχύτη, γι' αυτό και προτιμάται για συναυλίες.

Όπως κάθε ακουστική κιθάρα, συνηθίζεται να παίζεται με πένα σε αντίθεση με την κλασική που παίζεται με τα δάχτυλα. Το υλικό των χορδών και ο τρόπος παιξίματος έχουν ως αποτέλεσμα και διαφορές ως προς το είδος μουσικής που χρησιμοποιούνται: η ηλεκτροακουστική προτιμάται στη σύγχρονη ελληνική μουσική καθώς και σε είδη όπως το rock, η jazz και η country, ενώ η κλασική είναι κατάλληλη για συνθέσεις κλασικής μουσικής και flamenco.

Λόγω του "κοψίματος" στο σώμα της, το οποίο συνήθως βρίσκεται στο ύψος του 12ου τάστου, χαρακτηρίζεται cutaway. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει σκοπό να διευκολύνει το παίξιμο στα ψηλότερα τάστα, άρα την εκτέλεση ενός κιθαριστικού σόλο.

Ξύλα Κιθάρας:

  • Body: Mahogany
  • Neck: Mahogany
  • Fretboard: Merbau

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Body
Mahogany
Neck
Mahogany
Fretboard
Merbau
Αριθμός Χορδών
6 Αριθμός Χορδών
για Αριστερόχειρες
Όχι
Cutaway
Ναι
Χρώμα
Brown
Χρώμα
Καφέ

Είδος

Τύπος
Ηλεκτροακουστική

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη