Sony ZV-1 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD Μαύρη
Compact Φωτογραφικές Μηχανές

Sony ZV-1 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηΚωδικός: 23455036

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αισθητήρας: CMOS
  • Ανάλυση: 20,1 MP
  • Εγγραφή ταινιών 4K
  • Οθόνη πολλαπλών γωνιών LCD
  • Μικρόφωνο με 3 κάψουλες/ανεμοθώρακα
Δες όλη την περιγραφή
699,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 699,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  6. 778,05 €

  7. 644,46 €

  8. 678,15 €

  9. 734,31 €

  10. 678,15 €

  11. 798,94 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  14. 1.162,40 €

  15. 1.140,90 €

  16. 1.086,98 €

  17. 888,10 €

  18. 830,00 €

Περιγραφή

Γρήγορες και ακριβείς μεταβάσεις εστίασης

Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης της ZV-1 σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε την εστίαση απλά και γρήγορα από ένα πρόσωπο σε ένα φόντο, για πιο ευπαρουσίαστα και με στυλ βίντεο.

Επαγγελματικός έλεγχος αποεστίασης φόντου με ένα άγγιγμα

Με ένα απλό πάτημα του διακόπτη αποεστίασης φόντου (bokeh), μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την αποεστίαση φόντου (bokeh), χωρίς να χρειάζονται περίπλοκες χειροκίνητες ρυθμίσεις. Είναι πλέον εύκολο να επιλέξετε ένα αποεστιασμένο φόντο επαγγελματικού επιπέδου ή να διατηρήσετε όλη τη σκηνή εστιασμένη, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ρύθμιση προβολής προϊόντος (Product Showcase) ιδανική για product review βίντεο

Η Ρύθμιση προβολής προϊόντος (Product Showcase) σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στις ρυθμίσεις που είναι ιδανικές για κριτικές προϊόντων. 

Διευρύνει τη γωνία θέασης και μεταφέρει στη στιγμή την εστίαση στο αντικείμενο, χωρίς να απαιτείται χρόνος αναμονής για την προσαρμογή της εστίασης ή να τοποθετείτε το χέρι σας πίσω από το προϊόν για να εστιάσει σε αυτό.

Λήψη εξαιρετικών βίντεο, όπου κι αν βρίσκεστε

Η ZV-1 έχει σχεδιαστεί για τέλειες λήψεις εν κινήσει. Χάρη στην εντυπωσιακή σταθεροποίηση εικόνας, μπορείτε να τραβάτε βίντεο όταν περπατάτε και, όταν ο φωτισμός αλλάζει, η αυτόματη έκθεση ανιχνεύει τα πρόσωπα και διασφαλίζει ότι φαίνονται σωστά φωτισμένα.

Σχεδιασμένη για ακόμη καλύτερο ήχο

Μπορείτε να ηχογραφείτε ακόμη και μέσα στο πλήθος με καθαρή φωνή. Το μοναδικό κατευθυντικό μικρόφωνο της φωτογραφικής μηχανής με 3 κάψουλες συλλέγει καθαρό ήχο από το μπροστινό μέρος της φωτογραφικής μηχανής, ιδανικό για λήψη ταινίας.

Προστατευτικό ανέμου για εξωτερικές λήψεις

Το προστατευτικό ανέμου μειώνει τον θόρυβο για ξέγνοιαστες εξωτερικές λήψεις. Χάρη στην κορυφαία ποιότητα ήχου, δεν θα χάνετε χρόνο για την επανάληψη κάποιας λήψης ή για την επεξεργασία λήψεων που έχουν επηρεαστεί από τον θόρυβο του ανέμου.

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μικρόφωνο

Με υποδοχή μικροφώνου και υποδοχή MI, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας μικρόφωνο, προκειμένου να έχετε ακριβώς τον ήχο που θέλετε.

Δυναμικό βίντεο μέσω αργής κίνησης

Κάντε κάθε κίνηση πιο κινηματογραφική με βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης, αποτυπώνοντας τις πιο φευγαλέες στιγμές για αναπαραγωγή έως και 40 φορές πιο αργά από ό,τι σε πραγματικό χρόνο.

Λειτουργία time-lapse για κινηματογραφικό στυλ

Η λειτουργία λήψης σε διαστήματα αποτυπώνει αυτόματα εικόνες με διάστημα από 1 έως 60 δευτ., με τις οποίες μπορείτε να δημιουργείτε κινηματογραφικά βίντεο time-lapse σε PC, με τα σύννεφα να τρέχουν και ολόκληρες μέρες να περνούν γρήγορα.

Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο

Η ZV-1 έχει τα πάντα για να τραβάτε φωτογραφίες που ξεχωρίζουν στο χρονολόγιο και βίντεο με τη δική σας υπογραφή. Ο φακός υψηλής ευκρίνειας ZEISS® 24-70 mm εστιάζει το φως σε έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ CMOS τύπου 1.0, με έναν ισχυρό επεξεργαστή εικόνας BIONZ X.

Εκφραστείτε με δημιουργικά εφέ

Τα Εφέ εικόνας και τα Δημιουργικά στυλ προσφέρουν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες, από απλά μονόχρωμα εφέ και εφέ μερικού χρώματος μέχρι περίπλοκα εφέ μινιατούρας.

Άμεση μεταφορά ταινιών σε smartphone

Η δωρεάν εφαρμογή Imaging EdgeTM Mobile για iOS και Android σας επιτρέπει να μεταφέρετε, να επεξεργάζεστε και να στέλνετε απλά και γρήγορα τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με τη ZV-1 σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Η ιδανική μηχανή για κάθε πλατφόρμα

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Movie Edit add-on  για βελτιωμένη σταθεροποίηση σε ασταθείς λήψεις ή για να αλλάξετε το πλαίσιο και να κόψετε το βίντεο, ώστε να ταιριάζουν στην αναλογία των διαστάσεων των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εύκολη λήψη κάθετων βίντεο για κινητά

Με την αυτόματη προσθήκη ετικετών σε κάθετα βίντεο, για οθόνες smartphone μπορείτε να στείλετε περιεχόμενο προσαρμοσμένο.

Σχεδιασμενη για vlogging

Με τη ZV-1, η δημιουργία εκπληκτικών selfie και περιεχομένου vlogging γίνεται εύκολη υπόθεση. Λαμβάνοντας υπόψη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, η ZV-1 είναι εδώ για να σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εμπνευσμένο περιεχόμενο.

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε εγγραφή με μια ματιά

Είναι εύκολο να γνωρίζετε αν πραγματοποιείτε εγγραφή, με μια ευκρινή λυχνία εγγραφής στο μπροστινό μέρος της μηχανής, ενώ είναι επίσης εύκολο να την απενεργοποιήσετε αν το προτιμάτε. Δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ ξανά να πατήσετε το κουμπί εγγραφής.

Βελτιστοποιημένη λαβή για selfie

Η μεγαλύτερη και καλύτερα διαμορφωμένη λαβή είναι πιο άνετη για συμβατικές λήψεις, ενώ προσφέρει σταθερό κράτημα με το χέρι, για λιγότερη κόπωση κατά τις λήψεις για vlogging ή selfie.

Λειτουργεί με ασύρματο grip ελέγχου λειτουργιών

Η ZV-1 είναι συμβατή με τo ασύρματo grip λήψης Bluetooth GV-VPT2BT της Sony, που προσφέρει ασύρματο έλεγχο του ζουμ, της εγγραφής και άλλων λειτουργιών, ενώ επεκτείνεται και σε μίνι τρίποδο για σταθερές hands-free λήψεις.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ανάλυση Megapixel
20,1 MP
Οπτικό Zoom
2,7 x
Ψηφιακό Zoom
16,3 x
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Ενσωματωμένο GPS
Όχι
Παιδική
Όχι
Υποστήριξη 3D
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
294 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Όχι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Μέγεθος Αισθητήρα
1
Επιλογές ISO
100 - 12800
Autofocus (AF)
Όχι

Φακός

Διάφραγμα (Aperture - f/)
1.8 - 2.8
Focal Length Range
9.4 - 25.7 mm
Focal Length Range (35 mm equivalent)
24 - 70 mm
Focus Range
1.97 - Infinity

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
5472 x 3648 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS
30 fps
Format Video
MP4

Συνδεσιμότητα & Αποθήκευση

Τύποι κάρτας μνήμης
SDXC, SDHC
Συνδέσεις
Bluetooth, HDMI, USB, WiFi

Διαστάσεις

Πλάτος
105,5 mm
Ύψος
60 mm
Βάθος
43,5 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
260

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Unlimited Videos
    5
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες,αλλά θα γράψω τις εντυπώσεις μου,για την Sony ZV-1,ύστερα από μια ''συμβίωση'' ενός περίπου χρόνου μαζί της.
    Ποιότητα εξαιρετική,η γνωστή άλλωστε της Sony,η οποία εκτοξεύει,με την φοβερή της απόδοση,τα videos,τις photos,τα vlogs,η και τα livestreams σου,σε άλλο επίπεδο!!!Mε ήχο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.Με πληθώρα ρυθμίσεων που θα σου επιτρέψουν να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
    Η τιμή της αυξάνεται,αν προτιμήσεις την έκδοση με το προσφερόμενο gimbal (100 ευρώ),το όποιο συνεργάζεται μεν άψογα με την κάμερα,αλλά η αλήθεια είναι ότι καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία της,ενώ υπάρχουν μάλλον καλύτερα gimbals,που μπορείς να βρεις και να αγοράσεις,εκεί έξω.Σε αρκετές κριτικές,έχω διαβάσει αλλά κι έχω ακούσει για το Gudsen moza mini p 3 axis,το οποίο όμως θα εκτοξεύσει τον οικονομικό σου προϋπολογισμό για την αγορά της κάμερας καθώς κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ.
    Η μπαταρία της είναι μετρίας απόδοσης.Έχεις τη δυνατότητα να την τροφοδοτήσεις με ρεύμα απευθείας από καλώδιο USB,ακόμα και με power bank. Ωστόσο υπάρχει στην αγορά,έξτρα κιτ μπαταρίας/εξωτερικού φορτιστή,το οποίο κοστίζει περίπου 75 με 80 ευρώ.
    Συμπερασματικά,μπορούμε να πούμε ότι η ZV-1 πρόκειται για μια vfm camera που θα σε βοηθήσει πολύ στην άνοδο της ποιότητας,όσων θες να παράξεις.Αν δεν θες να δώσεις 800 ευρώ για την camera +250 για εξωτερικό gimbal π.χ Gudsen moza mini p 3 axis + κάνα 80άρι για κιτ μπαταρίας-φορτιστή,άρα σύνολο περίπου 1150 ευρώ,αγοράζεις μόνο την κάμερα στα 800 ευρώ και προχωράς με ότι σου παρέχει.

    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Zoom
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΓιώργοσΤσι
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλησπέρα ο βασικός λόγος που αγόρασα την συγκεκριμένη κάμερα ήταν για να πάω τα Livestreams μου σε άλλο επίπεδο , και ναι τα πήγα !! Η κάμερα κάνει όλα όσα υπόσχεται , είναι πραγματικά έργο τέχνης !! Την έχω δοκιμάσει και έξω σε φως ημέρας και μέσα σε αυτοκίνητο η ανάλυση δεν χαλάει ποτέ !!!
    Στον υπολογιστή την συνδέω με το Camlink της Elgato και παίρνω ακριβώς την ανάλυση που χρειάζομαι !!

    Όσο για Vlogs είναι όντως απίστευτη όπως σου την παρουσιάζουν , σίγουρα δεν μετανιώνω την αγορά της και σίγουρα στο μέλλον θα κοιτάξω όταν με το καλό* βγει και η 2 !!

    Εάν μπορείτε αγοράστε την άφοβα !

    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Zoom
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • danielm
    5
    46 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ενα ποιοτικό προιόν απο την Sony. Φοβερή σε βίντεο, photo αλλα και σε ήχο. Αρκετά ανώτερη απο οποιοδήποτε iPhone. Εύλογα θα σκεφτείτε πως είναι μια άδικη σύγκριση. Σαφώς και είναι. Η αναφορά γίνεται καθώς υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν iphone για vlogging, photo shooting κτλ.
    Γενικά αν έχεις κάποια εμπειρία μπορείς να γυρίσεις φοβερά κλιπάκια και να τραβήξεις ωραίες φωτογραφίες.
    Βέβαια πέρα απο τις αξιοσημείωτες επιδόσεις, υπάρχουν κάι κάποια θεματάκια.

    Πρώτο: Ακόμη και στις αυτόματες ρυθμίσεις η μηχανή έχει φοβερή απόδοση, αν θέλετε το μέγιστο αποτέλεσμα να γνωρίζετε πως έχει τεράστιο μενού με αρκετές δυνατότητες παραμετροποιήσης, οπότε η καμπύλη μάθησης είναι κάπως μεγάλη.

    Δεύτερο: Η μπαταριά έχει μικρή διάρκεια. Μπορεί να τροφοδοτηθεί με ρεύμα απευθείας απο καλώδιο USB για εγγραφή (υπάρχει ρύθμιση στο μενού). οπότε στο σπίτι, η με power bank για εξωτερικές λήψεις ολα εντάξει. Ωστόσο η μπαταρία μόνη της είναι τελείως αδύναμη, ειδικότερα σε 4Κ. (το γνήσιο, έξτρα κιτ μπαταρίας/εξωτερικού φόρτιστη έχει περίπου 70 ευρώ).

    Τρίτο: εδώ κολλάει η λαβή της SONY που αφενώς ανεβάζει την τιμή σημαντικά, αφετέρου συνδέεται με Bluetooth (με την κάμερα) και έτσι εξαντλεί την μπαταρία μια ώρα αρχύτερα. Μπορείτε να κλείσετε το bluetooth, αλλα τότε δεν λειτουργούν τα πλήκτρα του χειριστηρίου. Σε αύτη λοιπόν την περίπτωση μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με αρκετά οικονομικότερες λαβές. Γενικά το θέμα μπαταρίας πιστεύω πως είναι αρκετά σημαντικό. Απο την άλλη με το μέγεθος που έχει η κάμερα, δεν πιστεύω πως θα μπορούσαν να χωρέσουν μεγαλύτερη.

    Τέταρτο: είναι προφανές πως η λαβή/χειριστήριο της SONY δεν έχει γυροσκόπιο και η κάμερα τείνει να τραβάει λίγο παραπάνω κουνημένα βίντεο. Υπάρχει επιλογή steady shot στο high, ωστόσο επιλέγοντας το, μικραίνει το πλάνο (το ίδιο θα συμβεί αν επιλέξετε 4Κ ανάλυση αντι για HD) και εδώ κολλάει ο φακός που για vlogging θα έπρεπε να είναι πιο ευρυγώνιος, βέβαια και αύτο διορθώνεται με ειδικό κιτ ευρυγώνιου φακού όπως π.χ. της ulanzi (τι και άλλα έξοδα?? ).

    Αν σκοπεύετε να τραβάτε βίντεο εν κινήση, ακόμη και στην υψηλότερη ρύθμιση του steady shot πάλι θα βγάλει λιγο κούνημα (όλες οι φωτογραφικές βγάζουν εκτός αν προτιμήσετε κάποια action camera τύπου go pro η την sony fdr x3000) θα πρότεινα λοιπον αντι της λαβής της Sony, να διαθέσετε τα χρήματα που ζητάει η sony για την χειρολαβή της για την αγορά gimbal-stabilizer το οποίο θα έχει πραγματικά οφέλη σε βίντεο.Πιο συγκεκριμένα στα χρήματα που ζητάει η Sony, αντιπροτείνω Gudsen moza mini p 3 axis (κάνει και για το κινητό σας-φοβερο). Εννοείται πως σε περίπτωση που έχετε την κάμερα τοποθετημένη σταθέρη σε τρίποδο ή σταντ, προφανώς δεν θα χρειαστείτε σταθεροποιήση με gimbal.

    Πάμε πάλι στα θέτικα τώρα.
    Υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού (version 2) η οποία επιτρέπει στην μηχανή να λειτουργήσει ως web camera. Έτσι μπορείτε να έχετε μια φανταστική web cam.
    Επίσης έχει οθόνη που έχει μεγάλη ευελιξία κινήσεων, βγαίνει στα πλάγια (δεν ανοίγει προς τα πάνω όπως σε άλλες κάμερες). Λειτουργεί οριζόντια ή με κλίση για τελείως κάθετες λήψεις. Ειναι αφής αλλά μόνο για ρύθμιση focus points. Επίσης τραβώντας την οθόνη προς τα έξω ενεργοποιείται η κάμερα (οπότε σε κλάσματα είστε έτοιμοι για λήψεις). Εχει φοβερά γρήγορο και αποτελεσματικό focus, defocus και refocus. Έχει beautifier mode, product showcase, και άλλα πολλά... Επίσης έχει την δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικο μικρόφωνο κτλ. Μπορεί να συνδεθεί μεσω wifi με κινητό/υπολογιστή για μεταφορά αρχείων. Επίσης μπορεί να συνδεθεί και μέσω hdmi με οθόνη/τηλεόραση.
    Η εικόνα (βίντεο/φωτογραφίες) χωρίς πολλές ρυθμίσεις ανταγωνίζεται ακριβότερα μοντέλα της Sony και κατ επεκταση και άλλων εταιρείων.
    Ανετα συγκρίνεται με την Sony rx100 (v7) η οποιά έχει αρκετά υψηλότερη αρχική τιμη. Συγκρίνεται σε επιδόσεις, γιατι απο ποιότητα κατασκευής η rx εχει αρκετα μεταλλικά μέρη ενω η zv1 είναι όλη πλαστική (εκτός απο το cold shoe και το περίβλημα του φακού). Σίγουρα είναι ένα vlogging εργαλείο, ενώ παράλληλα έχει και πολύ καλές all around δυνατότητες.
    Γενικότερα, είναι πραγματικά απίστευτο, το πόσο καλά αποτέλεσματα μπορείς να πάρεις απο ένα τόσο μικρό μηχάνημα.

    Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός όποτε δεν θα ξάφνιαζε κανέναν, αν σε λίγους μήνες η Sony ανακοίνωνε την zv2, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα τιμολογιακά να εκμεταλευτεί το περιθώριο των 500 ευρώ που προανέφερα και να μην δούμε άμεσα μείωση τιμής στην zv1. Σε αυτή την περίπτωση ίσως να μην υπάρχει ούσια αναμονής. αλλα σίγουρα το way forward θα το αποφασίσει η ίδια η sony βάσει των δικών της κριτηρίων (πωλήσεις, ανταγωνισμού κτλ....).

    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Zoom
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βραδινές λήψεις
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Zoom
    • Μπαταρία
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
karanikas84

Με απασχολεί ένα και μόνο ζήτημα, έχει Recording limit 29 λεπτά; την θέλω για Video podcast και ήθελα να ξέρω αν βγάζει βιντεο πάνω από 1 ώρα;

GEORGIOS_KONSTANTINIDIS

Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει με την συγκεκριμένη κάμερα κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης αν μπορεί ταυτόχρονα να φορτίζει και την κάμερα (sony zv-1) με ένα powerbank.

ΓιώργοσΤσι
Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Sony ZV-1 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony ZV-1 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηCanon PowerShot G7 X Mark II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.9MP Οπτικού Ζουμ 4.2x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηCanon PowerShot G7 X Mark II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.9MP Οπτικού Ζουμ 4.2x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηSony ZV-1F Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony ZV-1F Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony ZV-1 II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony ZV-1 II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.7x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD Μαύρη
από 699,00 €από 699,00 €από 549,00 €από 886,00 €από 1.199,00 €
ΚατασκευαστήςSonyCanonSonySonySony
Διαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠαιδικήΌχιΌχιΌχιΌχιΌχι
Περισσότερα χαρακτηριστικά