96106413 Ανταλλακτικά Καρβουνάκια για Πλυντήριο Ρούχων

96106413 Ανταλλακτικά Καρβουνάκια για Πλυντήριο Ρούχων Κωδικός: 23496103

Ανταλλακτικές ψήκτρες (καρβουνάκια) για πλυντήριο ρούχων, συμβατές με Siemens, Bosch.

  • Σετ 2 τεμάχια
  • 5x12.5x36
  • Faston 4.8mm

Ανταλλακτικές ψήκτρες (καρβουνάκια) για πλυντήριο ρούχων, συμβατές με Siemens, Bosch.

  • Σετ 2 τεμάχια
  • 5x12.5x36
  • Faston 4.8mm
5,00
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 5,00 €

Περιγραφή

Ανταλλακτικές ψήκτρες (καρβουνάκια) για πλυντήριο ρούχων, συμβατές με Siemens, Bosch.

  • Σετ 2 τεμάχια
  • 5x12.5x36
  • Faston 4.8mm

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Καρβουνάκια
Συμβατότητα
Πλυντήριο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • jkarras
    5
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε πλυντήριο Morris (WBW-81265/2) 10ετίας, το οποίο δεν γύριζε ο κάδος, αμέσως σκέφτηκα ότι φταίνε τα καρβουνάκια (στο μοτέρ).
    Το έβγαλα απο την πρίζα, έκλεισα την βρύση και αφαίρεσα τις σωλήνες εισαγωγής και εξαγωγής του νερού, το γύρισα ανάποδα και σκέφτηκα να το φτιάξω μόνος μου.
    Αφαίρεσα τα παλιά καρβουνάκια τα οποία είχαν φαγωθεί αρκετά πολύ (κάτω από 1 cm). Τα καρβουνάκια του Morris ήταν φάρδους 13,5mm, 5mm πάχους και το μήκος του ελατηρίου με το σύρμα περίπου 4cm που τα μέτρησα με ένα χαρακάκι που βρήκα μπροστά μου, (λογικά ένα αφάγωτο καινούργιο καρβουνάκι θα ήταν πάνω απο 3cm..)
    Επειδή δεν έβρισκα άμεσα διαθέσιμα για το συγκεκριμένο μοντέλο έτσι αναζήτσα γενικά σε αυτές τις διαστάσεις μήκος και φάρδος, έτσι βρήκα τα συγκεκριμένα που κανονικά προορίζονται για BOSCH πλυντήρια με μόλις 5E που έχουν 5mm πάχος αλλά 12mm μήκος ελαφρώς λεπτότερα αλλά σημασία έχει ότι ακουμπάνε καλά πάνω επιφάνεια του ρότορα γιατί το ύψος τους είναι περίπου 35mm.
    Πάμε στην τοποθέτση τώρα ο μεταλικός ακροδέκτης που συνδέεται με τα καλώδιο του μοτέρ ήταν αρκετά μικρότερος και δεν εφάρμοζε η σύνδεση ηλεκτρολογικά και ας έμπαινε κανονικά το καρβουνάκι μέσα στην υποδοχή.
    Τι κάνω λοιπόν κόβω από τα παλιά καβουνάκια το συρματάκι με τον ακροδέκτη τους και κόβω από τα καινούργια καρβουνάκια το σύρμα από την μεριά του ακροδέκτη κολλητά, αφαιρώ και τα ελατήρια για να κάνω τις ενώσεις χωρίς να μου σπρωχνουν το σύρμα και ενώνω στριφτά τα συρματάκια και βάζω και λίγο καλάι για καλύτερη κόλληση, και στην συνέχεια περνάω τα ελατήρια τυλίγοντας τα από τις άκρες προς τα πάνω και έτοιμο.
    Έτσι με τον μαμίσιο ακροδέκτη που εφαρμόζει τέλεια στο καλώδιο και το καπάκι που κρατάει το καρβουνάκι μπήκαν και ταίριαξαν αμέσως.
    Αφού γύρισα το πλυντήριο στα ίσα του και το σύνδεσα, επιτέλους δούλεψε και γύρισε ο κάδος. Μέχρι τώρα έκανε 3 πλύσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Πόρισμα με κόστος κάτω απο 10Ε, άμα ασχοληθείτε / ψαχτείτε και πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε ακόμα και με καρβουνάκια για άλλη μάρκα και μοντέλο να φτιάξετε το πληντήριο σας χωρίς να ψάχνετε διαθέσιμο μαστορα που θα ζητήσει μπορεί και 40Ε και θα περιμένετε κιόλας πότε θα έρθει και ποτε θα τα τοποθετήσει και φυσικά δεν σας βγάλει και άλλες μελλοντικές ζημιές για να σας ανεβάσει το κόστος....
    .... εννοείται πάντα στις ηλεκτρολογικές εργασίες, βγάζουμε το φις από την πρίζα και πριν βάλουμε το φις στην πριζα ελέγχουμε αν είναι στεγνό, και φυσικά να λειτουργεί ο αντιηλεκτροπληξιακός ρελές στον ηλεκτρολογικό μας πίνακα καθώς συσκευές με μεταλλικό πλαίσιο θα είναι επικινδυνες αν αστοχήσουν και υπάρξει διαρροή ρεύματος,,,,,

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες