Rho Foods Πατατάκια Πρωτεΐνης Kale με Γεύση Indian Curry Χωρίς Γλουτένη 40gr
Πατατάκια

Rho Foods Πατατάκια Πρωτεΐνης Kale με Γεύση Indian Curry Χωρίς Γλουτένη 40grΚωδικός: 23515901

Τσιπς με γεύση ινδικό κάρυ φτιαγμένα από πραγματικά φύλλα ελληνικής λαχανίδας Kale με μια τραγανή επικάλυψη ξηρών καρπών με τη διαδικασία αποξηρανσης σε θερμοκρασία μικρότερη από 45 βαθμούς, κάτι...

Δες όλη την περιγραφή

Τσιπς με γεύση ινδικό κάρυ φτιαγμένα από πραγματικά φύλλα ελληνικής λαχανίδας Kale με μια τραγανή επικάλυψη ξηρών καρπών με τη διαδικασία αποξηρανσης σε θερμοκρασία μικρότερη από 45 βαθμούς, κάτι που επιτρέπει σε όλα τα ένζυμα, θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία να παραμείνουν αναλλοίωτα και εύπεπτα, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως από το σώμα...

Δες όλη την περιγραφή
3,20
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,20 €

Περιγραφή

Τσιπς με γεύση ινδικό κάρυ φτιαγμένα από πραγματικά φύλλα ελληνικής λαχανίδας Kale με μια τραγανή επικάλυψη ξηρών καρπών με τη διαδικασία αποξηρανσης σε θερμοκρασία μικρότερη από 45 βαθμούς, κάτι που επιτρέπει σε όλα τα ένζυμα, θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία να παραμείνουν αναλλοίωτα και εύπεπτα, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως από το σώμα μας.

Διατροφικά Στοιχεία

Απολαυστικά και υγιεινά από την φύση τους. Είναι πηγή πρωτεϊνών (19%), ασβεστίου (25%) καθώς και πλούσια σε βιταμίνη Α (53%) -τιμές ανά συσκευασία 40gr- και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Απολαύστε τα μόνα τους, με το αγαπημένο σας ποτό, αναψυκτικό ή ρόφημα. Ως γαρνιτούρα σε σούπες και σαλάτες δίνουν ένα extra crunchy kick στο πιάτο σας. Ταιριάζουν απόλυτα με κάθε είδους sandwich. Αντικαταστήστε τα παλιά τσιπς με την καινούργια, raw και υγιεινή εναλλακτική.

Συστατικά

Κέιλ (Λαχανίδα), καρύδια κάσιους, ηλιόσπορος, πιπεριά, διατροφική μαγιά, κρεμμύδι σε σκόνη, πάπρικα, μηλόξυδο, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, κάρυ, σινάπι, κύμινο, πιπέρι καγιέν.

Κατασκευαστής

Rho Foods (Πατατάκια)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Γεύση
Indian Curry

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Φούρνου
Όχι
Κυματιστά
Όχι
Nachos
Όχι
Πρωτεΐνης
Ναι
Κάνναβης
Όχι
Ολικής Άλεσης
Όχι
Χωρίς Αλάτι
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
-
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Ναι
Vegan
-

Ποσότητα

Βάρος
40 gr
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά γεύση: Hot

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη