Ρεβάνς στην πόλη των Κουάξ
Βιβλία Ιστορίας

Ρεβάνς στην πόλη των Κουάξ Κωδικός: 23582500

1975

Ο τότε εικοσάχρονος συγγραφέας, φτάνοντας στην Ελλάδα για να σπουδάσει από την πρώτη γραµµή πυρός του πολέµου στην Κύπρο, το 1974, µπαρουτιασµένος, γεµάτος ψυχολογικά προβλήµατα, λόγω της...

Δες όλη την περιγραφή

1975

Ο τότε εικοσάχρονος συγγραφέας, φτάνοντας στην Ελλάδα για να σπουδάσει από την πρώτη γραµµή πυρός του πολέµου στην Κύπρο, το 1974, µπαρουτιασµένος, γεµάτος ψυχολογικά προβλήµατα, λόγω της συµµετοχής του στις µάχες, προσπαθεί να χαράξει την πορεία του µέσα σε µια Ελλάδα που αλλάζει καθηµερινά και που αγωνίζεται να βγει από την αποµόνωση της δικτατορίας...

Δες όλη την περιγραφή
7,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 7,00 €

Περιγραφή

1975

Ο τότε εικοσάχρονος συγγραφέας, φτάνοντας στην Ελλάδα για να σπουδάσει από την πρώτη γραµµή πυρός του πολέµου στην Κύπρο, το 1974, µπαρουτιασµένος, γεµάτος ψυχολογικά προβλήµατα, λόγω της συµµετοχής του στις µάχες, προσπαθεί να χαράξει την πορεία του µέσα σε µια Ελλάδα που αλλάζει καθηµερινά και που αγωνίζεται να βγει από την αποµόνωση της δικτατορίας που της είχαν επιβάλει, και να ενταχθεί στην οικογένεια των ευρωπαϊκών χωρών. Μετά την ένταξη, ακολουθεί ένας άλλος µεγάλος πόλεµος, διαφορετικός, οικονοµικός.

Μέσα από τα βιώµατα του συγγραφέα, ξετυλίγεται όλη η ζωή στην Ελλάδα από τη µεταπολίτευση, το 1974, µέχρι τη µεγάλη οικονοµική κρίση, το 2009.

Σύνθετες έννοιες, όπως το πολιτειακό, ο έλεγχος και η καθοδήγηση των µαζών, η σκόπιµη δηµιουργία οικονοµικών κρίσεων, η έντεχνη επιβολή νέων ηθικών αξιών, απλοποιούνται από τον συγγραφέα και γίνονται κατανοητές.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιστορία της Ασίας
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
100
Έτος έκδοσης
2020
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες