Polti Vaporetto Pro 85_Flexi Ατμοκαθαριστής Πίεσης 4.5bar με Ρόδες
Ατμοκαθαριστές

Polti Vaporetto Pro 85_Flexi Ατμοκαθαριστής Πίεσης 4.5bar με ΡόδεςΚωδικός: 23651085

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πίεση Ατμού: 4.5 bar
  • Χωρητικότητα Κάδου: 1.3 lt
  • Έτοιμο σε 6 λεπτά
  • Εμβέλεια χρήσης: 8 m
Δες όλη την περιγραφή
360,34
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 360,34 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 360,34 €

Περιγραφή

Ο ατμοκαθαριστής συνεχούς λειτουργίας/ απεριόριστης αυτονομίας Vaporetto Pro 85_Flexi, αποτελεσματικός σε βαθύ καθαρισμό κατά ιών, μικροβίων και άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός και κατά της επίμονης βρωμιάς και κρυμμένης σκόνης λόγω της ευελιξίας του πέλματος VaporFLEXI που μπορεί να φτάσει στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. 

Πρόκειται για μια συσκευή απολύμανσης ατμού , συμβατή με το πρότυπο AFNOR NF T72-110 - στον ιατρικό τομέα, η οποία έχει ιοκτόνο, βακτηριοκτόνο και μυκητοκτόνο δράση. Καθαρίζει και απολυμαίνει οικολογικά, χωρίς χρήση χημικών προϊόντων, απαλλάσσοντας τον χώρο σας τόσο από την βρωμιά και τους λεκέδες, όσο κυρίως από ιούς, μικρόβια, βακτήρια σκοτώνοντας το 99,99% των παθογόνων μικροοργανισμών.

Κατά των Ιών, Μικροβίων & Βακτηρίων

Για αποτελεσματική υγιεινή στον χώρο σας, ο ατμοκαθαριστής Turbo Flexi εξαλείφει κατά 99,99% ιούς, μικρόβια, βακτήρια, κ.α.

Οικολογική και Κατά των Αλλεργιών

Με τον ατμοκαθαριστή Vaporetto Pro 85_Flexi προστατεύεστε από αλλεργίες (πλήρης καταπολέμηση ακάρεων) - με την έγκριση του "British Allergy Foundation".

Πρακτική, Ανέπαφη Εφαρμογή Πανιού

Πολύ εύκολη και απλή εφαρμογή και αφαίρεση του πανιού δαπέδου, τοποθετώντας τη βούρτσα στις ειδικές θήκες του πανιού. Με ένα κλικ κουμπώνει και είναι έτοιμη για χρήση.

Η ανέπαφη εφαρμογή, σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να σκύψετε και να έρθετε σε επαφή με το πανί.

Για Όλους τους Τύπους Δαπέδων

Η ειδική βούρτσα Vaporflexi με πανί μικροϊνών καθαρίζει γρήγορα και εύκολα όλα τα δάπεδα. Είναι αποτελεσματική και για καθαρισμό χαλιών ή μοκέτας καθώς γλιστράει απαλά στις ίνες καθαρίζοντας και επανατοποθετώντας τες.

Παράλληλα, σε συνδυασμό με το πανί μικροϊνών έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις επιφάνειες δαπέδου.

Βαθύς Καθαρισμός

Ο συνδυασμός μεγάλης θερμοκρασίας και πίεσης της Turbo λειτουργίας δίνει την δυνατότητα να καθαρίσουμε σε βάθος αρμούς από πλακάκια, λεπτομέρειες, φέτες από καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου, ακόμα και το καμένο λίπος στην κουζίνα.

Άλλες Εφαρμογές

  • Στρώματα, μαξιλάρια, σακάκια και παλτά.
  • Βαθύς καθαρισμός, αλλά και καθαρισμός από ακάρεα.
  • Ο ατμοκαθαριστής απολυμαίνει από ιούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς.
  • Καθαρίζει και από αλλεργιογόνα.

Ιδανικός για Επίμονη Βρωμιά

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα (βουρτσάκια με νάιλον τρίχα, βουρτσάκι μεταλλικό), αλλά και ειδική ρύθμιση ατμού, την Turbo, για να καθαρίσετε επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

Βούρτσα Vaporflexi

Χρησιμοποιήστε τη για να καθαρίσετε τα πατώματα, τα χαλιά και όλες τις μεγάλες επιφάνειες.

Απλώς εφαρμόστε το παρεχόμενο πανί και ολοκληρώστε τον καθαρισμό τόσο των σκληρών όσο και των ευαίσθητων δαπέδων.

Κάνει τον ατμοκαθαριστή ακόμη πιο αποδοτικό και εύκολο στο χειρισμό, καθώς συνδυάζει πρακτικότητα και ευελιξία για εξαιρετικά αποτελέσματα απολύμανσης.

Αξεσουάρ Χαλιού

Αφού έχετε τοποθετήσει το πανί στη βούρτσα, εφαρμόστε και το αξεσουάρ χαλιού και μοκετών για να τα ανανεώσετε γρήγορα και εύκολα.

Εξάρτημα Καθαρισμού Παραθύρων

Το εξάρτημα καθαρισμού παραθύρων για χειροκίνητη χρήση καθιστά δυνατή την εξάλειψη της βρωμιάς που έχει προηγουμένως διαλυθεί με ατμό.

Μικρή Βούρτσα

Αυτή η μικρή βούρτσα έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό μικρότερων επιφανειών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα παρεχόμενα πανάκια.

Συνιστάται για: υφάσματα ταπετσαρίας, βελούδο και δέρμα (από απόσταση), εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, παρμπρίζ, μικρές γυάλινες επιφάνειες, πλακάκια, πόρτες ντουλαπιών, πόρτες και άλλες μικρές επιφάνειες.

Συμπυκνωτής Ατμού & Βούρτσα

Ο συμπυκνωτής ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί, με ή χωρίς τη στρογγυλή νάιλον βούρτσα του.

Ιδανικός για τον καθαρισμό του μπάνιου, των ειδών υγιεινής, των εστιών και του ψυγείου.

Ενώ καθαρίζει τέλεια και σε βάθος τους αρμούς των πλακιδίων, από μούχλα, ρύπους, υπολείμματα σαπουνιού κτλ.

Πανιά Δαπέδου

Μαζί με τη συσκευή παρέχονται 2 πανιά μικροϊνών, με ειδικά ένθετα, για τη βέλτιστη συλλογή της βρωμιάς που διαλύεται με τη βοήθεια του ατμού.

Κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τύπους δαπέδων.

Πανάκι για τη Μικρή Βούρτσα

Εφαρμόζεται στη μικρή βούρτσα καθαρισμού παραθύρων και άλλων μικρών επιφανειών, συλλέγοντας τη βρωμιά που διαλύεται από τον ατμό.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί κατά τον καθαρισμό υφασμάτων και ταπετσαριών αυτοκινήτου και γενικά μικρών σκληρών επιφανειών, κάθετων ή οριζόντιων.

Kalstop, Κατά των Αλάτων

Μαζί με τον ατμοκαθαριστή παρέχονται 2 φιαλίδια Kalstop, ένα ειδικό προϊόν κατά των αλάτων για συσκευές παραγωγής ατμού.

Φτιαγμένο από φυτά, είναι ασφαλές για τον άνθρωπο, εύκολα βιοδιασπώμενο και αβλαβές για το περιβάλλον.

Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων και βελτιώνει την παροχή ατμού, επιτρέποντας στη συσκευή να λειτουργεί τέλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στρογγυλή Κόκκινη Βούρτσα

με Νάιλον Τρίχες

Χρήσιμη για την απομάκρυνση της επίμονης βρωμιάς, προσθέτοντας τη λειαντική δράση των τριχών στην αποτελεσματικότητα του ατμού. Κατάλληλο και για ευαίσθητες επιφάνειες.

Το κόκκινο χρώμα επιτρέπει τη διαφοροποίηση μεταξύ των δωματίων που καθαρίζονται, για παράδειγμα μπάνιου ή κουζίνας.

Γιατί να επιλέξετε ατμοκαθαριστή με ρόδες;

Ένας τροχήλατος ατμοκαθαριστής έχει τη μορφή μιας κλασικής ηλεκτρικής σκούπας. Διαθέτει δοχείο νερού, το οποίο είναι, συνήθως, μεγαλύτερης χωρητικότητας και είναι τοποθετημένο στην τροχήλατη συσκευή. Λόγω της μεγαλύτερης κατασκευής του, είναι ισχυρότερος, με μεγαλύτερη πίεση ατμού, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για πιο εντατικό καθαρισμό, σε μεγαλύτερες επιφάνειες και για πιο επίμονους λεκέδες.

Παρόλο που πρόκειται για μια πιο βαριά και ογκώδη συσκευή, όλο το βάρος κατανέμεται στο τροχήλατο μέρος της συσκευής, απαλλάσσοντας τα χέρια και κάνοντας το καθάρισμα πιο άνετο και ξεκούραστο. Ωστόσο, λόγω αυτού του βάρους, ενδείκνυται για ενιαίους χώρους, χωρίς σκάλες και δύσβατα σημεία.

Τέλος, οι περισσότεροι ατμοκαθαριστές με ρόδες διαθέτουν και πληθώρα εξαρτημάτων, που βοηθούν στον καθαρισμό περισσότερων επιφανειών.

Κατασκευαστής

Polti (Ατμοκαθαριστές)

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
PTEU0279

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1100 W
Πίεση Ατμού
4.5 bar
Χρόνος Θέρμανσης
180 s
Χωρητικότητα Κάδου
1,3 lt
Μήκος Καλωδίου
7,5 m
Βάρος
6 kg
Θερμοκρασία Ατμού
-
Συνεχόμενη Παροχή Ατμού
110 gr/min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χειρός
Όχι
με Κοντάρι
Όχι
Τροχήλατο
Ναι
Σφουγγάρισμα
Ναι
με Αναρρόφηση
Όχι
Αφαιρούμενος Κάδος
Ναι

Εξαρτήματα

Πέλμα Δαπέδου
Ναι
Σπιράλ
Ναι
Ακροφύσιο
Ναι
Σωλήνας
Ναι
Βούρτσα
Ναι
Πανάκι
Ναι
Σίδερο
Όχι
Εξάρτημα Χαλιού
Ναι
Εξάρτημα Τζαμιών
Όχι
Πέλμα για Υφάσματα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • kostas_papachris
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικός ατμοκαθαριστής, έχει πολύ γερά εξαρτήματα με ασφάλειες επάνω τους και ειδικά η βούρτσα πατωμάτων είναι πολύ λειτουργική με τρομερά αποτελέσματα στους τοίχους κι ας χρειάστηκε να αγοράσω αργότερα και άλλα πανιά. Για μένα, πολύ θετικό ότι το σπιράλ είναι ενσωματωμένο επάνω στη συσκευή γιατί το σέρνω από εκεί επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη. Έχει μεγάλη πίεση και πολλά εξαρτήματα και από προηγούμενη εμπειρία μου με άλλον ατμοκαθαριστή, το πιο σημαντικό είναι ότι τον λειτουργώ συνέχεια βάζοντας όποτε και όσο νερό θέλω χωρίς να σταματάω. Τέλεια δουλειά στο καθάρισμα, τέλεια και στους λεκέδες.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • natassa_papa2893
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καταπληκτικος ατμοκαθαριστης σε εξαιρετικη τιμη! πολυ αποτελεσματικος, νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη. γρηγορος και με πιεση στα 4,5 μπαρ.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ΣΝΝΡ

Το συγκεκριμένο μοντέλο δέχεται και σίδερο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)