STAC Εντομοαπωθητικό Spray για Κουνούπια / Μύγες / Ψύλλους 500ml με Άρωμα Σιτρονέλα

STAC Εντομοαπωθητικό Spray για Κουνούπια / Μύγες / Ψύλλους 500ml με Άρωμα ΣιτρονέλαΚωδικός: 23719374

Εντομοαπωθητικό spray με βάση την σιτρονέλα. Δρα απωθητικά και προστατεύει από σκνιπες, κουνούπια, μυγες, ψυλλους, κλπ. Είναι κατάλληλο, ακίνδυνο και ασφαλές για χρήση σε κατοικίες, αποθήκες,...

Δες όλη την περιγραφή

Εντομοαπωθητικό spray με βάση την σιτρονέλα. Δρα απωθητικά και προστατεύει από σκνιπες, κουνούπια, μυγες, ψυλλους, κλπ. Είναι κατάλληλο, ακίνδυνο και ασφαλές για χρήση σε κατοικίες, αποθήκες, λαχανόκηπους ή επάνω στα κατοικίδια ζώα για την προστασία τους από τα βλαβερά τσιμπήματα εντόμων. Φυλάξτε το μακρυά από παιδιά και κατοικίδια.

Δες όλη την περιγραφή
6,85
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,85 €

Περιγραφή

Εντομοαπωθητικό spray με βάση την σιτρονέλα. Δρα απωθητικά και προστατεύει από σκνίπες, κουνούπια, μύγες, ψύλλους, κλπ. Είναι κατάλληλο, ακίνδυνο και ασφαλές για χρήση σε κατοικίες, αποθήκες, λαχανόκηπους ή επάνω στα κατοικίδια ζώα για την προστασία τους από τα βλαβερά τσιμπήματα εντόμων. Φυλάξτε το μακρυά από παιδιά και κατοικίδια.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Εντομοαπωθητικό
Αντιμετώπιση
Κουνούπια, Μύγες, Ψύλλους
Τύπος
Spray
με Κολλητική Επιφάνεια
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Φυσικό Συστατικό
Σιτρονέλα

Ποσότητα

Όγκος
500 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη