CarPro Coat Perl Coating 0.5lt
Αλοιφές/Καθαριστικά Αυτοκινήτου

CarPro Coat Perl Coating 0.5ltΚωδικός: 23747270

Είναι μια επίστρωση με βάση το νερό που θα προστατεύσει τα πλαστικά, το καουτσούκ και το δέρμα σας με ευκολία! Το Perl αποκαθιστά την εμφάνιση αυτών των επιφανειών και τις κρατά όμορφες με...

Δες όλη την περιγραφή

Είναι μια επίστρωση με βάση το νερό που θα προστατεύσει τα πλαστικά, το καουτσούκ και το δέρμα σας με ευκολία! Το Perl αποκαθιστά την εμφάνιση αυτών των επιφανειών και τις κρατά όμορφες με ισχυρή προστασία UV και υδρόφοβες. Αυτή η προστατευτική επίστρωση θα διαρκέσει έως και τρεις μήνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικά πλαστικά, θέση...

Δες όλη την περιγραφή
13,80
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 13,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    13,80 €

Περιγραφή

Είναι μια επίστρωση με βάση το νερό που θα προστατεύσει τα πλαστικά, το καουτσούκ και το δέρμα σας με ευκολία! Το Perl αποκαθιστά την εμφάνιση αυτών των επιφανειών και τις κρατά όμορφες με ισχυρή προστασία UV και υδρόφοβες. Αυτή η προστατευτική επίστρωση θα διαρκέσει έως και τρεις μήνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικά πλαστικά, θέση κινητήρα, ελαστικά και καουτσούκ, εσωτερικό βινύλιο και δέρμα κ.λπ.! Είναι επίσης με βάση το νερό και δεν περιέχει διαλύτες. Αυτό επιτρέπει σε αυτή την επίστρωση να στεγνώσει στην επιφάνεια χωρίς να καταστρέψει τα ελαστικά ή να στεγνώσει τα πλαστικά. Θα σας μείνει απλά μια μη λιπαρή, όμορφη σατέν λάμψη! Όταν εφαρμόζεται σε δέρμα, θα σταματήσει να ραγίζει και θα προστατεύει από μελλοντικούς λεκέδες. Είναι συμπυκνωμένο και συνιστούμε να το αραιώσετε με νερό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρήση
-
Είδος
-
Μέρος Αυτοκινήτου
-
Άρωμα
-

Ποσότητα

Βάρος
-
Χωρητικότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 6
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • niclildim

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό προϊόν. Θα κρατήσει για πολύ καιρό, μιας και αραιώνεται ανάλογα με τη χρήση που το θες και πόσο ματ προτιμάς να είναι η επιφάνεια που το χρησιμοποιείς.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Papathanasiou Dimitris

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άψογο προϊόν, το χρησιμοποιησα σε παλιό πλαστικό στη βάση των καθαριστηρων 1/5 και έγινε σαν καινούργιο! Το έβαλα σε λάστιχα με aplicator αδιάλυτο και έγιναν σαν μετάξι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του για μένα. Αφήνει εξαιρετικό φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.Χρησιμοποιείται με αραίωση ανάλογα τη χρήση, το οποίο το καθιστά vfm. Το προτείνω σε όλους!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι μακράν το καλύτερο προϊόν που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα !!! Παίζεις με τις αραιώσεις που αναγράφει επάνω και εχεις προϊόν για 2-3 χρόνια το λιγότερο !!! Δεν είναι τυχαίο πως το Perl είναι το αγαπημένο προϊόν κάθε Detailer !!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Υπερ-άριστο και για ερασιτεχνική χρήση. Αξίζει το κάθε ευρώ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ ποιοτικο προοον

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

57 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη